x8 nije loš telefon, solidan je.
imaš custom romove uz koje radi lijepo..
x8 nije loš telefon, solidan je.
imaš custom romove uz koje radi lijepo..
Jedan od ova dva:Ace ili Wildfire S.
Galaxy ace ima veci ekran 3,5 naprema wildfire s-3,2 inca,Ace ima mrvicu losiji ekran od wildfire-a.
Wildfire s je laksi 105g(Ace 115g).
Htc ima vise Ram-a 512 a Ace 278.
Ace ima jaci procesor 800 mhz a wildifire ima 600 mhz.
Kamere su iste dakle 5.0 mpx ali wildfire s ima malo vecu rezoluciju snimanja 480x240 a Ace 320x240
Moja preporuka Ace ;)
Imaš android market:
i tu imaš puno aplikacija beplatnih i naravno one koje se "plaćaju"
Naravno da mozes stavit sve sa android marketa ukoliko tvoj android mobitel podrzava.
Al mislim da je ovo dosta skupa aplikacija 30-tak $.
Al bi se mozda dalo nac negdje za skinut ;)
Ovisi od kojih samsunga i hatecea.
Kratko i jasno pitanje (ista je cijena skoro):
| 3 | Sensation XL |
|---|---|
| 8 | Samsung Galaxy S2 |
Kratko i jasno pitanje (ista je cijena skoro):
Pa SGS II
već puno puta ponovljeno.. 
Evo potpisa!
Možete mi objasniti razliku SE Neo i Neo V? Na GSMArena u usporedbi vidim da je samo razlika u kameri, na Neo je 8MP, a na Neo V je 5MP.
Na tvom mjestu ako uzimaš sada uzeo bi iphone 4s. al ne kupuješ još pa onda pričekaj možda dođe nešto novo dok skupiš lovu.
Možete mi objasniti razliku SE Neo i Neo V? Na GSMArena u usporedbi vidim da je samo razlika u kameri, na Neo je 8MP, a na Neo V je 5MP.
Jedina bitna razlika je u kameri, ostalo je manje više isto.
Jesi razmisljao o noki N9?
-OS leti, jedini nedostatak je sta nema puno aplikacija za njega, al imas one osnovne... Osim toga, OS (Meego) ima najbolje od sva 3 danasnjih najpopularnijih OSeva...
- i veliki + je da je mobitel remek dijelo, tako da ces sigurno biti zapazen s njime;)
Evo potpisa!
Ja ti imam N9 i baš je šminkica mobitel. Sve radi glatko, ne baš ko na SGS2 ili nekim top androidima koje sam imao, al ok. Nešto ko iP4 otprilike. Super sve ;)
Moja preporuka za mobitel, nešto je drugačije od sveg ostalog.
Evo potpisa!
Onda uzmi 4s, to je za tebe pravi izbor. Nemaš što više razmišljati ;)
Evo potpisa!
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
da li samsung galaxy R ima ikakvu podrsku developera, posto gledam na xda, tog telefona uopste nema, ne znam gdje drugo naci cfw za njega :)
posto gledam na xda, tog telefona uopste nema.
Kako nema?
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456 
Ja ti imam N9 i baš je šminkica mobitel. Sve radi glatko, ne baš ko na SGS2 ili nekim top androidima koje sam imao, al ok. Nešto ko iP4 otprilike. Super sve ;)
Moja preporuka za mobitel, nešto je drugačije od sveg ostalog.
Pa iP4 radi fluidnije i brže od većine Androida, kao i WP7 mobiteli, a o iP4s da ne pricam. MeeGo uopće nije loš, jedini nedostatak su aplikacije, baš kao i na WP7, ali se kod njega situacija dosta brzo mijenja (na bolje).
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
posto gledam na xda, tog telefona uopste nema.
Kako nema?
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456 
ma kako, gore ukucam Samsung Galaxy R i nema rezultata, i trazio sam u listi mobitela, moze biti da sam preskocio, svi su na neki nacim fizicki slicni
u svakom slucaju, hvala 
Ne nalazi ga na xda u pretraživaču, moraš na googleu tražit: "xda forum samsung galaxy r" i onda nađe. 
Rekao sam od većine Androida, a velika većina, tj. gotovo svi Androidi su Gingerbread i ispod njega.
Iako sam ja mišljenja, sudeći po viđenom na youtube recenzijama-nisam ga koristio, da ni ICS ne radi fluidnije od iOS-a niti WP7.
ja se dvoumim izmedju SE Satio i SE Xperia X10. Satio ima kameru od 12 mpx ali OS mu nije nesto, dok xperia ima Android ali i kameru od samo 8mpx? Sta vi kazete??
ja se dvoumim izmedju SE Satio i SE Xperia X10. Satio ima kameru od 12 mpx ali OS mu nije nesto, dok xperia ima Android ali i kameru od samo 8mpx? Sta vi kazete??
Uzmi x10, kamera je solidna.
| 7 | SE Xperia X10 |
|---|---|
| 0 | SE Satio |
ja bih obadva izbjegao, mada bih izabrao x10, ali on nema multitouch, mislim da je u tom cjenovnom rangu xperia neo, bar kod mene se u Bosni krece cijena nesto preko 200€. za te pare odlican mobitel, a i bolji je od x10
sad zavisi gdje kupujes