Nisam još nikad prodavo preko ebaya, kupovo jesam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo ću probat nać nekog kolekcionara da ga pitam za savjet i to. A onda se bacam na prodaju :)
Zaključano!!!!

Živi se.
Jutro svima.
Aj sad je malo bolje, al ujutro je fkt bilo zima..cak sam vidio i prvi ovogodisnji mraz..

dobro jutro :)
hladno je u p.... m.......
Kako di, u Splitu je taman, još je stalo puvat...
kod mene u sobi 10°C
treba upalit grijanje...
Opet je pocelo... sad sam bio vanka, mislim da ce mi uši otpast :D
kod mene u sobi 10°C
treba upalit grijanje...
meni otvoren prozor, ja u kratke gace i majicu ma špaline. taman :D
meni otvoren prozor, ja u kratke gace i majicu ma špaline. taman :D
Ola spameri :D
Dobar dan. Dečki imam problema na lapu, kad dignem piše bootMBR missing. Nikako da kužim kako da popravim?
Bok ekipa. Ispricavam se ak je vec neko stavil. Sutra imate dokumentarac o Pixar-u u spomen preminulom Steve Jobsu na HRT2 (21:45).
Dobar dan. Dečki imam problema na lapu, kad dignem piše bootMBR missing. Nikako da kužim kako da popravim?
bootMBR ili bootMGR? Probaj ovdje pogledati ako ima rješenje...
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bootmgr-is-missing/25951.aspx
Dan narode, doso iz skole, sad odmor kasnije malo ucit, navecer proba.
Kako kod vas? grijete se?
bootMBR ili bootMGR? Probaj ovdje pogledati ako ima rješenje...
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bootmgr-is-missing/25951.aspx
Pozdrav tebi. Ma bootMBR. Riječ je na laptopu. I kad nisam ništa riješio pa sam htio na novu instalirat a međutim neće da se instalirat sa DVD-a. Čitač je ispravna, jednostavno DVD vrti disk ali nikako dođe to dijela Any..... Čitač sam zamjenio drugim,isto stanje. Izgleda da kontroler na laptopu neće očitat s DVD-a A probao od XP, Viste i Sedmicu i jednostavno neće.
Evo radim neku prezentaciju za povijest, a da bude u stilu htel bi ta buden napravljene ko sa starim dijapozivima. Trebao bi mi neki zvuk šaltanja dijapozitiva i neki stari font onako da se vidi da je stari... Fala svima.
Evo radim neku prezentaciju za povijest, a da bude u stilu htel bi ta buden napravljene ko sa starim dijapozivima. Trebao bi mi neki zvuk šaltanja dijapozitiva i neki stari font onako da se vidi da je stari... Fala svima.
Moja preporuka ti je da se ne trudis, ja sam probavao par puta i uvinek bi naisao na komp s open officeom ili starim MS Office pa nikad nije radilo. A kada bi i bio office 2007 bi nesto bilo po Murphyevom zakonu.

Moja preporuka ti je da se ne trudis, ja sam probavao par puta i uvinek bi naisao na komp s open officeom ili starim MS Office pa nikad nije radilo. A kada bi i bio office 2007 bi nesto bilo po Murphyevom zakonu.
zato sam ja uvijek imao na mobitelu instalaciju compability viewera.

Nello skini ovo i instaliraj putem usb sticka ako imaš.
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
Probaj prije učitat defaultne postavke za bios ili kontroler postavi u ide mod a ne ahci čisto za probu.
EDIT:
Tu imaš nekih savjeta:
Nello skini ovo i instaliraj putem usb sticka ako imaš.
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
Probaj prije učitat defaultne postavke za bios ili kontroler postavi u ide mod a ne ahci čisto za probu.
Eh napokon, hvala na info. Imam Hirens cd boot ali neče očivat s Cd-a ? A zašto neće a dosad je radila OK. Na laptop u BIOS on nema Ide mod a ni Achi mod nego ih on sam stavlja. Idem probat.
EDIT: Imam usb sticka ali ima 2gb, imam podatke pa ću stavit na komp. Pa ono tool instalim na USB.
Jučer sam dizao sedmicu na jedan HP kojem je dvd u banani. Instalacija sa sticka je prošla uredno i brzo samo nakon prvog restarta odi odmah u bios i podesi da ti se sistem diže sa harda jer će ti u protivnom ponovo krenut instalacija:)