Kina je odjednom svima kljucno trziste.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BMW je dosta prodavao u Kini sad je konkurencija jaka i porezi ga ubijaju tamo. Osim toga ovih 8000 ljudi nece dobiti otkaz nego mogu dobrovoljno otici sa velikom otpreminom. Sa druge strane svi govore kako su kinezi jeftini ali u stvarnosti kad kupujes u DE nisu toliko jeftiniji. Platio sam BMW IX1 39000€ sa popustom novi. BYD Atto3 kosta 36000€. BMW osjecaj same voznje je bolji i imam vise povjerenja u marku nego u BYD barem trenutno.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Zbilja čudno s obzirom na populaciju.
Iako sam fan BMW-a raduje me ova vijest. Kada sjećeš zavoje i u svoja premium vozila stavljaš sve jeftinije i jeftinije materijale, štedih na očigled i istovremeno povećavaš cijenu vozila ništa drugo ni ne zaslužuješ.
svako imalo veca "nacija" je bitna a njih je samo 1.4milijarde...tako da bitni su svima nije lako za shvatiti!
Ovo je nazalost istina. Mercedes je tu kralj auto 100k€ plastiku nesmijes pogledati vec cvili. BMW bar jos uvijek ima onaj osjecaj da vozis BMW i ne nemislim na poglede drugih to je glupost. Nego jednostavno osjecaj voznje je bolji i precizniji nego kod ostalih ovjes cvrst a opet udoban ako to promjene onda je kraj.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.