Vecer! Evo samo da se i ja javim u nespavalicam prije nego odem u krevet,bas sam umoran,boli me glava pravo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto mene sa nove konfiguracije.Dobro večer pospanci!Makić čisto sumnjam da nemaš nekoi proc u rukavu za preprodat,čim si napomenuo da ga je polomio bio sam siguran da češ jednog izvaditi..heh..Idem ispuniti obaveze u promjeni PC treba ispisati nove komponente...
Eto mene sa nove konfiguracije.Dobro večer pospanci!Makić čisto sumnjam da nemaš nekoi proc u rukavu za preprodat,čim si napomenuo da ga je polomio bio sam siguran da češ jednog izvaditi..heh..Idem ispuniti obaveze u promjeni PC treba ispisati nove komponente...
e dobro si me sjetio moram i ja promjenit s 2 gb rama na 3 gb
Dobar odabir ploče.
Na ovome forumu ih sada imamo ja,ti,rambox i Bellatrix
Ovaj Seinfeld je genijalan..
Znam da je.I ja ga obožavam
Inače,kaj ga sad na TV-u gledaš?
Sad je završio.
Se smije znat kak radiš te screenshotove? Ili je to čisto uređivanje u photoshopu/gimpu/whatever?
Ovo je kombinacija FastStone Capturea i Painta. U FS-u imaš opciju slikati bilo što što treba scrollati, npr. web-stranicu. Samo klikneš i on automatski scrolla i slikaje. Onda u FS-ovom editoru izrežem višak (header, footer i sidebar), zalijepim sliku u Paint i tako ponavljam za svaku stranicu. Budući da sam perfekcionist, kod lijepljenja u Paint pazim na svaki pixel tako da se na slici uopće ne kuži gdje počinje a gdje završava stranica. Naslov teme i URL sam isto napravio u Paintu.
Nažalost, verzija 5.3 FS Capturea je zadnja freeware verzija. Od tada program se izdaje kao shareware. Verziju 5.3 (freeware) možeš skinuti ovdje.
Thx, FSC imam i koristim i ja, al za ovu funkciju nisam znao. Šteta šta tu nema hvala guma. Hvala!
EDIT: Paolo2612, odlična stvar! Apsolutni thumbs up!
svakako pogledajte ovo... :) :
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/predstavljam-vam-godmode-win7/43211.aspx
Kod mene ga isto puno napadalo.
I još pada ko blesav...
Nemreš vjerovat.
Trebali bi neka protuprovalna vrata nabaviti.
Došla teta čistačica i pomela krčmu...
Ispricavam se, ali eto ostao sam duzan stavit taj video, jer smo o tome pricali u toj temi a bas sad naisao na njega i eto tako je ispalo.
A jaka ti je isprika! :)
Shit! A ja intelektualac zaglavio u Drugom formatu, slušam o popularnoj pluranoj gesti biografske književnosti...
ma neće, ostat će ovo bar 1 dan...
Iako je i sad relativno toplo pa nije onaj pravi snijeg nego je skroz mokar onaj... :/
ajd da i ja malo navratim...slabo me ima ovih dana
inaće,šta se radi pametnog?
Jutro,doso ja s tropica
Oho,i Miro nam je malo svratio.Ne znam više što da radim..Sutra ću početi skidati Paranormal activity,a u slijedećih nekoliko dana početi malo vježbati računalstvo.
Oho,i Miro nam je malo svratio.Ne znam više što da radim..Sutra ću početi skidati Paranormal activity,a u slijedećih nekoliko dana početi malo vježbati računalstvo.
Šta radite iz računalstva?
Polja+funkcije + pokazivače u C-u.Najteže gradivo.
Evo,jučer pogledah The Dark Knight.
Film je za diviti se kako je dobar.
Joker je pravi kralj u filmu,ne mogu vjerovati kako dobre face može složiti.
Sad mi tek žao Heatha Ledgera R.I.P
ajd da i ja malo navratim...slabo me ima ovih dana
inaće,šta se radi pametnog?
Ništa pametno - krademo bogu dane.
A još kada se sjetim da sam još u ponedjeljak rekao sebi: "Od danas obavezno učim za ispit"
Meni je film dobar,ali je precijenjen.Heath je odlično utjelovio Jokera,svaka čast.Ali moram priznati,draži su mi oni stari Batmani sa Georgeom Clooneyem/Valom Kilmerom/Michaelom Keatonom i Jackom Nicholsonom/Dannyjem DeVitom/Arnijem kao Jockerom/Penguinom/Mr.Freezom.Nekako nisu toliko mračni i ozbiljni kao Batman begins i Dark Knight,nego onako zabavni i stripovski.Ne smijem zaboraviti i legende Jima Carreya kao Engime.
Paolo2612 haha to si i ja govorim....pa evo već je prošlo godinu dana pa nema ni jednog ispita
Brog prošlo kolinje davnih dana....nema potrebe za teranjum "muva" i one su zbrisale na jug za toplim vremenom
a baš sam ti priredio jednu muhalicu da ih ganjaš
Meni je film dobar,ali je precijenjen.Heath je odlično utjelovio Jokera,svaka čast.Ali moram priznati,draži su mi oni stari Batmani sa Georgeom Clooneyem/Valom Kilmerom/Michaelom Keatonom i Jackom Nicholsonom/Dannyjem DeVitom/Arnijem kao Jockerom/Penguinom/Mr.Freezom.Nekako nisu toliko mračni i ozbiljni kao Batman begins i Dark Knight,nego onako zabavni i stripovski.Ne smijem zaboraviti i legende Jima Carreya kao Engime.
Najgora stvar što je Nolan učinio od ovog Batmana je to što ga je učinio realnim.
Filmovi su dobri, ali zbog njegove gluposti nećemo nikada vidjeti većinu odličnih batmanovih negativaca.
Idem i ja spavat pošto vidim da se ništa ne piše na forumu a i tak sam već sve zanimljivo pročitao.