Facebook mi je hakiran?

poruka: 71
|
čitano: 23.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Facebook mi je hakiran?

e poz

mslm da mi je hakiran fejs

nemogu se ulogirat na njga pokusao sam ono resetirati a ono vidis nemogu se ulogirat na mail

jel se jos nekom tak nes desilo?'

sad mi je prije pola sata to pocelo omg neko me je hakirao ili?

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 1:07 (DommY).
16 godina
odjavljen
RE: Facebook mi je hakiran?

Nije te nitko hackirao, bio si dovoljno g... ovaj, neoprezan da ti ukradu lozinku.

Vjerojatno si upisao pass u neku aplikaciju ili je netko lozinku "digao" sa shareanog kompa (škola, knjižnica...).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Meni se dogodila ista stvar prije pola godine. Da, netko te hakirao. Nema ti spasa.

MSN - mr.mister32@hotmail.com
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nije te nitko hackirao, bio si dovoljno g... ovaj, neoprezan da ti ukradu lozinku.

Vjerojatno si upisao pass u neku aplikaciju ili je netko lozinku "digao" sa shareanog kompa (škola, knjižnica...).

ak da u skoli al odma cim se odlogiram izbrisem ak je zapamtilo :S

15 godina
odjavljen
Facebook mi je hakiran?

Radi se o Fake login.

Znači osoba koja uradi fake login, ustvari napravi svoju web stranicu hostanu na nekom free serveru. Koristeći izvorni kod neke stranice (u ovom slučaju Facebook.com) kopira i modificira taj kod tako što prilikom utipkavanja lozinke i maila automatski šaje na njegov e-mail koji on odredi. I onda taj kod spremi i pohrani ga kao svoju stranicu. Nakon toga se ta web stranica iskoristi za krađu lozinke, i tvorac šalje link od te stranice žrtvi, i ona ponovno upisuje lozinku i email (jer sve izgleda apsolutno normalno) i automatski kad klikne Logiraj, odmah se istog trena taj password i email šalju njemu na mail koji je on odredio. Nakon toga on ima vašu lozinku i mail i može upravljati sa vašim profilom.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 16:31 (Weky).
16 godina
odjavljen
DommY kaže...

ak da u skoli al odma cim se odlogiram izbrisem ak je zapamtilo :S

Jako je lako doć do lozinki, moguće je čak kroz menije -.-

Saved passwords Saved passwords
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
DommY kaže...

e poz

nemogu se ulogirat na njga pokusao sam ono resetirati a ono vidis nemogu se ulogirat na mail

Da si stavil pas od 20 znamenki i vise onda bi bilo ok ovak se mos fuckat.Nevinašce

16 godina
Weky kaže...

Radi se o Fake login.

Znači osoba koja uradi fake login, ustvari napravi svoju web stranicu hostanu na nekom free serveru. Koristeći izvorni kod neke stranice (u ovom slučaju Facebook.com) kopira i modificira taj kod tako što prilikom utipkavanja lozinke i maila automatski šaje na njegov e-mail koji on odredi. I onda taj kod spremi i pohrani ga kao svoju stranicu. Nakon toga se ta web stranica iskoristi za krađu lozinke, i tvorac šalje link od te stranice žrtvi, i ona ponovno upisuje lozinku i email (jer sve izgleda apsolutno normalno) i automatski kad klikne Logiraj, odmah se istog trena taj password i email šalju njemu na mail koji je on odredio. Nakon toga on ima vašu lozinku i mail i može upravljati sa vašim profilom.

fak, uso u neku aplikaciju sad sam se sjetio omfg

fake login da jbt

i sad nemogu nista?

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da si stavil pas od 20 znamenki i vise onda bi bilo ok ovak se mos fuckat.Nevinašce

Nitko mu nije Bruteforce-ao pass, bio je dovoljno nemaran da ga je praktički sam predao  Osmijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
odjavljen

Ne, osim prijavit tu aplikaciju administratorima facebook-a i čekati da uklone tu aplikaciju. Osim toga, ti možeš i prijaviti svoj profil pa ti ga mogu ukloniti i ti napravi novi.

Zbog ovakvih stvari, obično se kaže da su korisnici facebooka najgluplji ljudi na netu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 16:34 (Weky).
16 godina
Weky kaže...

Ne, osim prijavit tu aplikaciju administratorima facebook-a i čekati da uklone tu aplikaciju. Osim toga, ti možeš i prijaviti svoj profil pa ti ga mogu ukloniti i ti napravi novi.

bokte ko ce sad 500 frendovi dodat OMFG-.-

kako su idioti ajme poludit cu

paintb0x kaže...
rambox kaže...

Nitko mu nije Bruteforce-ao pass, bio je dovoljno nemaran da ga je praktički sam predao Osmijeh

ma sta je, imo sam pass od 8 znamenki, s tim da je imao brojke, mala i velika slova. tezak ej pass tako da nemoj glumit tu oke?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 16:36 (DommY).
15 godina
rambox kaže...
DommY kaže...

e poz

To nije bitno ako mu je pass spremljen..

U skoli se inace ne treba ici na e-mailove, facebook itd. jer osoba za glavnim racunalom vidi sto pisete

Racunala se spojena u mrezu od xx kompjutera od kojih admin (vas nastavnik) ima pristup svakom racunalu preko svog glavnog, ne bih se cudio da ima nesto kao team viever cisto u za "edukacijske" svrhe

Google IS your friend!!!
16 godina
Facebook mi je hakiran?

oke. sta da idem 2. profil napravit?

a sta mi je sa gmail-om? valjda mogu vratit? ://///////

15 godina
odjavljen
Facebook mi je hakiran?

Email account (gmail) nema veze sa fake logineom, jer on treba napraviti i fake login za google mail stranicu i poslati ti ga još jednom.

16 godina
odjavljen
passat kaže...

To nije bitno ako mu je pass spremljen..

U skoli se inace ne treba ici na e-mailove, facebook itd. jer osoba za glavnim racunalom vidi sto pisete

Racunala se spojena u mrezu od xx kompjutera od kojih admin (vas nastavnik) ima pristup svakom racunalu preko svog glavnog, ne bih se cudio da ima nesto kao team viever cisto u za "edukacijske" svrhe

U školi je remote desktop dovoljan da se vrši nadzor. Al sumnjam da je itko od nastavnika ukrao pass. Netko je bio prilično neoprezan a takvima ne pomaže pass od 128 znakova sa slovima, brojevima i specijalnim znakovima. Ako adresa ide freehost.facebooky.to moraš biti dobrano glup da bi tu upisao login podatke kad te zatraži. Ili u bilo kakvu aplikaciju upisivati pass. To ni baš bistro -.-

16 godina
Weky kaže...

Email account (gmail) nema veze sa fake logineom, jer on treba napraviti i fake login za google mail stranicu i poslati ti ga još jednom.

da, al isti mi je pw ko na fejsu jbt kako sam sheban .-.-.-

ovaj neec mi se logirati na gmail :S

16 godina
neaktivan
DommY kaže...
Weky kaže...

da, al isti mi je pw ko na fejsu jbt kako sam sheban .-.-.-

ovaj neec mi se logirati na gmail :S

Najvjerovatnije si zapravo nemarno negdje ostavio lozinku od maila ili logirao se na mejl na kompjuteru koji ima

neki keylogger ili slicno, pa su ti preko toga dosli do fejsbuka... Moze biti i da si rekao sifru nekom frendu pa te

zeza.

EDIT:

Sad tek vidim da se na fejs logira pomocu email i pass-a, a ti si stavio isti pass... HAHAAHAHAHAHAHA ROFL,

ovo je bilo samo pitanje vremena kad ce ti se nesto ovako dogoditi. Ali eto, iz gresaka se uci, sumnjam da ce ti se ovo opet

dogoditi. Namigiva

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 16:52 (drnde).
15 godina
DommY kaže...

http://tinyurl.com/3xpvnzw  Pa izaberi.. mozes sa siurnosnim pitanjem ili pomocnom adresom

Google IS your friend!!!
16 godina
passat kaže...
DommY kaže...

http://tinyurl.com/3xpvnzw  Pa izaberi.. mozes sa siurnosnim pitanjem ili pomocnom adresom

neam pomocnu adresu :/

a ovaj a neznam sig. pitanej ko ce to zaboravio sam ma dajj

17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Idioti? Zašto?

Forum treba filter za riječ "hakirati"...

16 godina
nedIm kaže...
DommY kaže...

Idioti? Zašto?

pa sta nemaju drugog posla nego hakirati okolo? omfg

17 godina
neaktivan
DommY kaže...
nedIm kaže...

O kakvom ti hakiranju pričaš?! Iskorištavanje ljudske gluposti se zove "socijalni inženjering"...

/facepalm

bit.ly/dcyfs
17 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

LOL, zašto me ovo podsjeća na Triforce?

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM!
16 godina
nedIm kaže...
DommY kaže...
nedIm kaže...

O kakvom ti hakiranju pričaš?! Iskorištavanje ljudske gluposti se zove "socijalni inženjering"...

/facepalm

ae moes ic

17 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Zahvaljujem!

@AlienWare1, sličnost je zaista ogromna Smijeh

bit.ly/dcyfs
16 godina
DommY kaže...
Weky kaže...

500 frendova, a ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:16 (perkoxcar).
16 godina
perkoxcar kaže...
DommY kaže...
Weky kaže...

500 frendova, a ?

Budi ti više na fejsu,a manje ovdje.

zasto? pa sve poznam, lol ima ljudi iz osnovne di sam iso, ima ljudi puno iz srednje i tako sta nesmim imat? neki imaju po 1500 -.-

16 godina
Facebook mi je hakiran?

Ma znam al to mi je ono malo bullshitty ( nemoj se uvrijedit).

16 godina
perkoxcar kaže...

Ma znam al to mi je ono malo bullshitty ( nemoj se uvrijedit).

sta kad se ima 500 frendova?:S

kazes da sam retardiran a? ccc

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:17 (DommY).
17 godina
neaktivan
Facebook mi je hakiran?

Htio je prestići Josipovića :)

bit.ly/dcyfs
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice