Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
sany26 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
-Desmond- kaže...
sany26 kaže...

Joj ljudi u problemima sam,dobila sam igru i kad sam instalirala imala sam normalno onaj acount preko kojeg ulazim na net,medjutim poslije kad sma sjela za pc tog accounta vise nije bilo,brisala igru,instalirala,nema sta nisam radila ali account se uopce ne pojavljuje,samo mi pise kad hocu da udjem na igru da nisam konketovana na internet,sta da radim?

Pretpostavljam da igra nije origigi...?

I ovaj izbacuje li ti šta kao ERROR 10054?

EDIT:možda igra i je original,no možda si je dobila od neke osobe koja je također igra?

Koliko znam barem u mom slučaju 1 account na 1 igricu :S

Ne,nije orginal,jednostavno instalirala,pojavio se account,registrovala se,nakon par sati usla na pc i accounta nigdje i ne mogu uopce igru pokrenuti,pise da nisam spojena na net,mozda sam nesto zeznula sa accountom a ne mogu ga naci da izbrisem i ponovo se registrujem,neznam sta cu....

Čest problem, samo ugasi steam/skype/msn, neznam kaj, odi par minuta na face, možda resetiraj komp i pokreni opet 

Samo malo,steam/skype/msn da iskljucim,gdje cu to tacno naci?Ne kontam?

a ocito nemas te programe

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovako

imam jedno pitanje i stvarno mi treba odgovor na njega ako je moguce

na 11 sam sekvenci i sakupio sam sve codex pageove

i sad stavio sam ih na zid i slozio mapu dobio nekav sound valjda to oznacava da je mapa dobro slozena

i sad dalje nista radim misije itd.

ono sto me brine dali ce mi se dogoditi nekakav bug zbog kojeg necu moci igrati dalje radi piratske verzije kad ce se odmene traziti da sakupim sve codexe prije nego sto mogu zadnju misiju?

jeste li vi sakupili sve codexe prije nego sto se od vas to trazilo?

nadam se da razumijete sto pitam i da necete ignorirat ovaj post

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ovako

imam jedno pitanje i stvarno mi treba odgovor na njega ako je moguce

na 11 sam sekvenci i sakupio sam sve codex pageove

i sad stavio sam ih na zid i slozio mapu dobio nekav sound valjda to oznacava da je mapa dobro slozena

i sad dalje nista radim misije itd.

ono sto me brine dali ce mi se dogoditi nekakav bug zbog kojeg necu moci igrati dalje radi piratske verzije kad ce se odmene traziti da sakupim sve codexe prije nego sto mogu zadnju misiju?

jeste li vi sakupili sve codexe prije nego sto se od vas to trazilo?

nadam se da razumijete sto pitam i da necete ignorirat ovaj post

Ako si sakupil sve codexe prije misije kad trebas, super, kad dode ta misija tražit će te da ih skupiš sve,a  pošto ih ti već imaš to neće bit problem Namigiva

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
sany26 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
-Desmond- kaže...
sany26 kaže...

Joj ljudi u problemima sam,dobila sam igru i kad sam instalirala imala sam normalno onaj acount preko kojeg ulazim na net,medjutim poslije kad sma sjela za pc tog accounta vise nije bilo,brisala igru,instalirala,nema sta nisam radila ali account se uopce ne pojavljuje,samo mi pise kad hocu da udjem na igru da nisam konketovana na internet,sta da radim?

EDIT:možda igra i je original,no možda si je dobila od neke osobe koja je također igra?

Ne,nije orginal,jednostavno instalirala,pojavio se account,registrovala se,nakon par sati usla na pc i accounta nigdje i ne mogu uopce igru pokrenuti,pise da nisam spojena na net,mozda sam nesto zeznula sa accountom a ne mogu ga naci da izbrisem i ponovo se registrujem,neznam sta cu....

Čest problem, samo ugasi steam/skype/msn, neznam kaj, odi par minuta na face, možda resetiraj komp i pokreni opet 

De mi prvo reci imas li uopce skype/msn/steam/xfire i slicno?Ista od navedenoga?

Ako nemas znam u cemu je problem...

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Sad igram AC2 i moram reći da je veliko poboljšanje naspram prvog dijela. Prvi nisam niti do kraja prošao koliko je bio repetitivan.

Pošto nisam znao kako je prvi dio završio pogledao sam ovaj odličan video:

Sva radnja je na brzinu objašnjena, tako da se drugi dio lako može pratiti.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Meni je takodjer genijalno , sto nisam napisao , (a ti me sjetih) da dvica nastavlja tocno di zavrsis keca!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Sad igram AC2 i moram reći da je veliko poboljšanje naspram prvog dijela. Prvi nisam niti do kraja prošao koliko je bio repetitivan.

Pošto nisam znao kako je prvi dio završio pogledao sam ovaj odličan video:

Sva radnja je na brzinu objašnjena, tako da se drugi dio lako može pratiti.

Isto tako sam i ja napravil Nevinašce

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

danas sam se lijepo iznenadio posto sam otkrio da i dlc-ovi se mogu igrati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
sany26 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
-Desmond- kaže...
sany26 kaže...

De mi prvo reci imas li uopce skype/msn/steam/xfire i slicno?Ista od navedenoga?

Ako nemas znam u cemu je problem...

Ne,nemam,zato mi i nije bilo jasno gdje da to iskljucim....

15 godina
neaktivan

E onda ces morati ovako...prvo pogledaj koju verziju ubi servera imaš...(desni klik na ikonu>Propeties > Details)

Ako imas verziju 1.0.0.106,hitno update na +115...

Ako to ne pomogne onda cemo vidjet...

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Kako da znam što su DLC-ovi? Koje su to misije?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Igor kaže...
TopForumaš kaže...

To ti je nadopuna postojeće igre....mislim da se DLC paket sastoji od šest novih misija....ugl i mene je to iznenadilo nisam to ocekivao...kako igrati DLC misije?...odes na extras>downloable content i tamo je skines...kosta 320 mp-ova (microsoft points)...na PC-u nisam probao ali tako je bar na XBOX-u

17 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
Igor kaže...
TopForumaš kaže...

To ti je nadopuna postojeće igre....mislim da se DLC paket sastoji od šest novih misija....ugl i mene je to iznenadilo nisam to ocekivao...kako igrati DLC misije?...odes na extras>downloable content i tamo je skines...kosta 320 mp-ova (microsoft points)...na PC-u nisam probao ali tako je bar na XBOX-u

Ja pitam za PC. Koliko ja znam za PC ti se DLC-ovi dio igre i ne treba ih posebno skidati. Zanima me samo koje su to misije i gdje ih pokrenuti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
zove se battle of forli i ja mislim da ti se to samo nastavi na igru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ja još igru nisam uspio pokrenuti, a i iskreno sumnjam na virus u onome serveru, od kad sam je instalirao zna se desit problem s rezolucijom i 150mb rama negdje mistično odlazi

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Ubisoft has revealed the PC version of Assassin's Creed II will include two DLC packs: the Battle of Forli and Bonfire of the Vanities when it launches in March.

Čini mi se da PC verzija to ima već u sebi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
mi moze netko pomoci pise mi tail jacopo to the templar meting and then assassinate him...ja ga pratim i odjednom mi poccne odbrojavati vrijeme jel ga onda trebam ubiti ili šta???hitno molim vas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
mi moze netko pomoci pise mi tail jacopo to the templar meting and then assassinate him...ja ga pratim i odjednom mi poccne odbrojavati vrijeme jel ga onda trebam ubiti ili šta???hitno molim vas

Čini mi se da je te zbog toga što si previše udaljen od njega, kad se malo približiš, makne se odbrojavanje.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Ne smiješ ga izgubiti iz vidika. Odnosno, meta ti mora biti cijelo vrijeme vidljiva inače počne to odbrojavanje bez obzira koliko si blizu. Možeš biti i kraj njega, ali ako se okreneš od njega, onda počne odbrojavanje...

Vidim da u Algoritmu ima nekakvo posebno izdanje u obliku velike kutije. Ali ništa ne vidim da piše izvana što zapravo zadržava. Zna li tko što ima unutra osim igre?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 14:50 (harpy21).
16 godina
Assassins Creed 2

Zna li netko kamo dalje?

Nikako da se približim objective-u.

EDIT:rješeno!

Objective me gura preko kutu onog zida a tamo ništa :/ Objective me gura preko kutu onog zida a tamo ništa :/
Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:10 (luckyluke).
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina

vidis da ti je taj upitnik onako zasjenjen.. to znaci da nisi na istoj razini kao i objective.. mislim da moras otici gore na kat, mislim da je to soba od njegove majke a s njom je i sestra u sobi

15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

vidis da ti je taj upitnik onako zasjenjen.. to znaci da nisi na istoj razini kao i objective.. mislim da moras otici gore na kat, mislim da je to soba od njegove majke a s njom je i sestra u sobi

Da, uđeš unutra u zgradu, odmah ravno gore po stepenicama i skreneš desno, pa opet desno i naći ćeš se u njihovoj sobi.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
SAD IMAM DRUGI PROBLEM KAD SE VOZIM S LEONARDOM U KOCIJI VOJNIK ME PRIMI ZA VRAT I KAZE MI DAA STISCEM SHIFT RAPIDY JA STISCEM PA PUSTIM PA STISCEM JAKO BRZO I NA KRAJU PADNEM S KOCIJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samo brzo stisci shift i on ce ga baciti s kocije...

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
15 godina
neaktivan
WozZyE kaže...

Imam jedan problemčić...kada dodem u 4/5 tomb u onoj crkvi u Veneciji ne blica mi ona lubanja za otvorit tomb...jel  netko imao slican problem???

Imo sam isti problem, napravio sam ovo:Skini ovo http://filebeam.com/22190d10a0d14c001264e7a833ce105b emulator, stavi ovo http://filebeam.com/ecdef701a545edbc9d4522c23c3e434b i ovo http://filebeam.com/a5baa32a3de709d998cbec2cfe851895 !!!Pa pročitaj read me!Restartaj kompjuter.Prvo pokreni server.exe pa igru!Uživaj!

Razor1911
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ej a sad sam u labaratoriju kao desmond i imam neke halucinacije...imao sam ih vec negdje 5 presao sam cijelo skladiste ono i sad neznam sta da radim...i brzo preuredi poruku ti iznad mene opet ce nam temu zatvorit...pliz pomoc hitno

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:40 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

dlc-ovi su vam ustvari 12 i 13 sekvenca

nego prešao sam igru

sta reci remek dijelo i jedna od najboljih prica sto sam ikad vidio u igri

nadam se da druge godine nam dolazi ac3

posto je prvi izasao 2007 a drugi 2009 onda ce valjda treci 2011

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:37 (TopForumaš).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Assassins Creed 2

al ce netko popiti ban... eo vam personas za firefox ac2 :D http://www.getpersonas.com/en-US/persona/130161

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hvala bas sam trazio nesto tako....ej ljudi pliz pomoc sad sam altair i pratim onog tipa do neke kule i on uđe i zatvori vrata a ja se nemogu nigdje popeti....sta trebam raditi tu

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:55 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ej a sad sam u labaratoriju kao desmond i imam neke halucinacije...imao sam ih vec negdje 5 presao sam cijelo skladiste ono i sad neznam sta da radim...i brzo preuredi poruku ti iznad mene opet ce nam temu zatvorit...pliz pomoc hitno

Trebaš aktivirati ona crvena svijetla da budu zelena. I poslije kada to napraviš (mislim da ih ima na četiri mjesta), onda će ti se javiti ta ženska i opet se vratiš u prostoriju za Animusom.

A to za Altairom, trebaš samo slijediti lika, odnosno, pronađi prolaz negdje da se popneš do vrha.

Bez uvrede, a da se igraš umjesto što svaki čas ispituješ  što treba raditi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:58 (harpy21).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice