Može li korištenje mobitela tijekom punjenja oštet

poruka: 7
|
čitano: 3.260
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Može li korištenje mobitela tijekom punjenja oštet".
18 godina
Može li korištenje mobitela tijekom punjenja oštet

Ta funkcija "zaobilaznog punjenja" vecinom imaju gamerski mobiteli i stoji im kao opcija za ukljuciti. Jos nikada nisam vidio na klasicnom mobitelu. Imam Xiaomi i uredno mi puni prilikom koristenja, i to brzo punjenje 120W (barem tak skoci na ekranu, a i napuni se prilikom koristenja za 30 min.). O toplini da ne pricam, bas ga je neugodno drzati u ruci prilikom punjenja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 mjeseci
Re: Može li korištenje mobitela tijekom punjenja o
Oppo ima bypass charging, al ga ne koristim. Koliko mu vremena treba da ga napuni mogu bez blejanja u njega.

0 0 hvala 0
14 godina
Imao ga je i S24 Ultra,ako se ne varam isto ima i S26 U.
*# @Frk #*/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cu ajfon nema... 😅 🤣 Nek ofce pricekaju dok to ajfonov epp ne izmisli!
Brkoni

1 0 hvala 0
16 godina
ukay1000 kaže...

Ta funkcija "zaobilaznog punjenja" vecinom imaju gamerski mobiteli i stoji im kao opcija za ukljuciti. Jos nikada nisam vidio na klasicnom mobitelu. Imam Xiaomi i uredno mi puni prilikom koristenja, i to brzo punjenje 120W (barem tak skoci na ekranu, a i napuni se prilikom koristenja za 30 min.). O toplini da ne pricam, bas ga je neugodno drzati u ruci prilikom punjenja.

Frk kaže...
Imao ga je i S24 Ultra,ako se ne varam isto ima i S26 U.

da, Samsung ga ima, ali može se uključiti samo za igrice

14 godina
​Možeš to zaobići putem aplikacije Gaming Hub tako da tamo dodaš aplikaciju za koju želiš da to zaobiđe, ili se poigrati s ADB-om i Shizukuom (mislim da zahtijeva rutanje). Nije idealno, ali to je jedino što se trenutno da napraviti.
*# @Frk #*/
16 godina
Frk kaže...
​Možeš to zaobići putem aplikacije Gaming Hub tako da tamo dodaš aplikaciju za koju želiš da to zaobiđe, ili se poigrati s ADB-om i Shizukuom (mislim da zahtijeva rutanje). Nije idealno, ali to je jedino što se trenutno da napraviti.

gle, stvarno.. nisam to prije bio našao, hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice