Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

EDIT:ali nemogu naci

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 16:06 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ne penji se gore po krovovima, već idi dolje po ulicama, u jednoj ulici možeš skrenuti gdje nema te bijele prepreke. Vrlo iritatni dio igre...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
vjerovali ili ne nemogu naci
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Assassins Creed 2

@decko1987

Moraš skočiti sa balkona na kuli na gredu iznad...kako? ima neki super jump , ne znam točno kako , frend je to prešao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 16:34 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
hvala skuzio...treba samo stati tocno ispred grede i stisnuti desni klik misa pa space
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Vidim da u Algoritmu ima nekakvo posebno izdanje u obliku velike kutije. Ali ništa ne vidim da piše izvana što zapravo zadržava. Zna li tko što ima unutra osim igre?

I ja sam vidio tu kutiju i u njoj ti je još figurica assassina (valjda je ezio), mislim da nije više ništa drugo, samo kaj je zbog te figurice ta kutija skuplja za 50 kn od same igrice

17 godina
neaktivan

Najbolje mi je kad dobijem ono altairovo odjelo i kupim njegov mač.

Preljepo izgledaPoljubac .

Jel ko skupio sve dijelove " The Truth " ?

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 17:25 (WItcher).
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Jel ko skupio sve dijelove " The Truth " ?

Ja. Super su, i slagalice i ono što u njima pročitaš i video koji na kraju dobiješ.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Joj ja igru dobivam u četvrtak. Jedva čekam!!! Gledao sam milijarde videa na youtubu i impresioniran sam.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lordlojkus kaže...

Joj ja igru dobivam u četvrtak. Jedva čekam!!! Gledao sam milijarde videa na youtubu i impresioniran sam.

Ja se nadam da ce postar stici sutra. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ajme meni igram evo me na 8 sekvenci igra je sve bolja i bolja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
ajme meni igram evo me na 8 sekvenci igra je sve bolja i bolja

Hahahah jel to Ezio tvoj avatar??

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igra je fenomenalna! Smijeh

Preporuka za isprobati svim gamerima i onima koji se tako osjećaju Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
da
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Preporuka za isprobati svim gamerima i onima koji se tako osjećaju Namigiva

Preporuka svim arkadnim gamerima i onima koji se tako osjecaju.

Evo, popravio sam tvoj komentar :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja sam toliko oduševljen igrom da ću kupiti original, iako imam potpuno funkcionalnu piratsku. Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mene zanima jel bi mogo ja sa svojom konf igrati sve na high i jel bi fps bio zadovoljavajući :D , konfu pogledajte na moj profil moj pc

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
joc kaže...

mene zanima jel bi mogo ja sa svojom konf igrati sve na high i jel bi fps bio zadovoljavajući :D , konfu pogledajte na moj profil moj pc

Da...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
joc kaže...

Apsolutno da!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
joc kaže...

a jeb*** mat** sta je tesko otic na ken ju ran it i jednostavno provjerit,spamat temu sa odgovorima"da,ne" i "jel mogu pokrenut" nema smisla....

Im But the blade in the Crowd
16 godina
joc kaže...

nikad mi ovakva pitanja neće bit jasna.

Da,imat  ćeš od 24 do 42 fpsa.Izlanuo se ovisi o vremenskoj prognozi....pa jel toliko teško instalirat igru i probat.KAKO MI MOŽEMO ZNAT KAKO ĆE TEBI  IGRA RADIT!!!!!Viče nije samo hardware bitan...koje drivere imaš,koji os....ajajajajaja

NAKON 23 MJESECA ON I DALJE POSTAVLJA OVAKVA PITANJA

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 1:59 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Eto završio i ja igru.

Nema šta sve je na svome mjestu.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Pa po meni pravi gamer mora voliti SVE žanrove igara i ne sad raditi razlike tipa 'joj, ja igram samo RTS-ove ili FPS-ove..'.

Ja sam samo komentirao da je igra jako kvalitetna jer je rađena sa dosta detalja i bogatstvom sadržaja.

Naravno da igra pati od 'bolesti portanja sa konzola', ali kad se malo podese kontrole i navikne na njihov položaj zaista se može dobiti solidno gamersko iskustvo Namigiva

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kupio sam igru i presao do zadnjeg detalja i sad me zanima ima li neki save game sa svim skupljenim perima da opet igram je je PRE ODLIČNA!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
jel itko bas presao cijelu igru...baaas da je skupio sva pera, napravio sve sporedne misije, nasao sve simbole...???
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
jel itko bas presao cijelu igru...baaas da je skupio sva pera, napravio sve sporedne misije, nasao sve simbole...???

vjerojatno na ovom svijetu postoji takva osoba i zasto postavljat OPET gluzpa i nebitna pitanja?????

Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Imam i ja problem sa misijom u Veneciji...Naime, kaže mi na mapi da dođem na misiju, ja stanem u onaj krug i ništa se ne dogodi...Ako tko zna rješenje bio bih mu zahvalan...

mislim da trebas nekog nac sa eagle lookom

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Joj evo konacno mi je igra proradila,jest mi drago...

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja sam upravo završio igru. Nisam skupio sva pera i The truth, ali glavna priča je riješena. Jedva čekam treći dio.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 18:09 (Igor).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Elles D. kaže...

Pa po meni pravi gamer mora voliti SVE žanrove igara i ne sad raditi razlike tipa 'joj, ja igram samo RTS-ove ili FPS-ove..'.

Naravno da igra pati od 'bolesti portanja sa konzola', ali kad se malo podese kontrole i navikne na njihov položaj zaista se može dobiti solidno gamersko iskustvo Namigiva

A pravi ljubitelj glazbe mora slušati sve od death metala do Bacha i Mile Kitića i ne praviti razliku među njima?

Arkadnost nisam vidio u kontrolama, nego u misijama. Pronađi 3 pera u 2 minute (ili nešto u tom stilu)? Jaka misija. Ako ne uspiješ, igra te automatski vrati na početak te misije i ponovo počne odbrojavanje vremena. To je arkadnost.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice