Facebook mi je hakiran?

poruka: 71
|
čitano: 23.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Facebook mi je hakiran?
nedIm kaže...

Htio je prestići Josipovića :)

odjebi sa moje teme, spamas bezveze i dizes mi zivce-.- mrzim takve ljude na forumu, jbt odi na drugi forum.hr i pisi sta zelis omg

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
17 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Oprosti mi, molim te!

Samo sam želio pomoći...

*šmrc*

* *
bit.ly/dcyfs
16 godina
odjavljen

Ne vrijeđaj čovjeka! Samo ti je htio pomoć a ti odma -.-

BTW, NITKO te nije hakirao, sam si si kriv što si ostao bez lozinke. Ti si lozinku dao nekome. Za to si kriv isključivo TI. Tu nikakva lozinka od bilo koliko znakova ne pomaže, nikakav AV, nikakav anti-spyware, čak niti Linux ti nebi pomogao. Ljudska glupost je neograničena i uvijek će biti onih koji će je znati iskoristiti.

Ne kaže se bezveze da ja mozak najbolji antivirus...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Facebook mi je hakiran?

nedlm ne frajerci se samo pls

oke sory.

Sum_of_all_fears kaže...

BTW, NITKO te nije hakirao, sam si si kriv što si ostao bez lozinke. Ti si lozinku dao nekome. Za to si kriv isključivo TI. Tu nikakva lozinka od bilo koliko znakova ne pomaže, nikakav AV, nikakav anti-spyware, čak niti Linux ti nebi pomogao. Ljudska glupost je neograničena i uvijek će biti onih koji će je znati iskoristiti.

nevidim post di mi je htio pomoc.. i di ga vrijedam?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:30 (DommY).
15 godina
odjavljen
Facebook mi je hakiran?

Korisnici koji koriste facebook su najgluplji ljudi na internetu. Dokaz tome su upravo ovakve situacije.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Weky kaže...

Korisnici koji koriste facebook su najgluplji ljudi na internetu. Dokaz tome su upravo ovakve situacije.

ok glup sam, retardiran i tako dalje........

ima puno ljudi na fejsu i to su najgluplji a ma

16 godina
odjavljen
DommY kaže...

odjebi sa moje teme, spamas bezveze i dizes mi zivce-.- mrzim takve ljude na forumu, jbt odi na drugi forum.hr i pisi sta zelis omg

DommY kaže...

Post iznad je po mom skromnom mišljenju uvreda. Ako ne uvreda, onda barem psovanje. Htio ti je pomoć tako da ti je objasnio da nisi hackiran nego prevaren i tako ti objasnit da nema zaštite ili lozinke koja će tebe ubuduće spriječit u tome da svoj pass napišeš gdje god te traži a da stranica nema nikakve veze sa facebookom.

BTW, jel koristiš IE?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Da samo kaj bog svima nije dal dovoljnu kolicinu pameti kaj ces pa onda je tak kak je. Kad se tu ubroji Fejsbruk i nacin na koji od radi, sigurnosne rupetine, skrivena gamad iza linkova i slika eto problema prek glave. Eto neki dan sin od jednog frenda kliknul na neki link na Fejsbruk, nakon toga se komp smrznul i Restartal i eto pokupio vrlo gadan Rootkit. To je Fejsbruk ali ne samo on, tak je i na drugim slicnim stranicama di je veliki promet korisnika a o sigurnosti boze moj.NevinašceCool

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
DommY kaže...

DommY kaže...

Post iznad je po mom skromnom mišljenju uvreda. Ako ne uvreda, onda barem psovanje. Htio ti je pomoć tako da ti je objasnio da nisi hackiran nego prevaren i tako ti objasnit da nema zaštite ili lozinke koja će tebe ubuduće spriječit u tome da svoj pass napišeš gdje god te traži a da stranica nema nikakve veze sa facebookom.

BTW, jel koristiš IE?

ma nekuzim al oke

briga me, one tablete neke mislis za uvredu?

ma ok

koristim firefox

15 godina
protjeran
DommY kaže...
nedIm kaže...

Bok DommY, inteligencijo.

Lik sam da svoj password, oprosti, ali, HAHAHHAHAHAHAHAHHA.

Pa, čovječe, djeluješ gluplje od onih klinki s napućenim usnicama i cura koje pokažu bradavicu na fejsu. Strašno nešto.

Btw, baš me zanima s koliko prolaziš u školi.

16 godina
lukavg kaže...
DommY kaže...
nedIm kaže...

Pa, čovječe, djeluješ gluplje od onih klinki s napućenim usnicama i cura koje pokažu bradavicu na fejsu. Strašno nešto.

ajd reci koji mi je password'

15 godina
odjavljen
Facebook mi je hakiran?

A meni je baš žao ovog Dommya sad će morat se sramotit pred curama kad ga budu pitale zašto si novi profil napravioBelji se

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina
protjeran
DommY kaže...
lukavg kaže...
DommY kaže...
nedIm kaže...

ajd reci koji mi je password'

Pa otkuda bih ja trebao znati tvoj password? Pročtaj post još jednom. I još jednom, pošto vidim da ti treba malo duže da shvatiš neke stvari.

16 godina
odjavljen
DommY kaže...

koristim firefox

Skini si WOT pa će se vjerojatnost da napraviš ovu istu glupost drastično smanjiti. Ali i dalje ne valja upisivati pass baš svuda -.-

A ja sad odo odavle jer sam svoje rekao. Use brain.

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
DommY kaže...

koristim firefox

Skini si WOT pa će se vjerojatnost da napraviš ovu istu glupost drastično smanjiti. Ali i dalje ne valja upisivati pass baš svuda -.-

A ja sad odo odavle jer sam svoje rekao. Use brain.

da

nikad nisam imo takav problem..

tako da kako cu znat? sad sam ja najgluplji jer sam slucajno upiso pass i izgubio fejs acc.

lol, ko da sam prvi i zadnji kome ce se to desit.

stvarno ono bas uzivate u vrijedanju :S

16 godina
Facebook mi je hakiran?

evo vratili mi admini acc..

hvala ko je pomogo..

moze lock.

pozz

13 godina
neaktivan
Re: Facebook mi je hakiran?

meni se to isto dogodilo, neko mi provalio na fejs, i pormjenio lozinku...a nemam pristup e-mail adresi zaboravio sam korisnicko ime i lozinku :@, ima li netko nacin da  kako bi ja mogao vratiti svoj Facebook ili barem da imam pristup e-mail adresi a inace sam na netu :D

14 godina
neaktivan
vidovic98 kaže...

meni se to isto dogodilo, neko mi provalio na fejs, i pormjenio lozinku...a nemam pristup e-mail adresi zaboravio sam korisnicko ime i lozinku :@, ima li netko nacin da  kako bi ja mogao vratiti svoj Facebook ili barem da imam pristup e-mail adresi a inace sam na netu :D

isuse bože kaj ste vi ljudi munjeni? niko ti nije provalio na fejs jer hakiranje fejsa ne postoji :P

mozda ti neko zna lozinku od mail-a ili facebooka ili ti je neko znao sirgunosno pitanje od maila pa ti je promjenio lozinku :P

vatefak is going on :D
12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Pozz ima ovdje neko neki haker ili tako nesto treba mi ????

Ivica Šobak
11 godina
protjeran
Facebook mi je hakiran?

Ima, ispod Savskog mosta se krije jedan. Čovjek sruši stranice FBI-a u minuti.

Ah, average joe {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 15:42 (war1ock).
12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

ja sam jednom susjedu hakirao auto....s pajserom....

fra Krsto Narkoman
15 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Znam ja kako se hakira fejs

Spija
12 godina
neaktivan
SPIJA kaže...

Znam ja kako se hakira fejs

Kako ? 

Ti si sada opasad dečko, sa dobom se ne treba zafrkavati !

Ja ti dam 100 eura i ti mi kažeš kako, može? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

1.upališ mozzilu
2.odeš na hackertyper
3.hakiraš stranice američke vlade
4.shvatiš da si pogriješio pa hakiraš facebook nanovo 

fra Krsto Narkoman
13 godina
bancic123 kaže...
isuse bože kaj ste vi ljudi munjeni? niko ti nije provalio na fejs jer hakiranje fejsa ne postoji :P

Kid ... u are drunk go home :) 

Finger Up
14 godina
neaktivan
razermario kaže...
bancic123 kaže...

Kid ... u are drunk go home :) 

Ajde mi reci ko hakira facebook acc,a da nije u pitanju phising ili neka aplikacija?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

moguće samo preko keyloggera,kojeg bi trebalo poslat na žrtvin PC,a i to je upitno,jer treba isprogramirat takav softwer.....

fra Krsto Narkoman
13 godina
Facebook mi je hakiran?

lol... i sta onda policija kad bi trebala recimo uci na fb...  prvo bi trebala ti poslati neki virus.. koji ce pratiti tvoje tipkanje i pisati u nekom dokumentu koji ce oni kasnije otvoriti ... i naci ti znas da te policija prati i neudes na fb 2 godine .. i 2 godine ti nemogu nista ? de malo odrastite... u ne znam sta se provali a ne u  fb ... dafuq 

Finger Up
12 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

ili si i ti jedan od onih koji se zvou Ivo Ivić,pa budu kreativni i za sifru si stave: ivoivic

fra Krsto Narkoman
14 godina
Facebook mi je hakiran?

Odite van pit, hebo vas fejzbuk...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice