Toyota Yaris s paketom opreme Mid+ spremna za 2026

poruka: 8
|
čitano: 5.522
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Toyota Yaris s paketom opreme Mid+ spremna za 2026".
3 mjeseca

Fizičke tipke za klimu i radio (na volanu).

Nešto što SVAKI auto MORA imati!

Joj kad gledam recenzije, kako kineskih smecha, tako i njemačkog otpada... Moraš gladiti ekran u točno definiranom načinu kako bi ili pojačao ventilator, ili promijenio snagu ili usmjerenje ispuha. 

Jbt platiš auto 60.000€ pa ne možeš klimu koristiti dok se voziš jer ćeš poginuti.

A ovako imaš gumb koji je uvijek na istom mjestu, koji uvijek ima istu funkciju.

Nije jeftina, ali stvarno imaju najbolji hibridni sustav. Šteta što je samo "mild" hibrid. Volio bih da ima barem 30ak km el. dometa, da mogu do posla i nazad bez da išta plaćam (firma ima solar punjenje)

Nezz hoće stići ona Corolla sa plug-in varijantom u RH, jer to mi zvuči kao idealan auto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

nije mild hibrid, nego pravi hibrid, ali ne plug in hibrid. koji je od koristi za gradsku start stop voznju pri niskim brzinama.

recimo mazda ima mild, koja se koristi samo za start i cijelo vrijeme se vozi na benzinu

nego koji je to model od opreme? na stranici od hr toyote bi to bio sol, ili ce nesto mjenjat

yaris mi je na shortlisti za iduci auto, ali cijena od 26k eura za opremu koju zelim(sol + dodatni sezori, grijanje volana/sjedala) je malo too much i mozda radije uzmem klasu veci auto s tom opremom za istu cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kakve budalastine od Toyote, ovo je 2. LCI za Yaris gdje se mjenjaju sitnice (1. LCI je bio sa 115 i 130ks "novim" Hybridom).

A najvece gluposti nisu rjesili, plasticne kvake na vratima, vrata sa uzasnom izolacijom, problemi sa 12V baterijom itd itd. Poceli su ici putem Fiata tj. Stellantisa sa LCI modelima svake 2 godine bez ikakvih bitnih promjena osim veceg zaslona.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako na takav mi gradski auto ne stave bar 22" flge, nisu ništa napravili .  Čemu 17" na takvom autu, pa i 16" je već i više nego dovoljno da lijepo izgleda. Ovako samo nepotrebno poskupljuje i vozilo i gume

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Toyota Yaris s paketom opreme Mid+ spremna za
Vafel_Proizvod kaže...

Fizičke tipke za klimu i radio (na volanu).

Nešto što SVAKI auto MORA imati!

Joj kad gledam recenzije, kako kineskih smecha, tako i njemačkog otpada... Moraš gladiti ekran u točno definiranom načinu kako bi ili pojačao ventilator, ili promijenio snagu ili usmjerenje ispuha. 

Jbt platiš auto 60.000€ pa ne možeš klimu koristiti dok se voziš jer ćeš poginuti.

A ovako imaš gumb koji je uvijek na istom mjestu, koji uvijek ima istu funkciju.

Ovo za klimu ovisi o izvedbi, na byd-u su to jedostavno rijesili gestom kao jednom od opcija.  Ne moras nista gledati, samo povuces rukom po ekranu gore ili dolje za temperaturu ili lijevo ili desno ako želiš brzinu ventilatora (iako nepotrebno ako je na automatici), preko ekrana se za vrijeme geste pojave velike brojke za temperaturu pa jesve uočljivo i ne ometa nište više neko okretanje fizičkog gumba. Ali to ček i ne koristim jer su glasovne komanda ispale najbolje. Najčešće trebam samo malo korigirati i u tom slučaju samo kažeš da ti je vruće ili hladno i auto korigira temp za 1C. Zna i tko je rekao pa podesi samo temp u toj zoni

15 mjeseci
Gemmy kaže...

nije mild hibrid, nego pravi hibrid, ali ne plug in hibrid. koji je od koristi za gradsku start stop voznju pri niskim brzinama.

recimo mazda ima mild, koja se koristi samo za start i cijelo vrijeme se vozi na benzinu

nego koji je to model od opreme? na stranici od hr toyote bi to bio sol, ili ce nesto mjenjat

yaris mi je na shortlisti za iduci auto, ali cijena od 26k eura za opremu koju zelim(sol + dodatni sezori, grijanje volana/sjedala) je malo too much i mozda radije uzmem klasu veci auto s tom opremom za istu cijenu

Nisam razumio, mislio sam da postoje samo plug in hibridi i mild koji se ne pune, po čemu se razlikuje pravi hribrid koji nije plug in?

17 godina
Novice kaže...
Gemmy kaže...

Nisam razumio, mislio sam da postoje samo plug in hibridi i mild koji se ne pune, po čemu se razlikuje pravi hribrid koji nije plug in?

Moze voziti samo na struju "kad on to odluci", ali baterija se puni iskljucivo putem benzinskog motora i regerativnog kocenja (tj. ne mozes ju ti puniti na uticnicu)
Znaci: mild hybrid, hybrid, plug-in
mild - start/stop iskljucivo i navodno kod nekim marki malo pomogone kod ubrzanja, ali nista stvarno primjetno
hybrid - moze se voziti na struju pri manjim brzinama i u gradskim guzvama, baterija je u pravilu dosta veca nego kod mild, ali manja nego plug-in i ne moze se puniti
plug-in - moze se puniti i voziti iskljuciv ona struju uglavnom >50km range, ali naravno ovisi o modelu i sl.

15 mjeseci
Ja imam mild koja se puni kod kočenja i od strane motora, ne može na utičnicu ali mogu voziti samo na struju ispod određenog intenziteta pritiska na papučicu gasa. Nisam znao da postoji nešto slabije od toga što može samo pomoći kod ubrzanja i sl.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice