HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

Stigao Lollipop. Pa javite dojmove :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Potaknut gornjim postom kolege Igor666 odem iz zaje*ancije čekirat system update i iskoči mi update za Ljoljipopić 5.0 :)

Jedna od rijetkih stvari dobrih kod tele2 je taj šta su im HTC mobiteli otključani, globalna verzija za našu regiju i bez trunke tele2 bloatkrepa :)

EDIT: E sad da vidimo ko ima muda/jajnike da prvi updejta i javi kak je prošlo...jer su forumi i reddit puni ekipe sa "mješanim" osjećajima u svezi sa vezom oko Lollipopa na m7 i m8. 

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 13:06 (jabooka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Da li netko ima problem sa zelenkastim fotografijama? Taj problem se javi najčešće kod jakog dnevnog svjetla ili pod fluorescentnim svjetlom. Vidim ima nekoliko slučajeva i na XDA Developers pa su nešto čaprkali i kažu riješili.  Ja nisam htio ništa da diram pa sam poslao telefon na reklamaciju (a stigao Lollipop).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2744757

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

za sada sve super, cini se brzi, sve mi glađe radi. fora su nove notifikacije i efekti... jedino su mi se aplikacije update-ale cijelu vjecnost, ko da se interna memorija usporila, ali moguce da se sve jos moralo posloziti.

konacno je i kamera dobila update, sad ima i neke nove fore, moze se okinuti slika sa prednjom i straznjom kamerom u jednoj slici itd. za bateriju ce trebati pricekati 1-2 punjenja.

Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Re: HTC One

"Jedna od rijetkih stvari dobrih kod tele2 je taj šta su im HTC mobiteli otključani, globalna verzija za našu regiju i bez trunke tele2 bloatkrepa :)"

To ti i nije baš sasvim točno. Ja sam uzeo M7 5/2013 prvu seriju i mob je zaključan. A mogu ti i dati informaciju iz prve ruke. Do tada su velika većina bili otključani, a sada su - zaključani. Sjetih se samo nekih drugih modela u 2013. Jedna pošiljka otključanih, nema ga mjesec dana, i onda dobijemo nove, naravno zaključani. Prije M7 sam imao Motorolu, S/E i Sony i svi su bili otključani u tele. Prije par mjeseci Samsung s5610 - otključan. Samsung Rex, Galaxy Young pa nadalje - zaključani. Nema baš nekog pravila više. Nađe se koji otključani možda, a službeno zaključani.

Za Lollipop ćemo vidjeti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 18:16 (Dante05).
17 godina
HTC One

Stigao i na tmobile.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
Dante05 kaže...

"Jedna od rijetkih stvari dobrih kod tele2 je taj šta su im HTC mobiteli otključani, globalna verzija za našu regiju i bez trunke tele2 bloatkrepa :)"

...

OK, ima svega, al ovdje sam prvenstveno mislio na m7 (sorry, nisam to napiso)...ja sam svoj m7 uzeo u 12/2013 i otključan je (nedavno u njega metnul tmobile karticu da isprobam).

Vidim da je stigo upgrade na tmobile, a jel stigo kome na vip (ako ga je vip uopće i imao u ponudi, nema pojma)?

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
15 godina
HTC One

pa nema veze mreza, nismo u SAD-u. cijela Europa ima istu verziju softvera. samo u SAD-u i Kanadi update određuju operateri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jabooka kaže...
Dante05 kaže...

...

OK, ima svega, al ovdje sam prvenstveno mislio na m7 (sorry, nisam to napiso)...ja sam svoj m7 uzeo u 12/2013 i otključan je (nedavno u njega metnul tmobile karticu da isprobam).

Vidim da je stigo upgrade na tmobile, a jel stigo kome na vip (ako ga je vip uopće i imao u ponudi, nema pojma)?

Eto vidiš, ima svašta.

Skinuo sam Android 5.0.2. Suknio mi 60% baterije, ostao na 1% i sad je na punjaču...

13 godina
neaktivan
HTC One

Skinuo lollipop na moj HTC ONE M7 - koristim bonbon mrezu !

Prvi dojmovi...sve radi ok ali nista posebno kolko vidim...ocekivao sam vise !

Kroz par dana vidjet cu kako je baterija i ostalo...

Jedno pitanje:

Zasto sada kada sam nadogradio software svi podaci aplikacije poruke itd sve je ostalo gore u cemu je fora ???
Jer ako se dobro sjecam na prijasnjim mobitelima se to sve izbrisalo mislim bar...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 20:11 (dixi777).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dixi777 kaže...

Jedno pitanje:

Zasto sada kada sam nadogradio software svi podaci aplikacije poruke itd sve je ostalo gore u cemu je fora ???
Jer ako se dobro sjecam na prijasnjim mobitelima se to sve izbrisalo mislim bar...

Svašta. Otkad se to brišu podaci kod updatea? Niti se to dogodilo kod Xperije P, a bogami niti ikad kod M7. Za ostale brendove ne znam, ali ne bi trebalo

14 godina
HTC One

Jeste radili reset nakon apdejta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dante05 kaže...
dixi777 kaže...

Jedno pitanje:

Svašta. Otkad se to brišu podaci kod updatea? Niti se to dogodilo kod Xperije P, a bogami niti ikad kod M7. Za ostale brendove ne znam, ali ne bi trebalo

Meni se to desilo na jednom malom updateu(4.x.1 na 4.x.2) na Nexusu 4, koliko sam čitao na netu, drugi nisu imali takvih problema.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...

Jeste radili reset nakon apdejta?

Ja sam bio na korak da napravim reset na tvorničke. Naime, imao sam 60% baterije i krenuo na update (prije radio update i sa 50ak), sve se normalno skinulo instaliralo, mob se sam upalio instalirao dodatke (nekih 260), došao do kraja i odjednom se upali crvena lampica, zvučna obavijest da je slaba baterija i ugasi se. Stavim ga na punjač, nova ikona punjenja na sredini displaya i 1%, međutim prošlo 45 min i dalje stoji 1%. Skinem ga sa punjača, radi koju minutu i ugasi se. Ponovo stavim na punjač, 1%, napravim restart (ponovo pokretanje) opet isto. Tek kad sam ga ugasio, držao tipku power i volume istovremeno, mob se upali i pokaže 29% i sada je sve u redu. Eto anegdote.

Inače je M7 imao barem 5 updatea softwarea i nikad nije bilo problema. Savjet: napunite mob do kraja prije nego krenete na update na Lollipop. Nakon toga preporučuje se update aplikacija i ponovo pokretanje.

14 godina

Evo ja odradio prije sat vremena apdejt (bio je na 100% :) ) i zasad mi se čini sve ok. Kao da je zeru fluidniji, iako je i dosad perfektno radio, možda te animacije vizualno još ističu fluidnost. Nisam radio reset jer ne vidim zasad potrebe, vidjet ću kako će se ponašati.

13 godina
neaktivan
HTC One

...ne sjecam se tocno...htc one m7 prilikom update-a software uvijek su ostali podaci gore AL SAD NEZNAM KAK JE BILO NA HTC SENSATION dok sam imao...mozda sam sto pobrkao :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 22:23 (dixi777).

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

I opet ono S4 vs. M7... Ugl moj S4 je dobija lollipop 2-3 dana ranije, sada mi se i na M7 skida takodjer.. Nadam se da ce radit bolje, jer mi se nekako na S4 cini dosta fluidnije ;) E mene zanima, ako je moj otkljucan model, iz Azije znaci 801e, zasto mi kaze da je Vipnet? Cak nikad nije ni bila Vipova kartica u njemu ja sam na tomato haha

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
HTC One

kad pritisnem 2 puta home tipku da pogasim upaljene aplikacije,ima li sad kod lolipopa opcija da sve gasi odma ili moram jednu po jednu?nisam nikako skuzioo da ima ista da sve gasi.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 12:27 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima, 2 puta home tipka pa klikneš gore u desnom kutu na one tri točkice, pa postavke i onda stavi pod izgled mrežasti prikaz

15 godina
neaktivan
HTC One

Da li netko ima informaciju više o problemu zelenih fotografija od ovoga što se može pretražiti na Google? Bio bih vam zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Da li netko ima informaciju više o problemu zelenih fotografija od ovoga što se može pretražiti na Google? Bio bih vam zahvalan!

Ti je to sad na lollipopu pocelo? Ako je, update je dakako donjeo par promjena kod kamere... Si probao drugi softver za kameru? Ako to neradi reset na tvornicke postavke, ili hard reset(rootat ga pa fast boot) ako nis nepomaze na reklamaciju

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 16:54 (Strm).
15 godina
neaktivan
HTC One

Znači, imao sam uređaj koji je imao problem sa ljubičastom kamerom. Dobio sam novi i odmah sam primjetio da nešto ne štima sa fotografijama pod jakim dnevnim i fluorescentnim svjetlom. Čak i sam prikaz slike na displeju je zelenkast i blijed. Obzirom da imam i M8, isti me ubija u pojam čistim prikazom slike na displeju i odličnim fotografijama u svim uslovima. Pokušao sam i reste na tvorničke i manualno podešavanje, dao sam malo vremena i za eventualne zakrpe. Jučer sam poslao uređaj na servis. Osoblje u Agramservisu u Sarajevu su izuzetno ljubazni. Danas su me zvali da im detaljno opišem problem, obzirom da je rubrika u kojoj se opisuje problem prilikom predaje uređaja veoma mala. Između ostalog, rekao sam im da mi ne vraćaju telefon dok ga ne poprave.

Vidim na XDA da ljudi ubacuju cal file od M8 ali to radi sve dok se uređaj ne ugasi/restarta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Znači, imao sam uređaj koji je imao problem sa ljubičastom kamerom. Dobio sam novi i odmah sam primjetio da nešto ne štima sa fotografijama pod jakim dnevnim i fluorescentnim svjetlom. Čak i sam prikaz slike na displeju je zelenkast i blijed. Obzirom da imam i M8, isti me ubija u pojam čistim prikazom slike na displeju i odličnim fotografijama u svim uslovima. Pokušao sam i reste na tvorničke i manualno podešavanje, dao sam malo vremena i za eventualne zakrpe. Jučer sam poslao uređaj na servis. Osoblje u Agramservisu u Sarajevu su izuzetno ljubazni. Danas su me zvali da im detaljno opišem problem, obzirom da je rubrika u kojoj se opisuje problem prilikom predaje uređaja veoma mala. Između ostalog, rekao sam im da mi ne vraćaju telefon dok ga ne poprave.

Vidim na XDA da ljudi ubacuju cal file od M8 ali to radi sve dok se uređaj ne ugasi/restarta.

Inace meni je moj bio pao preko 6 stepenica. Za svaku pohvalu samo se malo zgrecao u jednom kutu, i tek kad je pao dolje na ekran je zapravo pukao jer je udraio kamencic i ond je pukotina isla s ljeva prema desno. Odveo ga u servis, zamjenili mi digitizer za 1 dan za 350Kn. I nakon 2 dana, kojeg li cuda, isto mi nesta zelenkast ekran aj koji k nemam garu na nj a popravak ce vjv bit skup. Odveo ga ja da ga pregledaju, mojoj sreci nije bilo kraja kada su rekli da se vjv tokom pada pomaknuo konektor od lcda hahah

sup bro?
11 godina
phoenix2003 kaže...

ma to je sa senzorom greska,nek zamijene i gotovoprvi put onda nisu dobro odradili posao.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
neaktivan
HTC One

Evo instalirao update i za sad sam zadovoljan iako nema neke veće promjene, jedino što mi smeta je ova "obavijest" koja se pojavi čim uključim ekran - "Štednja energije uključena", pa sam već par puta automatski stisnuo X i ugasio, pa me zanima ako je ikako moguće maknut tu obavijest s zaključanog ekrana bez da gasim štednju baterije!?

Battlelog: D3XT3R_HR; Uplay: Dexter_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 18:38 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na zalost nije moguce :( Mene isto to nervira na M8.
A od svega me nervira sto ispod 15% ne mogu koristiti flash!!?
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One

Ako budete imali problem sa prevelikom potrošnjom nakon instalacije Lollipop-a pogledajte na ovom linku:http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-m8/205139.aspx?page=38 . Ja sam na M8 uspio riješiti taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

da li se i vama nakon updatea neke aplikacije dosta duze pokrecu ? npr. 8 ball pool dosta igram i treba mu cijela vjecnost da se podigne (iako je i prije bio dosta spor). i update aplikacija kao da ide malo duze.. to me malo cudi jer se UI drasticno ubrzao.

ali mozda je samo kod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Ima li neko nakon update-a problem sa spajanjem na wifi. Naime nakon malo više stanja mirovanja (cca sat dva) wifi je ukljucen ali mi nije spojen i kad se ponovno idem spojit ponovno traži lozinku i neželi spojit nego tek spoji kad resetiram mob i tako stalno. Nikad prije nisam imao ovih problema sve do sad nakon upadeta. Što da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Bome, vidi se napredak i SOT sa Lolijem. Mislim da za 22 mjeseca star mob ovo nije uopće loše. 50 minuta više u odnosu na prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice