Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.473
|
čitano: 12.954.724
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
dmanz kaže...
je li X8 puno losiji mobitel?

x8 nije loš telefon, solidan je.

imaš custom romove uz koje radi lijepo.. 

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Jedan od ova dva:Ace ili Wildfire S.

Galaxy ace ima veci ekran 3,5 naprema wildfire s-3,2 inca,Ace ima mrvicu losiji ekran od wildfire-a.

Wildfire s je laksi 105g(Ace 115g).

Htc ima vise Ram-a 512 a Ace 278.

Ace ima jaci procesor 800 mhz a wildifire ima 600 mhz.

Kamere su iste dakle 5.0 mpx ali wildfire s ima malo vecu rezoluciju snimanja 480x240 a Ace 320x240 

Moja preporuka Ace ;)

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
oke hvala ti, jos me samo zanima, jer nikad nisam imao neki takav mobitel noviji (imam mob stari vec dugo godina), ovaj android os, znaci to da ja na recimo x8 ako ga kupim mogu staviti recimo ovo: http://www.formula1.com/mobile_services/live_timing.html

i takve aplikacije besplatne bez da se ista prcka po mobitelu ili se mora nesto raditi? ko neki jailbreak tako nest
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
i takve aplikacije besplatne bez da se ista prcka po mobitelu

Imaš android market:

https://market.android.com/

i tu imaš puno aplikacija beplatnih i naravno one koje se "plaćaju"

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 15:54 (mario1990).
14 godina

Naravno da mozes stavit sve sa android marketa ukoliko tvoj android mobitel podrzava.

Al mislim da je ovo dosta skupa aplikacija 30-tak $.

Al bi se mozda dalo nac negdje za skinut ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ma krivi link sam dao ima jedna takva jednostavnija free, uglavnom to je to, hvala!
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...
e sad izgleda da bi roditelji uzeli tarifu 50 a jedino je x8 nekih razumnih 350kn za tu pretplatu, a samsung i htc su 1000, je li X8 puno losiji mobitel?

Ovisi od kojih samsunga i hatecea.

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
14 godina

Kratko i jasno pitanje (ista je cijena skoro):

3 Sensation XL
8 Samsung Galaxy S2
LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Kratko i jasno pitanje (ista je cijena skoro):

Pa SGS II

već puno puta ponovljeno.. {#}

14 godina
neaktivan
Znaci zelim kupit novi mob (do 3500 kn) da mu OS ide smooth (znaci NE android).
Dvoumim se izmedu iOS-a i WP7. Uzeo bi iphone 4s al nema jos unlock. Sad me zanima,da cekam unlock za 4s ili da uzmem neki mob sa WP7?
I posto na svim wp7 mobovima os ide smooth,koja je razlika u uzimanju novijih/starijih uredaja?
Razmisljao sam o sljedecim mobitelima: HTC Titan i Nokia Lumia 800.
Mob treba imat NAJMANJE : 5MP kamera,720p@30fps snimanje,focus na snimanju (touch focus ili continuos focus),8gb memorije,ekran 3.5 ili vise incha (vrsta ekrana i rezolucija nije bitna),1ghz procesor,512 mb RAM,flash (bljeskalica)
Takoder mi je vazno da relativno dugo traje baterija.
Nemojte mi preporucat neki android mob jer vise ne zelim android (dosad sam imo lg optimus 2x)
I ako preporucate WP7 mob molim vas da napisete vase misljenje o mobu i OS-u,o iphonu netrebate.
Mobitel necu tako skoro kupovat jer trebam jos skupit oko 1000 kn.
Unaprijed hvala :)
Evo potpisa!
17 godina

Možete mi objasniti razliku SE Neo i Neo V? Na GSMArena u usporedbi vidim da je samo razlika u kameri, na Neo je 8MP, a na Neo V je 5MP.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imported0 kaže...

Na tvom mjestu ako uzimaš sada uzeo bi iphone 4s. al ne kupuješ još pa onda pričekaj možda dođe nešto novo dok skupiš lovu.

Najbrži kaže...

Možete mi objasniti razliku SE Neo i Neo V? Na GSMArena u usporedbi vidim da je samo razlika u kameri, na Neo je 8MP, a na Neo V je 5MP.

Jedina bitna razlika je u kameri, ostalo je manje više isto.

16 godina
imported0 kaže...
Znaci zelim kupit novi mob (do 3500 kn) da mu OS ide smooth (znaci NE android).
Dvoumim se izmedu iOS-a i WP7. Uzeo bi iphone 4s al nema jos unlock. Sad me zanima,da cekam unlock za 4s ili da uzmem neki mob sa WP7?
I posto na svim wp7 mobovima os ide smooth,koja je razlika u uzimanju novijih/starijih uredaja?
Razmisljao sam o sljedecim mobitelima: HTC Titan i Nokia Lumia 800.
Mob treba imat NAJMANJE : 5MP kamera,720p@30fps snimanje,focus na snimanju (touch focus ili continuos focus),8gb memorije,ekran 3.5 ili vise incha (vrsta ekrana i rezolucija nije bitna),1ghz procesor,512 mb RAM,flash (bljeskalica)
Takoder mi je vazno da relativno dugo traje baterija.
Nemojte mi preporucat neki android mob jer vise ne zelim android (dosad sam imo lg optimus 2x)
I ako preporucate WP7 mob molim vas da napisete vase misljenje o mobu i OS-u,o iphonu netrebate.

Jesi razmisljao o noki N9?
-OS leti, jedini nedostatak je sta nema puno aplikacija za njega, al imas one osnovne... Osim toga, OS (Meego) ima najbolje od sva 3 danasnjih najpopularnijih OSeva...

- i veliki + je da je mobitel remek dijelo, tako da ces sigurno biti zapazen s njime;)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 13:12 (x360gamer).
14 godina
neaktivan
hm,neznam,radije bi je WP7 il iOS.. nije mi taj meego bas poznat,progutlat cu malo.
Evo potpisa!
14 godina
neaktivan

Ja ti imam N9 i baš je šminkica mobitel. Sve radi glatko, ne baš ko na SGS2 ili nekim top androidima koje sam imao, al ok. Nešto ko iP4 otprilike. Super sve ;)

Moja preporuka za mobitel, nešto je drugačije od sveg ostalog.

14 godina
neaktivan
Gledo sam sad na youtubu,nekak kamera laga dok snima? A nezelim opet kupit mob koji ima tak neki ne bas zastupljeni os (prije sam imo badu). I glupo mi je trosit za taj mob 3500 kn,za te novce mogu dobit 4s ciji os ima puno vise aplikacija i na kojem je kamera puno bolja..
A i nezna se oce li uopce izlazit neki update za taj meego.
Radije bi ja osto pri iOS-u i WP7.
Evo potpisa!
14 godina
neaktivan

Onda uzmi 4s, to je za tebe pravi izbor. Nemaš što više razmišljati ;)

14 godina
neaktivan
a neznam,ako izade unlock za njega onda cu ga uzet,jer sam sad na pretplati u tele 2,a vec unlockan iphone mi je preskup.
Jos se dvoumim izmedu iOSa i WP7 :/
Evo potpisa!
14 godina
Sony, nakon tragedije u Japanu, više nije mogao proizvoditi 8MP senzore za Neo, pa su tom telefonu samo stavili 5MP kameru.

Ovo baš pišem s njime. Najbolje kod tog telefona je što ima brzinu Arca za manje od 2000 kn.
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina

da li samsung galaxy R ima ikakvu podrsku developera, posto gledam na xda, tog telefona uopste nema, ne znam gdje drugo naci cfw za njega :)

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

posto gledam na xda, tog telefona uopste nema.

Kako nema? 

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456 {#}

14 godina
EchoOne kaže...

Ja ti imam N9 i baš je šminkica mobitel. Sve radi glatko, ne baš ko na SGS2 ili nekim top androidima koje sam imao, al ok. Nešto ko iP4 otprilike. Super sve ;)

Moja preporuka za mobitel, nešto je drugačije od sveg ostalog.

Pa iP4 radi fluidnije i brže od većine Androida, kao i WP7 mobiteli, a o iP4s da ne pricam. MeeGo uopće nije loš, jedini nedostatak su aplikacije, baš kao i na WP7, ali se kod njega situacija dosta brzo mijenja (na bolje).

14 godina
Da. Rade fluidnije ali samo ako govorimo o Gingerbreadu i verzijama ispod njega. ICS fluidnost dovodi na taj ako ne i veci nivo.
Malo se teze cita jer pisem s mobitela. Hvala ma razumijevanju.
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
mario1990 kaže...
Indestructible kaže...

posto gledam na xda, tog telefona uopste nema.

Kako nema? 

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456 {#}

ma kako, gore ukucam Samsung Galaxy R i nema rezultata, i trazio sam u listi mobitela, moze biti da sam preskocio, svi su na neki nacim fizicki slicni

u svakom slucaju, hvala {#}

15 godina
neaktivan

Ne nalazi ga na xda u pretraživaču, moraš na googleu tražit: "xda forum samsung galaxy r" i onda nađe. {#}

0 0 hvala 5
14 godina
speedy56 kaže...
Da. Rade fluidnije ali samo ako govorimo o Gingerbreadu i verzijama ispod njega. ICS fluidnost dovodi na taj ako ne i veci nivo.
Malo se teze cita jer pisem s mobitela. Hvala ma razumijevanju.

Rekao sam od većine Androida, a velika većina, tj. gotovo svi Androidi su Gingerbread i ispod njega.

Iako sam ja mišljenja, sudeći po viđenom na youtube recenzijama-nisam ga koristio, da ni ICS ne radi fluidnije od iOS-a niti WP7.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 16:49 (Cordas).
16 godina
neaktivan

ja se dvoumim izmedju SE Satio i SE Xperia X10.   Satio ima kameru od 12 mpx ali OS mu nije nesto, dok xperia ima Android ali i kameru od samo 8mpx?  Sta vi kazete??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MASTER_KING kaže...

ja se dvoumim izmedju SE Satio i SE Xperia X10.   Satio ima kameru od 12 mpx ali OS mu nije nesto, dok xperia ima Android ali i kameru od samo 8mpx?  Sta vi kazete??

Uzmi x10, kamera je solidna.

7 SE Xperia X10
0 SE Satio
14 godina
MASTER_KING kaže...

ja bih obadva izbjegao, mada bih izabrao x10, ali on nema multitouch, mislim da je u tom cjenovnom rangu xperia neo, bar kod mene se u Bosni krece cijena nesto preko 200€. za te pare odlican mobitel, a i bolji je od x10

sad zavisi gdje kupujes

14 godina
Uzmi Neo/Neo V, ovo pišem sa svog Nea V koji ima 5MP kameru, a ako možeš nabaviti Neo sa 8mp kamerom i Exmor R to ti je još bolje,samo,što je njih malo...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice