Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.320.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Nisam još nikad prodavo preko ebaya, kupovo jesam...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
Potrudi se da tamo bacis oglas.
16 godina
neaktivan

Prvo ću probat nać nekog kolekcionara da ga pitam za savjet i to. A onda se bacam na prodaju :)

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina

Zaključano!!!!

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Otvoreno {#}

Dobro jutro {#}

14 godina
neaktivan
Jutro...smrzo sam se ko p'cka.
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
jutro! kako je?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Živi se.

Jutro svima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Smrznuto xD

Aj sad je malo bolje, al ujutro je fkt bilo zima..cak sam vidio i prvi ovogodisnji mraz..
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
moderator

dobro jutro :)

hladno je u p.... m.......

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Kako di, u Splitu je taman, još je stalo puvat... {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
moderator
thuglife kaže...

kod mene u sobi 10°C

treba upalit grijanje...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
XXX-Man kaže...

Opet je pocelo... sad sam bio vanka, mislim da ce mi uši otpast :D

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
thuglife kaže...

kod mene u sobi 10°C

treba upalit grijanje...

meni otvoren prozor, ja u kratke gace i majicu ma špaline. taman :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

meni otvoren prozor, ja u kratke gace i majicu ma špaline. taman :D

{#}

14 godina
neaktivan

2,5 kune {#}

15 godina
neaktivan

Ola spameri :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan

(>.>)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan

Dobar dan. Dečki imam problema na lapu, kad dignem piše bootMBR missing. Nikako da kužim kako da popravim?

17 godina

Bok ekipa. Ispricavam se ak je vec neko stavil. Sutra imate dokumentarac o Pixar-u u spomen preminulom Steve Jobsu na HRT2 (21:45).

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 12:56 (ukay1000).
16 godina
Nello kaže...

Dobar dan. Dečki imam problema na lapu, kad dignem piše bootMBR missing. Nikako da kužim kako da popravim?

bootMBR ili bootMGR? Probaj ovdje pogledati ako ima rješenje...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bootmgr-is-missing/25951.aspx

14 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Bok ekipa. Ispricavam se ak je vec neko stavil. Sutra imate dokumentarac o Pixar-u u spomen preminulom Steve Jobsu na HRT2 (21:45).

Morat ću si to snimiti.

15 godina

Dan narode, doso iz skole, sad odmor  kasnije malo ucit, navecer proba.

Kako kod vas? grijete se?

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Nello kaže...

bootMBR ili bootMGR? Probaj ovdje pogledati ako ima rješenje...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bootmgr-is-missing/25951.aspx

Pozdrav tebi. Ma bootMBR. Riječ je na laptopu. I kad nisam ništa riješio pa sam htio na novu instalirat a međutim neće da se instalirat sa DVD-a. Čitač je ispravna, jednostavno DVD vrti disk ali nikako dođe to dijela Any..... Čitač  sam zamjenio drugim,isto stanje. Izgleda da kontroler na laptopu neće očitat s DVD-a A probao od XP, Viste i Sedmicu i jednostavno neće. {#}

15 godina
odjavljen

Evo radim neku prezentaciju za povijest, a da bude u stilu htel bi ta buden napravljene ko sa starim dijapozivima. Trebao bi mi neki zvuk šaltanja dijapozitiva i neki stari font onako da se vidi da je stari... Fala svima.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
16 godina
bobica257 kaže...

Evo radim neku prezentaciju za povijest, a da bude u stilu htel bi ta buden napravljene ko sa starim dijapozivima. Trebao bi mi neki zvuk šaltanja dijapozitiva i neki stari font onako da se vidi da je stari... Fala svima.

Moja preporuka ti je da se ne trudis, ja sam probavao par puta i uvinek bi naisao na komp s open officeom ili starim MS Office pa nikad nije radilo. A kada bi i bio office 2007 bi nesto bilo po Murphyevom zakonu.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
bobica257 kaže...

Moja preporuka ti je da se ne trudis, ja sam probavao par puta i uvinek bi naisao na komp s open officeom ili starim MS Office pa nikad nije radilo. A kada bi i bio office 2007 bi nesto bilo po Murphyevom zakonu.

zato sam ja uvijek imao na mobitelu instalaciju compability viewera.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Pozdrav tebi. Ma bootMBR. Riječ je na laptopu. I kad nisam ništa riješio pa sam htio na novu instalirat a međutim neće da se instalirat sa DVD-a. Čitač je ispravna, jednostavno DVD vrti disk ali nikako dođe to dijela Any..... Čitač  sam zamjenio drugim,isto stanje. Izgleda da kontroler na laptopu neće očitat s DVD-a A probao od XP, Viste i Sedmicu i jednostavno neće. {#}

Nello skini ovo i instaliraj putem usb sticka ako imaš.

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Probaj prije učitat defaultne postavke za bios ili kontroler postavi u ide mod a ne ahci čisto za probu.

EDIT:

Tu imaš nekih savjeta:

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fixing-bootmgr-is-missing-error-while-trying-to-boot-windows-vista/

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:39 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nello skini ovo i instaliraj putem usb sticka ako imaš.

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Probaj prije učitat defaultne postavke za bios ili kontroler postavi u ide mod a ne ahci čisto za probu.

Eh napokon, hvala na info. Imam Hirens cd boot ali neče očivat s Cd-a ? A zašto neće a dosad je radila OK. Na laptop u BIOS on nema Ide mod a ni  Achi mod nego ih on sam stavlja. Idem probat.

EDIT: Imam usb sticka ali ima 2gb, imam podatke pa ću stavit na komp. Pa ono tool instalim na USB.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:44 (Nello).
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Eh napokon, hvala na info. Imam Hirens cd boot ali neče očivat s Cd-a ? A zašto neće a dosad je radila OK. Na laptop u BIOS on nema Ide mod a ni  Achi mod nego ih on sam stavlja. Idem probat.

Jučer sam dizao sedmicu na jedan HP kojem je dvd u banani. Instalacija sa sticka je prošla uredno i brzo samo nakon prvog restarta odi odmah u bios i podesi da ti se sistem diže sa harda jer će ti u protivnom ponovo krenut instalacija:)

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice