Evo nam napokon i nešto malo informacija o Assassins Creedu 2.
Otvoren je službeni web, na kojem bi prema najavi trebalo uskoro osvanuti još detalja.
Uz to objavljen je i prvi teaser trailer koji možete pogledati ovdje:
Evo nam napokon i nešto malo informacija o Assassins Creedu 2.
Otvoren je službeni web, na kojem bi prema najavi trebalo uskoro osvanuti još detalja.
Uz to objavljen je i prvi teaser trailer koji možete pogledati ovdje:
Iskreno, jedva čekam dvojku.
Jedinicu sam prošel 2 puta i sad razmišljam da je instaliram ponovo i probam igrati u dx10 jer kolko me pamćenje služi, ima neki patch koji ispravlja sve greške i erore.
No otom-potom.
Umjesto feudalnog Japana, radnja dvojke bit će vjerojatno smještena u 15. stoljeće u Italiju.
Kolko je to dobar potez, ne znam.
Osobno bi se rađe "pokačil" sa pravim ninđama
I nek ne mijenjaju slučajno lika ili odjeću sa njega.
Malo dodatnih poteza ne bi škodilo ali to je sve kaj je poželjno mijenjati/dodati.
Kak bude da bude, samo nek izađe što prije jer obožavam takve igre, a brutalno ih je malo na PC-u...
Kad se samo prisjetim da opet izlazi novi Tenchu ali opet ne na PC
Da i ja je čekam, 1 je bila dobra ali nekako mi je bila monotona. U svakom novom gradu ispitaš par ljudi i ubiješ žrtvu.
JBT pa nije puno prošlo od kad je izašla 1 i evo već 2 a web stranica da ne govorimo ...pre dobra je još samo da je full screen i taman za uživat
isto ka i meni, dosadi brzo, radnja uvik ista... nadam se da će to prominit...
Jedinica je bila zakon, ali previse istih radnji, treba malo to promijeniti. Treba staviti bar 3,4 nove sposobnosti i kul oruzja. Ja sam isprva cuo da ce radnja biti smjestena za vrijeme Francuske revolucije i cuo sam da ce i onaj tip iz sadasnjeg svijeta isto dobivati nove sposobnosti posto je na kraju prve igre dobio eagle vision, a onda ce vjerovatno treci dio biti smjesten u sadasnjost, pa cemo spasit svijet.
jedva cekam dvojku,samo da ne bude monotona ko jedinica i ja happy
Nemogu dočekati presuper izgleda!!!
2 ce biti totalni krs car ove igre je da imas slobodu kretanja a ne da ti postave 200 zgrada u koje ne mozes uci ist oko kod gta IV mozes uci max u 1% zgrada i hebati se na ulicama sto brzo dosadi a i jos tome je priroda koja daje dodatne cari"
Jedinica je bila zakon, ali previse istih radnji, treba malo to promijeniti. Treba staviti bar 3,4 nove sposobnosti i kul oruzja. Ja sam isprva cuo da ce radnja biti smjestena za vrijeme Francuske revolucije i cuo sam da ce i onaj tip iz sadasnjeg svijeta isto dobivati nove sposobnosti posto je na kraju prve igre dobio eagle vision, a onda ce vjerovatno treci dio biti smjesten u sadasnjost, pa cemo spasit svijet.
2 ce biti totalni krs car ove igre je da imas slobodu kretanja a ne da ti postave 200 zgrada u koje ne mozes uci ist oko kod gta IV mozes uci max u 1% zgrada i hebati se na ulicama sto brzo dosadi a i jos tome je priroda koja daje dodatne cari"
Samo da ne bude dosadna ko jedinica, ja sam ubio četvrtog lika i dosadilo mi više...
Igra će biti vrhunska definitivno. I jedinica je bila vrhunska ali je imala mana. Jedna od njih je bila repetivnost, ali meni nije smetalo zato što svako ponavljanje bilo je nagrađeno scenom ubojsta jednog od templara. Za te scene je vrijedilo igrat. Igrivost je bila solidna, grafika vrhunska. A po svim najavama očito je da su shvatili mane jedinice i da će to ispraviti. Mislim da Ubisoft pravi dobar posao i da stvara jedan odličan serijal. Jedva čekam da izađe drugi dio.
A jeste vidjeli bas E3 demo?
http://assassinscreed.es.ubi.com/assassins-creed-2/
u njemu bas gameplay pokazuje.
Letenje je ludnica
Izgleda savršeno, jedva čekam!!! Baš me zanimaju opet tajne oko renesanse i templara!!!
ovo je nesto predobro , savrseno , najbolje je ono kaj mozes uzeti oruzje od vojnika , ludnica, ima i dosta novosti u igri , po meni ce ovo biti jedna od igara godine za pc
Ali plivanje je do jaja. Sta cu da im radim ;)
Ovo je nadmasilo moja ocekivanja.
Predosjecam da ce biti prva 100-ca u Bugu..
Ovo je nadmasilo moja ocekivanja.
Predosjecam da ce biti prva 100-ca u Bugu..
Prikaz gameplaya koji je sinoć prezentiran je fenomenalan.
Sve te nove mogućnosti, prvenstveno letenje - kad pada i dojde iznad vatre toplina ga opet digne u zrak, baš ko i kod balona, fenomenalno.
Više nema jedan, već dva noža koji iskaču - kak je super onaj djel dok sredi dva stražara odjednom.
Nadalje, otimanje oružja djeluje vrlo dobro i inovativno.
Više se nemre sakriti u sijenu al zato može unutra ubaciti stražare.
Kaj više reći nego - dođi nam što prije
Hebate koja igra nemogu još doć sebi!!! Ovo je majke mi igra stoljeća.