HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Htc M8

Odnio mob na servis, pa cemo vidit kaj ce rec kroz 3-4 radnih dana, kako kazu. Uzeo sad svoj stari S4, pa taj Samsung je stvarno miljama iza HTC-a

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Htc M8
merio kaže...

Pozdrav, imam priliku zamjeniti G3 za M8. Što mislite o tome. G3 me ubija što trza, te svako malo to vidim i poprilično mi smeta. Još se nadam da mi manji ekran neće biti problem :)

Na što da pazim kod M8, nekakvi nedostatci ili greške. Znam da su neki imali problema sa zvucnikom ili nešto tako..

Ipak nista od zamjene. Mobitel ima oštećenja po kućištu tako da sam odustao. Glupi nepažljivi ljudi ne paze svoje mobitele..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
Htc M8

Koja su vaša iskustva sa baterijom (mislim na Lolipop)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 11:11 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni se čini otprilike tu negdje kao na KK.

Zloćudna gamad.
16 godina
Htc M8

Jel zna netko kako da skinem hrvatski jezik? Mobitel je uzet u inozemstvu i ima 5 jezika od kojih ni jedan nije hrvatski a nema nigdje neki gumb il link da skinem dodatne,barem ga ja nemogu nać.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj s ovim.

Zloćudna gamad.
15 godina
Htc M8

Ja mogu da prijavim problem sa potrošnjom baterije nakon update-a na Lolipop. 4.4.4 je radio fenomenalno. Uradio sam wipe cache i optimizirao wifi ali čini se da nije nešto pomoglo. Najgore od svega je to što je to suprugin telefon pa mi sad kljuca u glavu što sam išta radio!

Na internetu sam našai informaciju da dosta vlasnika ima isti problem i da bi problem sa baterijom trebao biti riješen u martu kad dolazi Sense 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...

Ja mogu da prijavim problem sa potrošnjom baterije nakon update-a na Lolipop. 4.4.4 je radio fenomenalno. Uradio sam wipe cache i optimizirao wifi ali čini se da nije nešto pomoglo. Najgore od svega je to što je to suprugin telefon pa mi sad kljuca u glavu što sam išta radio!

Na internetu sam našai informaciju da dosta vlasnika ima isti problem i da bi problem sa baterijom trebao biti riješen u martu kad dolazi Sense 7.

Okrivi nju.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Htc M8

Čini se da sam uspio riješiti problem. U postavkama sam provjerio koje aplikacije troše najviše energije. Sam pogled na dijagram potrošnje me je zaprepastio. U ovom slučaju to je bio Pedometer i Facebook messenger koji su trošili nenormalno visoko iako je telefon bio u mirovanju i prilično vruć. Najvjerojatnije da te aplikacije nisu bile prilagođene za Lolipop pa sam ih deinstalirao. Nakon nekoliko minuta telefon se sasvim ohladio a dijagram potrošnje se vratio u normalu kao što možete vidjeti na slici u prilogu. Znači, ravna crta potrošnje počinje od vremena kada sam deinstalirao aplikacije koje, čini se, baš i ne vole Lolipop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Pedometar ?

Pedobear ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Imas vec instaliran fitbit na mobitelu. To ti je ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Htc M8

Od kad sam stavio Lolipop verziju primjetio sam greske kod WIFI-a. To se tice Whats app-a i Sofa Score aplikacije- kod Sofe mi ne zeli ucitat rezultate tako dugo dok ne ugasim wifi i prebacim se na mobilnu mrezu, a kod Whats app, npr. kad frend posalje sliku, ne zeli ju preuzet tako dugo dok opet ne ugasim wifi i prebacim na mobilni internet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Htc M8

Jucer sam kupio nov HTC M8x i odmah dobio nadogradnju na Lollipop. Interesuje me samo nesto, ima li kakvog nacina da se mob prebaci na Hrvatski jezik? Koji je najbolji nacin za to. App koju je neko postavio iznad ne fercera. Koja je jos razlika izmedu ove x verzije i standardne verzije M8, osim sto ova X ima visi takt procesora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

Jucer sam kupio nov HTC M8x i odmah dobio nadogradnju na Lollipop. Interesuje me samo nesto, ima li kakvog nacina da se mob prebaci na Hrvatski jezik? Koji je najbolji nacin za to. App koju je neko postavio iznad ne fercera. Koja je jos razlika izmedu ove x verzije i standardne verzije M8, osim sto ova X ima visi takt procesora.

to je model za malezijsko/tajlandsko trziste..uglavnom za to podrucje

15 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Almin94 kaže...

to je model za malezijsko/tajlandsko trziste..uglavnom za to podrucje

I je li greska to sto sam ovaj kupio?

16 godina

Ako si se mislio igrat sa rootanjem i custom romovima onda najvjerojatnije je, obične verzije (za eu i usa tržište) imaju puno bolju podršku communityja što se tog tiče.

Zloćudna gamad.
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Ako si se mislio igrat sa rootanjem i custom romovima onda najvjerojatnije je, obične verzije (za eu i usa tržište) imaju puno bolju podršku communityja što se tog tiče.

Tako sam i mislio, hvala. Ovaj mob je strojnica, nema potrebe za ikakvim custom romom. Sve do sad imao samsung, a sada uzeo M8. Jedino sto mogu reci je to da samsung u moje ruke nece vise nikad. :)

14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja sam se Samsunga okanio još od S3 modela, jednostavno ne pariraju više konkurenciji

4 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Netko otključavao M8 sa one stranice htcunloncking service? Ili preporuka odakle otključati M8. Tcom locked.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Probaj s ovim.

Ova app trazi root. Ima li kakvog drugog nacina da se prevede mob, odnosno doda Hrvatski jezik?

16 godina

Ne treba root, vidi ovdje

Zloćudna gamad.
10 godina
neaktivan
Htc M8

Vratio se mob sa servisa. Zamijenili su ekran, zamijenili su vibro motoric, a i dalje isto s*anje. Ekran klika, skljoca, a i vibracija i dalje nesnosno glasna. Stvarno cu poludit.

0 0 hvala 0
15 godina
Vracaj mobitel nazad, moras biti uporan i dosadan s takvim stvarima. Polazi im na licu mjesta sto nije dobro pa neka izvole to popraviti.
11 godina
neaktivan
markom63 kaže...

Vratio se mob sa servisa. Zamijenili su ekran, zamijenili su vibro motoric, a i dalje isto s*anje. Ekran klika, skljoca, a i vibracija i dalje nesnosno glasna. Stvarno cu poludit.

Meni je vibracija isto takva , cijeli stol mi se trese. Napocetku sam mislio da je to dobro ali sve vise mi pocinje ici na zivce jer kao sto si rekao nemoze se vibracija koristiti.

Mislio sam mozda posjetiti servis ali neda mi se biti bez moba par tjedana :/

BTW također pitanje, dali se na servisu moze zamjeniti kuciste (metal) , jer sam ga dosta izgrebao posto ne nosam maskice jer ih onda kad je izasao nije bilo bas pa sam sad mislio malo bolje cuvati xD

14 godina
odjavljen
Htc M8

To s vibracijama je tako normalno, to nije greška, ako želite to smanjiti stavite si TPU maskicu.

Mogu ti zamijeniti, ali na tvoj trošak.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
markom63 kaže...

Meni je vibracija isto takva , cijeli stol mi se trese. Napocetku sam mislio da je to dobro ali sve vise mi pocinje ici na zivce jer kao sto si rekao nemoze se vibracija koristiti.

Mislio sam mozda posjetiti servis ali neda mi se biti bez moba par tjedana :/

Deawood kaže...

To s vibracijama je tako normalno, to nije greška, ako želite to smanjiti stavite si TPU maskicu.

Mogu ti zamijeniti, ali na tvoj trošak.

Sumnjam da je to normalno za vibraciju. Bas sam to pogledao kod par frendova koji imaju M osmicu, i kod svih normalno vibrira. Mislim da je stvar u tome sto sam ga ja kupio cim je izasao, a oni barem 6 mjeseci kasnije, pa je moguce da je HTC to promjenio...  A sto se tice maskica, protiv bilo kakvih sam za ovakav metalni mob, tako da nista od toga. A cak i kad stavim maskicu isto vibrira divljacki, nije neka bitna razlika

Intenzitet vibracije bi se mogo i softverski rjesit, flashanjem nekog custom kernela koji to podrzava. Ali posto mi se neda vise gnjaviti s tim na mobitelima, nije mi ni rootan mob, a kamoli nesto vise

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 10:09 (markom63).
11 godina
neaktivan
Htc M8

Dap , ja sam ga isto kupio kad je tek izašao pa sam još i dobio od HTC-a onu dotview maskicu na poklon.

A sto se tice maskice. Zao mi ga je drzati u maskici a zao mi ga je izgrebati xD

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Haha ja isto dobio tu maskicu (i isti dan je prodao za 300 :D). Onda je to sigurno problem tih prvih koji su izasli

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Pozdrav ekipa, eto da se pohvalim da sam zamjenio svoj LG G3 za M8..

Zamjenio sam ga samo zbog fluidnosti. Jednostavno je za nevjerovati koliko sve ide fluidnije na m8 nego na g3..

NIje G3 toliko los mobitel koliko sam znao pljucati po njemu, ali jednostavno to nije to. 

Malo se poigrati sa sensom pa vidjeti kakv je GPE. Jel itko prebacio? Gubi se garancija? 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice