Htio je prestići Josipovića :)
odjebi sa moje teme, spamas bezveze i dizes mi zivce-.- mrzim takve ljude na forumu, jbt odi na drugi forum.hr i pisi sta zelis omg
odjebi sa moje teme, spamas bezveze i dizes mi zivce-.- mrzim takve ljude na forumu, jbt odi na drugi forum.hr i pisi sta zelis omg
Ne vrijeđaj čovjeka! Samo ti je htio pomoć a ti odma -.-
BTW, NITKO te nije hakirao, sam si si kriv što si ostao bez lozinke. Ti si lozinku dao nekome. Za to si kriv isključivo TI. Tu nikakva lozinka od bilo koliko znakova ne pomaže, nikakav AV, nikakav anti-spyware, čak niti Linux ti nebi pomogao. Ljudska glupost je neograničena i uvijek će biti onih koji će je znati iskoristiti.
Ne kaže se bezveze da ja mozak najbolji antivirus...
nedlm ne frajerci se samo pls
oke sory.
BTW, NITKO te nije hakirao, sam si si kriv što si ostao bez lozinke. Ti si lozinku dao nekome. Za to si kriv isključivo TI. Tu nikakva lozinka od bilo koliko znakova ne pomaže, nikakav AV, nikakav anti-spyware, čak niti Linux ti nebi pomogao. Ljudska glupost je neograničena i uvijek će biti onih koji će je znati iskoristiti.
nevidim post di mi je htio pomoc.. i di ga vrijedam?
Korisnici koji koriste facebook su najgluplji ljudi na internetu. Dokaz tome su upravo ovakve situacije.
Korisnici koji koriste facebook su najgluplji ljudi na internetu. Dokaz tome su upravo ovakve situacije.
ok glup sam, retardiran i tako dalje........
ima puno ljudi na fejsu i to su najgluplji a ma
Post iznad je po mom skromnom mišljenju uvreda. Ako ne uvreda, onda barem psovanje. Htio ti je pomoć tako da ti je objasnio da nisi hackiran nego prevaren i tako ti objasnit da nema zaštite ili lozinke koja će tebe ubuduće spriječit u tome da svoj pass napišeš gdje god te traži a da stranica nema nikakve veze sa facebookom.
BTW, jel koristiš IE?
Da samo kaj bog svima nije dal dovoljnu kolicinu pameti kaj ces pa onda je tak kak je. Kad se tu ubroji Fejsbruk i nacin na koji od radi, sigurnosne rupetine, skrivena gamad iza linkova i slika eto problema prek glave. Eto neki dan sin od jednog frenda kliknul na neki link na Fejsbruk, nakon toga se komp smrznul i Restartal i eto pokupio vrlo gadan Rootkit. To je Fejsbruk ali ne samo on, tak je i na drugim slicnim stranicama di je veliki promet korisnika a o sigurnosti boze moj.
Post iznad je po mom skromnom mišljenju uvreda. Ako ne uvreda, onda barem psovanje. Htio ti je pomoć tako da ti je objasnio da nisi hackiran nego prevaren i tako ti objasnit da nema zaštite ili lozinke koja će tebe ubuduće spriječit u tome da svoj pass napišeš gdje god te traži a da stranica nema nikakve veze sa facebookom.
BTW, jel koristiš IE?
ma nekuzim al oke
briga me, one tablete neke mislis za uvredu?
ma ok
koristim firefox
Bok DommY, inteligencijo.
Lik sam da svoj password, oprosti, ali, HAHAHHAHAHAHAHAHHA.
Pa, čovječe, djeluješ gluplje od onih klinki s napućenim usnicama i cura koje pokažu bradavicu na fejsu. Strašno nešto.
Btw, baš me zanima s koliko prolaziš u školi.
Pa, čovječe, djeluješ gluplje od onih klinki s napućenim usnicama i cura koje pokažu bradavicu na fejsu. Strašno nešto.
ajd reci koji mi je password'
A meni je baš žao ovog Dommya sad će morat se sramotit pred curama kad ga budu pitale zašto si novi profil napravio
ajd reci koji mi je password'
Pa otkuda bih ja trebao znati tvoj password? Pročtaj post još jednom. I još jednom, pošto vidim da ti treba malo duže da shvatiš neke stvari.
koristim firefox
Skini si WOT pa će se vjerojatnost da napraviš ovu istu glupost drastično smanjiti. Ali i dalje ne valja upisivati pass baš svuda -.-
A ja sad odo odavle jer sam svoje rekao. Use brain.
koristim firefox
Skini si WOT pa će se vjerojatnost da napraviš ovu istu glupost drastično smanjiti. Ali i dalje ne valja upisivati pass baš svuda -.-
A ja sad odo odavle jer sam svoje rekao. Use brain.
da
nikad nisam imo takav problem..
tako da kako cu znat? sad sam ja najgluplji jer sam slucajno upiso pass i izgubio fejs acc.
lol, ko da sam prvi i zadnji kome ce se to desit.
stvarno ono bas uzivate u vrijedanju :S
evo vratili mi admini acc..
hvala ko je pomogo..
moze lock.
pozz
meni se to isto dogodilo, neko mi provalio na fejs, i pormjenio lozinku...a nemam pristup e-mail adresi zaboravio sam korisnicko ime i lozinku :@, ima li netko nacin da kako bi ja mogao vratiti svoj Facebook ili barem da imam pristup e-mail adresi a inace sam na netu :D
meni se to isto dogodilo, neko mi provalio na fejs, i pormjenio lozinku...a nemam pristup e-mail adresi zaboravio sam korisnicko ime i lozinku :@, ima li netko nacin da kako bi ja mogao vratiti svoj Facebook ili barem da imam pristup e-mail adresi a inace sam na netu :D
isuse bože kaj ste vi ljudi munjeni? niko ti nije provalio na fejs jer hakiranje fejsa ne postoji :P
mozda ti neko zna lozinku od mail-a ili facebooka ili ti je neko znao sirgunosno pitanje od maila pa ti je promjenio lozinku :P
Pozz ima ovdje neko neki haker ili tako nesto treba mi ????
Ima, ispod Savskog mosta se krije jedan. Čovjek sruši stranice FBI-a u minuti.
Ah, average joe
ja sam jednom susjedu hakirao auto....s pajserom....
Znam ja kako se hakira fejs
Znam ja kako se hakira fejs
Kako ?
Ti si sada opasad dečko, sa dobom se ne treba zafrkavati !
Ja ti dam 100 eura i ti mi kažeš kako, može?
1.upališ mozzilu
2.odeš na hackertyper
3.hakiraš stranice američke vlade
4.shvatiš da si pogriješio pa hakiraš facebook nanovo
Kid ... u are drunk go home :)
Kid ... u are drunk go home :)
Ajde mi reci ko hakira facebook acc,a da nije u pitanju phising ili neka aplikacija?
moguće samo preko keyloggera,kojeg bi trebalo poslat na žrtvin PC,a i to je upitno,jer treba isprogramirat takav softwer.....
lol... i sta onda policija kad bi trebala recimo uci na fb... prvo bi trebala ti poslati neki virus.. koji ce pratiti tvoje tipkanje i pisati u nekom dokumentu koji ce oni kasnije otvoriti ... i naci ti znas da te policija prati i neudes na fb 2 godine .. i 2 godine ti nemogu nista ? de malo odrastite... u ne znam sta se provali a ne u fb ... dafuq
ili si i ti jedan od onih koji se zvou Ivo Ivić,pa budu kreativni i za sifru si stave: ivoivic
Odite van pit, hebo vas fejzbuk...