Znači imam crt koji bi mi služio za igre...te također imam lcd koji bi mi služio znači za ostale stvari internet i gluposti...crt prvenstveno samo az igre nissta drugo...imam ati hd 7770 grafičku ...šta i kako trebam napravit da to ukomponiram zajedno?
Kako postavit da rade 2 monitora
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.205
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spojiti ih na PC?
To je manje-više sav posao, dalje se svodi na tjeranje igre da radi u window modu i selidba na odgovarajući ekran...
To me zanima kad spojim gdje i kako trebam postavit da to radi vamo windows vamo game
Koji su monitori i koje ulaze imaju? Moraš samo kupit odgovarajuće kablove (možda i adaptere, pošto nisi napisao ništa o monitorima) i spojit sve, neš ti mudrosti.
A postavke moraš u igri. Ako podržava windowed mode.
Crt ima običan onaj grafički a ovaj lcd ima hdmi...i sta oce mi se pojavit odma slika kako cu micat mišem i te stvari?
Dakle, CRT ima VGA a LCD ima HDMI... Što imaš na grafičkoj? Točan model grafe mi treba, ne samo čipa.
Da, kad spojiš windowsi će sve sami podesiti za rad sa 2 monitora.
Imam pitanje pa samo da uletim u temu da ne otvaram novu.
Imam XFX R7870 Black Edition koja ima 1xDual Link DVI, 1xSingle Link DVI, 1xHDMI i 2xMini Display Port. Je li moguće, preko kojekakvih adaptera, spojiti 2 VGA monitora?
Spoji u jedan od tih DVI konektora monitor pomocu ovog http://www.links.hr/artikl-200.300.038 trebao si ovo dobit sa grafickom!!!
a drugi spoji putem ovog na HDMI http://www.chipoteka.hr/artikl/100224/adap-vga-z-na-hdmi-m-65346.
Jedan DVI ti podrzava analogni i digitalni signal a drugi DVI samo digitalni. HDMI i mini display port samo digitalni signal. Ovaj gori Hdmi to VGA adapter ti je aktivni sto znaci da u sebi ima pretvarac analognog u digitalni signal a posto su tebi svi VGA monitori analogni mozes ih spojit na HDMI pomocu ovoga gori sto sam ti dao. Tako sam ja sebi rjesio problem. ovo je rjesenje za rapture686!!
Hvala ti, malo skupo ali sad znam šta treba ako budem htio 2 spojiti.