Da li uzeti iPhone ili SE W995?

poruka: 249
|
čitano: 39.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Da li uzeti iPhone ili SE W995?
Dodge_167 kaže...
Psiho246 kaže...
kero kaže...

Psiho, ček, jesi ti imao iPhone do sad?

Ne razumijem pitanje.

Jesi li ti imao Nokiu5800 ili SEW995?

Ja sam koristio iPhone ali ga nisam imao.

Nebi platio 7000 kuna za nesto sto ne mislim koristit duze vrijeme...

Hoces reci da sam nesto krivo rekao u svome postu?

iPhone je mobitel za aplikacije i igre.

Sminkeraj i zabava.

Ostali pravi smartphonei su za funkcionalnost, multimediu, business itd.

I evo opet, iPhone nije sminkeraj, sve sto si rekao za smartphone to se vazi i za iPhonea

E da, i kao sto sam napisao nekoliko postova gore, iPhone se moze dosta jefzinije nabaviti nego sto si ti naveo ovu cifru...

Opet se vrtimo u krug. Neodlučan

Iphone nije ozbiljan smartphone ako nema neke od osnovnih funkcija koje smartphone uredjaj mora imati.

Najvazniji od toga je multitasking.

To je osnova svih smartphone uredjaja.

Ja znam dvoje ljudi koji posjeduju iPhone, i imaju ga zbog sminkeraja.

Ne koriste ga cak ni za aplikacije zbog cega ovaj uredjaj i je poznat, nego samo za sminku i za pokazivanje i poziranje.

Njima je super ovaj mob i sluzi im bas za to. Za sminku.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dodge_167 kaže...
Psiho246 kaže...
kero kaže...

Ne razumijem pitanje.

Sminkeraj i zabava.

I evo opet, iPhone nije sminkeraj, sve sto si rekao za smartphone to se vazi i za iPhonea

E da, i kao sto sam napisao nekoliko postova gore, iPhone se moze dosta jefzinije nabaviti nego sto si ti naveo ovu cifru...

Opet se vrtimo u krug.  Neodlučan

Iphone nije ozbiljan smartphone ako nema neke od osnovnih funkcija koje smartphone uredjaj mora imati.

Najvazniji od toga je multitasking.

To je osnova svih smartphone uredjaja.

Ja znam dvoje ljudi koji posjeduju iPhone, i imaju ga zbog sminkeraja.

Ne koriste ga cak ni za aplikacije zbog cega ovaj uredjaj i je poznat, nego samo za sminku i za pokazivanje i poziranje.

Njima je super ovaj mob i sluzi im bas za to. Za sminku.

E pa ti ljudi su glupi i imaju previse para, sta da im ja radim.

A za multitasking opet cu reci, moze se nadograditi i zove se "iBackground"

16 godina
neaktivan

Citam odgovore logic-a kojem je tesko pao odgovor prije gdje ga je neko malo "vrijedjao"?! Od pocetka teme ti isto to radis, prisjeti se meni upucenih rijeci, znaci prvo svoje "cisti" pa gledaj tudje... Dalje, stvarno se trebas ugasiti na ovoj temi jer uvijek isto pises, koga zanima molim te ko od poznatih licnosti ima iPhone, pa zar nije dostupan svima? Sad bi trebali pratiti kakvi ga svi ljudi uzimaju, pa po tome ocjenu mu dati, daj pusti te gluposti!

Moras shvatiti da nekom mobitel vise znaci nego tebi, da neko u tome trazi izvor zabave a i funkcionalnosti pa kakva god da je... iPhone ima milion stvari kojima privlaci nove korisnike, i po tebi ja sam sad obicna neznalica jer sam se odlucio za iPhone (a prije njega SE korisnik, pa Nokia korisnik), SE s kojim nisam apsolutno nista uradio dok sam ga imao, slao poruke, primao pozive, uslikao nekoliko dobrih slicica, snimanje apsolutno nisam ni pokrenuo NIKAD jer tvrditi i reci da SE mobitel moze kvalitetno snimiti video, to moze samo retardirana osoba... Nokia, mobitel koji sam u roku od 20 dana apsolutno doktorirao, nasao 4-5 korisnih programa, naravno najosnovnija i najpotrebnija - navigacija, ostalo spada isto u kategoriju "zabave" i sto ti kazes trosenja vremena jel... U 2gom mjesecu koristenja vec mi je dosadio, i nisam apsolutno do dana danasnjeg programa instalirao, a ostalo da ne govorim! I nesto novo bih trebao naci u 5800 modelu ili N97-ici? Iskreno kad bi mi neko sad dosao i ponudio sve to novo u kutiji, uz lijepe rijeci bih odbio jer sam svjestan sta mi se nudi!

Šta se bijeli u gori zelenoj...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije meni tesko palo  nista niti sam se uvrijedio jer me mogu uvrijediti samo ljudi koje postujem i cije mi rijeci nesto znace. Jednostavno sam se povukao jer ne zelim da se spustim na nivo gdje se ljudi koji se ne slazu sa necijim mislenjem nazivaju lazovima. Nije moj nivo jednostavno. Ja sam se barem imao razloga uvrijediti jer je to lazov bilo upuceno direktno meni a ja ako sam ista ruzno rekao nisam rekoa niti jednoj osobi vec iphoneu a ti to shvatas licno jer si se poistovijeio sa komadom metala i palstike. Noramlni ljudi imaju normalne nacine zabave tipa drustvo, cure zene djeca i sl a ne igrackicama za tinejdzere. ILi to ja mozda imam drustvo za razliku od tebe? Ne bih znao i nadam se da nije istina.  Ali ako tebe veseli neka, uzivaj i zelim ti sve najbolje. A ovo lazov me ne dotice kao sto ti mislis. Znam i ja vrijedjati i govoriti svasta ljudima ali jednosta vno moj nivo znanja, vaspitanja i inace zivota mi to ne dzvoljava pa cu otrpjei i povuci se. Imam previse godina da mi jedini argument u raspravi bude da je moj tata veci od tvoga i da mi je pricao jedan prodavac mobitela da je on super pa to mora da je tacno. Toliko od mene sto se tice iphone i njihovih korisnika.

15 godina
neaktivan

Ovo je najzanimljivija tema na forumu, baš me zanima prva stvar koju bi netko rekao kad bi pročitao ovu temu od prvog do zadnjeg posta haha.. Koliko neki vole iPhone toliko neki ovdje vole 5800 i priča gotova. Svakome ono što mu se sviđa i uživaj

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ovaj logic je strasan lik. Cini mi se da je opsjednutiji iphonom od bilo kojeg vlasnika iphona.
zovitemebuha mu je u odlicno sve objasnio i izargumentirao a on se izvlaci na to da nije na njegovoj razini. Pa nije nego je par razina iznad.
Sto rec covijeku koji kaze da iphone ne moze slat fileove bluetoothom nego da laze?
Iphone moze ama bas sve sta si nabrojao da ne moze. To te nazalost cini lazljivcem htjeo ne htjeo.

P.S.
Ovo pisem s iphona dok mi se u pozadini skida torrent i vrti muzika.
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...
Ovaj logic je strasan lik. Cini mi se da je opsjednutiji iphonom od bilo kojeg vlasnika iphona.
zovitemebuha mu je u odlicno sve objasnio i izargumentirao a on se izvlaci na to da nije na njegovoj razini. Pa nije nego je par razina iznad.
Sto rec covijeku koji kaze da iphone ne moze slat fileove bluetoothom nego da laze?
Iphone moze ama bas sve sta si nabrojao da ne moze. To te nazalost cini lazljivcem htjeo ne htjeo.

P.S.

Jel ti garancija jos uvijek vrijedi?

Zbogom.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

P.S.

Zbogom.

lool

A.
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

P.S.

Zbogom.

U potpunosti

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 16:10 (Dom031).
17 godina
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

P.S.

Zbogom.

U potpunosti

Jailbrejkas iphone, i garancija jos uvijek vrijedi?

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

P.S.

Zbogom.

U potpunosti

Jailbrejkas iphone, i garancija jos uvijek vrijedi?

kratko i jasno, DA

17 godina
- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

kratko i jasno, DA

Kratko i jasno - lažeš

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

Pa ti prije odlaska na reklamaciju napraviš hard restart mobitela i nemože se vidjeti da je ikad bilo jailbreaka. Ja bi to napravio i da nemam jailbreak jer neželim da mi netko prčka po mobitelu nego bi sve obrisao i kada se vrati fino samo vratio backup i sve isto kao prije popravka.

Znači nema nikakvih problema sa garancijom u vezi da imas jailbreak.

3 0 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...

Pa ti prije odlaska na reklamaciju napraviš hard restart mobitela i nemože se vidjeti da je ikad bilo jailbreaka. Ja bi to napravio i da nemam jailbreak jer neželim da mi netko prčka po mobitelu nego bi sve obrisao i kada se vrati fino samo vratio backup i sve isto kao prije popravka.

Znači nema nikakvih problema sa garancijom u vezi da imas jailbreak.

Aha znaci ipak ne vrijedi garancija ako je iPhone jailbreakan?

@Artfull

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Zasluzujes grublje rijeci od obicnog smijanja, ali nisi vrijedan kartona.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Dodge_167 kaže...

kratko i jasno, DA

Kratko i jasno - lažeš

napravio backup, sve izbrisao sa njega, poslao na servis, vratio se za mjesec dana (-.-) i gle cuda!!! mobitel je popravljen!!!

17 godina

Mislim tu je previse "ako".

Znaci iPhone ima potencijal biti dobar mobitel AKO se jailbrakea.

Jailbrakeanjem se gubi garancija AKO ne napravite hard reset prije servisiranja.

To bas i nisu neki argumenti...

Sta se desi ako se mobitel pokvari na nacin da budete u nemogucnosti napraviti hard reset?

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Mislim tu je previse "ako".

Znaci iPhone ima potencijal biti dobar mobitel AKO se jailbrakea.

Jailbrakeanjem se gubi garancija AKO ne napravite hard reset prije servisiranja.

Sta se desi ako se mobitel pokvari na nacin da budete u nemogucnosti napraviti hard reset?

Znaci xxxx mobitel ima potencijal biti dobar mobitel AKO se hackira.

Hackiranjem se gubi garancija AKO ne napravite hard reset prije servisiranja.

Sta se desi ako se xxxx mobitel pokvari na nacin da budete u nemogucnosti napraviti hard reset?

To vrijedi i za nokiu i za SE i za LG

15 godina
neaktivan

Na jednom drugom forumu, baš za Apple, neki su prošli servis i sa jailbreakom. Zavisi sto je problem Hardware ili Software.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lool pa vi ljudi jednostavno nemozete skuziti neke stvari psiho ti ides nesto argumentirati a nemas pojma nista i iphonu... zarobljen si u svom malom svijetu symbiana... neznas osnovne stvari o iphoneu... tako molim te jednostavno prestani bacati labave te nikakve argumente jer ti  kazes jedan ''argument'' a nas 15 ti ga srusimo na 15 nacina..

0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
kero kaže...
Psiho246 kaže...

Slazem se s tobom.

iPhone vjerojatno je najzabavniji mobitel na trzistu, nisam nikad rekao da nije.

Problem je u tome sto ja netrebam zabavu, vec funkcionalnost.

Za zabavu doma imam PC, teve, zensku, drustvo i sta ja znam sta sve ne. Ne pada mi napamet igrat se na mobitelu, osim povremenog sudokua kad mi je dosadno.

Imam instaliran Bioshock na nokii, ali nikad ju nisam igrao.

Ne razumijem pitanje.

Sminkeraj i zabava.

haha, pa nemoras 7000 ima ga u oglasu po boljoj cijeni, a i na pretplatu se vise isplati mozes proci za 4300 kn u 2 godine i imas svaki mjesec 1gb prometa

15 godina
neaktivan
ansha kaže...

P.S.

hvala :P i eto vidis s cime se ja moram nervirati... neki ljudi jednostavno nemogu ili pak ne zele skuziti neke stvari... takvim ljudima 5800 je vrh vrhova

17 godina
neaktivan
artfull kaže...

.Svatko normalan ionako resetira mob za servis.

Osim ako rikne pa ni ne možeš napraviti reset...

Šta onda?Belji se

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 16:52 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

glup si ko kuac. al stvarno ... šokiraš me majke mi. Svatko normalan ionako resetira mob za servis.

Iznerviran si manjkom argumenata a? Namigiva

Uopce me ne cudi.

Nemas niti zrno kulture.

Sad sam ja glup ko spolovilo zato sta sam rekao cinjenicu, a to je da jailbreakani iPhone nema garanciju.

Odgovori mi, dali gubis garanciju kad jailbrakeas iPhone? Da ili ne. Nista izmedju.

Smijesan si djecace. Smijeh

da, gubis garanciju, ali napravis reset, pa ga onda predas u servis i onda opet imas garanciju, a ako totalno rikne onda nece ni njima radit nista

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zovitemebuha kaže...

hvala :P i eto vidis s cime se ja moram nervirati... neki ljudi jednostavno nemogu ili pak ne zele skuziti neke stvari... takvim ljudima 5800 je vrh vrhova

5800 nije vrh vrhova ali je vise na brdu od iPhonea.

Da si proctio postove u temi to bi vidio.

Jedini ko ovdje uzdise nesto u nebesa su korisnici iPhonea.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

jooj psiho, jooj... nisi samo njega iznervirao.

Ajmo ovako, ja sam odnesem hackiranu nokiu 5800 na servis i vratili su mi isti dan i nisu je popravili... ti je to dovoljno?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 16:59 (Dodge_167).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL psiho jesi nedokazan... napravis jailbrejk sanse su ti 50-50 kada ga takvog doneses na servis da te vrati doma... a jailbrejk maknes za doslovno sec .... spojis iphone restore to factory u itunsu i gotovo.... ti kada samo otkljucas doma nokijicu samsungic ili se dali ce ti ga ikada primiti? dali ces ga moci zakljucati opet? NECES dakle ti imas manjka argumenata

3 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
zovitemebuha kaže...

5800 nije vrh vrhova ali je vise na brdu od iPhonea.

Da si proctio postove u temi to bi vidio.

Jedini ko ovdje uzdise nesto u nebesa su korisnici iPhonea.

pa neki lik je napisao kako je koristio i iphone i 5800 i kaze kako mu je iphone bolji, ja znam dvoje na faxu koji imaju 5800 i pitao sam ih sta misle o tom mobu, kazu da je odlican za multimediju, ali da im je symbian smece i da nisu sretni s tim mobom

17 godina
lovranac kaže..

da, gubis garanciju, ali napravis reset, pa ga onda predas u servis i onda opet imas garanciju, a ako totalno rikne onda nece ni njima radit nista

Rikne TS, pukne ekran.

Sta onda?

Nemojte bit smijesni ljudi moji.

Ako se garancija izgubi, izgubi se.

Po vama se mobitel treba uber ultra hakirati sa magnum postavkama da bi se instaliralo 365 ultra faking extra 3rd parti aplikacija da bi mobitel imao osnovne funkcije kao masa drugih, jeftinijih uredjaja koji to donose "out of the box".

I jos s time izgubite garanciju, pa ako vam se nesto desi morate nositi na servis i opet uber ultra maknuti haxx0r da bi vam garancija vazila.

Naravno, nedaj boze da rikne TS ili ekran pa da to nemozete napraviti.

Koliko samo tema ima u kojima se useri zale kako je iPhone zastekao bas zbog jailbrakea i tih neprovjerenih 3rd parti aplikacija.

Pa stvarno su vam argumenti....

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice