Kupiti SMARTPHONE u 9-om mjesecu?

poruka: 31
|
čitano: 5.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jel se uopće isplati ići kupiti neki smartphone tipe Desire, Galaxy S ili iPhone 4 s obzirom da za par mjeseci dolazi Android 3.0, procesori od 2-je gige i druge stvarčice, pa bi i cijene već navedenih mobova mogle ful pasti? Ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neće pasti cijena dok ne izađu novi, gotovi proizvodi Namigiva

Abort, Retry, Fail?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupiti SMARTPHONE u 9-om mjesecu?
Vash'jir kaže...

Jel se uopće isplati ići kupiti neki smartphone tipe Desire, Galaxy S ili iPhone 4 s obzirom da za par mjeseci dolazi Android 3.0, procesori od 2-je gige i druge stvarčice, pa bi i cijene već navedenih mobova mogle ful pasti? Ili?

Isplati se ako trenutno imas mobitel koji vec ne radi i "pri kraju je" onda slobodno mozes uzeti neki noviji smartphone...

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan

Evo Viewty KU990 my baš krepava :)))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa neznam, ak imas novaca kupi i ak ti je volja.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam baš da slušam savjete od modnog mačka... Nevinašce

2 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Vash'jir kaže...

Ako tako postavis pitanje, onda si ga mozes postavljati cijeli zivot i nikada nista ne kupiti.

Cinjenica je da svako malo nesto novo izlazi, a starome pada cijena.
Ono sto je bitno je za sto tebi uopce treba SP i s koliko para raspolazes. To je sve.

Hoce li cijene pasti, to je pitanje na koje jedino proizvodjac moze dati odgovor. Hoce li pojeftiniti uredjaje ili jednostavno prestati sa proizvodnjom, to je na njemu.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Vash'jir kaže...

Ako tako postavis pitanje, onda si ga mozes postavljati cijeli zivot i nikada nista ne kupiti.

Cinjenica je da svako malo nesto novo izlazi, a starome pada cijena.
Ono sto je bitno je za sto tebi uopce treba SP i s koliko para raspolazes. To je sve.

Hoce li cijene pasti, to je pitanje na koje jedino proizvodjac moze dati odgovor. Hoce li pojeftiniti uredjaje ili jednostavno prestati sa proizvodnjom, to je na njemu.

Ma istina, u biti se nadam kao u Americi i bilo gdje drugdje će jedan dan reći "Galaxy S besplatan uz pretplatu od 200kn". NOT. Ništa odoh mučit mozak ponovno trilemom Galaxy, Desire, iPhone. Slatke muke.

16 godina
odjavljen

Definitivno DESIRE,ako se ne varam on bi trebao biti nasljednik HTC Hero uređaja,a potonji je bio proglašen telefonom 2009.godine?,a i ja sam ga imao par dana na testuSmijeh,no nisam ga kupio$$$$,ukoliko si zaljubljenik u gadgete,onda DESIRE.iPhone je za one iz Apple tabora,no to ne znači da je loš,naglasak je na jednostavnosti korištenja,a i dizajn in je prilično jaka karta,dok koliko vidim novi galaxy pokušava opako konkurirati iPhoneu 4.Ja osobno da si trenutno mogu priuštiti novi komunikacijski uređaj opet bih odabrao HTC Desire,baziran je na Androidu,broj aplikacija je iz dana u dan sve veći,ima SENSE UI sučelje koje funcionira savršeno,ljepo izgleda i ima sve feature koje nude i ostali proizvođači mobilnih telefona.A što se same odluke tiče,mislim da tu nebi trebalo biti večih problema,usudio bih se reči da su sva tri telefona u istoj klasi i nude isto,naravno uz različite cijene.Ja navijam za DESIRE.

17 godina
neaktivan

Legend je nasljednik Heroa... Desire je sasvim druga klasa (bolja).

Abort, Retry, Fail?
16 godina
alankish kaže...

Definitivno DESIRE,ako se ne varam on bi trebao biti nasljednik HTC Hero uređaja,a potonji je bio proglašen telefonom 2009.godine?,a i ja sam ga imao par dana na testuSmijeh,no nisam ga kupio$$$$,ukoliko si zaljubljenik u gadgete,onda DESIRE.iPhone je za one iz Apple tabora,no to ne znači da je loš,naglasak je na jednostavnosti korištenja,a i dizajn in je prilično jaka karta,dok koliko vidim novi galaxy pokušava opako konkurirati iPhoneu 4.Ja osobno da si trenutno mogu priuštiti novi komunikacijski uređaj opet bih odabrao HTC Desire,baziran je na Androidu,broj aplikacija je iz dana u dan sve veći,ima SENSE UI sučelje koje funcionira savršeno,ljepo izgleda i ima sve feature koje nude i ostali proizvođači mobilnih telefona.A što se same odluke tiče,mislim da tu nebi trebalo biti večih problema,usudio bih se reči da su sva tri telefona u istoj klasi i nude isto,naravno uz različite cijene.Ja navijam za DESIRE.

nebih rekao, imao sam desire i iphone je puno bolji, baš zbog te jednostavnosti i logičnosti

Apple rulz!!!
17 godina
neaktivan

Na iphonu nemozes nista mjenjat, na androidu sve

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan

Ma sve super kod sva tri, ne bi dvojio oko desirea ni sekunde, samo me boli malo nečitljivost na suncu i štekanje kod zahtjevnijih aplikacija ( čitaj igara), ali je neusporedivo najjeftiniji :)

RECESIJA. :)

0 0 hvala 0
16 godina

Vjerujem da je to oko najjeftinijeg sarkazam Smijeh

Na gsm areni pise da je Iphone 3GS mobitel 2009 godine, a Samsung Galaxy S 2010 godine, al dobro svako moze proglasit neki mobitel najboljim ...

Ja za par dana uzimam galaxy s, ima 1ghz procesor i to ce 100% biti doovljno za Android 3.0, e sada hocel ga i biti na galaxsyu je do Samsunga...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Vjerujem da je to oko najjeftinijeg sarkazam Smijeh

Na gsm areni pise da je Iphone 3GS mobitel 2009 godine, a Samsung Galaxy S 2010 godine, al dobro svako moze proglasit neki mobitel najboljim ...

Ja za par dana uzimam galaxy s, ima 1ghz procesor i to ce 100% biti doovljno za Android 3.0, e sada hocel ga i biti na galaxsyu je do Samsunga...

uzimas kod "univerzalno.com" ? :D

ja gledam tamo na sajtu i sve se cudim kako nemaju lg optimus Izlanuo se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina

Vjerovatno tamo...

A nemoj ici na LG, jednostavno ja ne bih, pored Nokie, SE, Samsunga, HTC ipak LG nema mjesta, ali tvoj izbor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Vjerovatno tamo...

A nemoj ici na LG, jednostavno ja ne bih, pored Nokie, SE, Samsunga, HTC ipak LG nema mjesta, ali tvoj izbor...

tako sam i ja govorio...ali ovaj optimus mi se fakat ne cini los...a ne bi trebao biti skup ako ga nabave :)

16 godina
neaktivan
frenky, jel si isprobao lg optimus? nisi...
znam da se mnogima zgadio lg, ali optimus serija ima dobre izglede za uspjeh, ako lg nes ne shebe...

no pustimo to... ak uzimas skupi mob uzmi samsung galaxy s nema sanse da pogrijesis.
samo rijeci hvale... i punooo bolje vrti aplikacije (trenutno najjaci mob na androidu).
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Iskreno, nikad nisam imao LG, ali danas ti je net dovoljan da shvatis sta treba kupit, a sta "otprilike" izbjegavat.

Ne kazem ja da LG ne moze napravit dobar mobitel, pa vidite motorolu do prije Milestone i Droid-a, prakticki nigdje sto se tice pametnih telefona, a sada su jako uzburkali trziste sa svojim uređajima.

Mislis na ovaj LG http://www.gsmarena.com/lg_optimus_z-3341.php ?

Uopste ne izgleda los, bar tako na papiru, samo sto ga izgleda nema kod nas, ali ako mu bude cijena na nivou X10, galaxy S i Desirea sigurno se nece dobro provest...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Iskreno, nikad nisam imao LG, ali danas ti je net dovoljan da shvatis sta treba kupit, a sta "otprilike" izbjegavat.

Ne kazem ja da LG ne moze napravit dobar mobitel, pa vidite motorolu do prije Milestone i Droid-a, prakticki nigdje sto se tice pametnih telefona, a sada su jako uzburkali trziste sa svojim uređajima.

Uopste ne izgleda los, bar tako na papiru, samo sto ga izgleda nema kod nas, ali ako mu bude cijena na nivou X10, galaxy S i Desirea sigurno se nece dobro provest...

cijena mu nije ni priblizno tim mobitelima koji si naveo... otprilike bi trebala biti 400KM ;)

16 godina
protjeran
Cjena novog optimusa na njuskalu 1000 kn!
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Pa da... na papiru izgleda jako dobro... samo nezz kakva će cijena bit, ako će biti oko 2500-3000kn (bez pretplate) biti će best buy u hi-end sektoru (naravno ako LG po običaju neš ne shebe...)

ali prvenstveno sam mislio na optimus gt540 koji je kod nas za 1600kn i koji je za te pare ok.

sada ćemo morati prestati govoriti optimus (to je ime cijele serije LG-evih mob-ova pokretanih androidom) i početi pamtiti blesave brojke i slova  Neodlučan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Cjena novog optimusa na njuskalu 1000 kn!

ja bih radije dao jos 600kn i kupio ga u ovlastenoj prodavnici :)

16 godina
protjeran
max1919 kaže...
frenky17 kaže...

Pa da... na papiru izgleda jako dobro... samo nezz kakva će cijena bit, ako će biti oko 2500-3000kn (bez pretplate) biti će best buy u hi-end sektoru (naravno ako LG po običaju neš ne shebe...)

ali prvenstveno sam mislio na optimus gt540 koji je kod nas za 1600kn i koji je za te pare ok.

sada ćemo morati prestati govoriti optimus (to je ime cijele serije LG-evih mob-ova pokretanih androidom) i početi pamtiti blesave brojke i slova Neodlučan

Kad izlazi taj Optimus Z.Izgelda odlican pogotov sto ima drugaciji tip ekrana od obicnog Optimusa!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan

E ljudi a kaj velite na samsung wave. Cini mi se odlican mob a puno je jeftiniji od iphona, desire i galaxy s.

Mislim ga kupit negdje oko bozica, jel bi se to isplatilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

E ljudi a kaj velite na samsung wave. Cini mi se odlican mob a puno je jeftiniji od iphona, desire i galaxy s.

Ja ću ga najvjerovatnije kupit ili na jesen ili oko božića. Ja mislim ga bi ti s ispaltilo. Super AMOLED nijedan mobilni nema kao ni BT 3.0, HD snimanje i tu neku novu platformu badu..

po meni zasad best buy na tržištu..

Budala56
16 godina
neaktivan
budala56 kaže...
Cheezl kaže...

Ja ću ga najvjerovatnije kupit ili na jesen ili oko božića. Ja mislim ga bi ti s ispaltilo. Super AMOLED nijedan mobilni nema kao ni BT 3.0, HD snimanje i tu neku novu platformu badu..

po meni zasad best buy na tržištu..

Da, u t-com dođe 2600 kn (sami uređaj) što je fkt jeftino...

A mob je prva liga.

15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Ovaj optimus vam je samo za JUŽNOKOREJSKO tržište, piše lijepo gore desno od slike.

16 godina
protjeran
Vash'jir kaže...
frenky17 kaže...

Ovaj optimus vam je samo za JUŽNOKOREJSKO tržište, piše lijepo gore desno od slike.

Optimus Z is the third device in LG’s Optimus Series family to be introduced globally. More Optimus devices are in the pipeline, including the launch of LG’s Android tablet in the fourth quarter of 2010.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 16:22 (Perkan777).
16 godina
neaktivan
IMO ja bih cekao do negdje oko Bozica, upravo zbog toga sto ce dotad doc iPhone 4 kod nas (ako vec nije) i prvi uredaji sa Androidom 3 i Windows Phone 7 ;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice