ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III čitač SIM kartice

Kupio sam ZTE Blade 3. Nakon par dana zapela mi je sim kartica te sam je jedva izvukao van. Oštetio sam čitač sim kartica (bar predpostavljam jer neželi raditi niti jedna sim kartica više u njemu). Isplati li mi se popravljati to? Zna li netko koliko košta? Mehaničko oštečenje je očito tako da garancija neće biti priznata sigurno. hvala

kkkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ako planirate uzimati Blade III, što je nekih cca 1000 kuna, zapravo i više ako želite otključan, preporučujem da se dodatno raspitate. U Hrvatsku je stigao ZTE Blade G mobitel; sadrži 4,5" IPS zaslon, 2 x 1.2 GHz, 512 RAM, Adreno 203 GPU, 5 MP kamera + Flash... Cijena tek nešto iznad 1000 kuna, znači kao i otključani Blade III.

Napisao sam članak o ovom mobitelu kod mene na sajtu, al' ne smijem link ostaviti jer bih mogao ban dobiti, pa tko zna nek pogleda. Meni je jako lijep mobitel, a radi sigurno najmanje 30% brže od III.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pa  ti  si  nas  covjek  od  informacija..  kako  nebi  mi  znali  di  treba  gledati.. :-*

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Zna itko na Aurori kako staviti da gore pored baterije piše i posto( % ) baterije ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
Tommy_123 kaže...

Zna itko na Aurori kako staviti da gore pored baterije piše i posto( % ) baterije ?

Skini Baterry aplikaciju. Dođe ti uz to i monitor temperatute da znaš kad prestat igrat ili štoveć ga čini vrućim.

14 godina
ZTE Blade III

Koristim Battery Bot za to. Cool mi je jer ti piše koliko točno vremena će ti baterija još trajati ako ju nastaviš koristiti na određeni način, npr. igrati neku igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
daj stavi link ovdje prema tom svom sajtu, cak ni bugovci nisu toliki idioti da ti daju ban zato kaj ostavljas li nkove relevantne za temu.
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Dosta znam surfat na ovon standardnom brosweru kojeg sam dobio uz mob. I cesto se rusi, koji bi razlog mogao biti? To se dogadali i kad nije bio rootan.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Dosta znam surfat na ovon standardnom brosweru kojeg sam dobio uz mob. I cesto se rusi, koji bi razlog mogao biti? To se dogadali i kad nije bio rootan.

Loša aplikacija. Stavi si Operu ili Dolphin Browser, nećeš požaliti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

CM10.1 trajanje baterije uz intenzivnije koristenje i non stop upaljen internet

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

CM10.1 trajanje baterije uz intenzivnije koristenje i non stop upaljen internet

Šteta što Aurora nema ovako bateriju gore i postotak.

Kakav je Cm10.1 ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
ZTE Blade III

eto "moje" iskustvo sa CM & Blade3

žena koristi taj mob već par mjeseci i sa stock romom je imala par problema ,

ili ne čuje se sugovornik tokom razgovora ili random prekidi poziva.

rekao, kud puklo, prije nego što reklamiramo , ajd da ti probam stavit drugi rom.

CM radi kao od šale.

prvi put je imala par random restartova, al sam napravio flash još jednom i već skoro 2 tjedna bez apsolutno ikakvog problema.

ubacio par aplikacija u Greenify, sve radi kako spada, i osjetno je brži mob , pogotovo kada ga se zatrpa sa 10tak aplikacija.

stvarno preporuka CM-a naspram stock roma.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starfall kaže...
daj stavi link ovdje prema tom svom sajtu, cak ni bugovci nisu toliki idioti da ti daju ban zato kaj ostavljas li nkove relevantne za temu.

Treba biti negdje u prethodnim postovima .I da, već jesu dali ban upravo radi toga, bez prethodnog upozorenja.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Zanima me kako sve vratiti na tvornicke postavke i da li ce bas sve biti izbrisano? imenik, aplikacije, wifi lozinke? Kako se upce vrati na tvornicke postavke?{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kad sam rooto i stavljao custom room napravio sam backup na sd kartici. Al pošto imam sd karticu od 2 gb, preko gigu mi skoro zauzima backup. Jel mogu ja taj backup prebacit na komp i izbrisat s sd kartice da si oslobodim prostor ili da ne diram to ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Taj standardni browser ti je cisto smece. Instaliraj Operu Mini I uzivaj barem 50 posto vecoj brzini I potpunoj stabilnosti.
14 godina
Tommy_123 kaže...

Kad sam rooto i stavljao custom room napravio sam backup na sd kartici. Al pošto imam sd karticu od 2 gb, preko gigu mi skoro zauzima backup. Jel mogu ja taj backup prebacit na komp i izbrisat s sd kartice da si oslobodim prostor ili da ne diram to ?

Pa možeš, backup nije potreban za normalno funkcioniranje mobitela. Ali ako nešto pođe po zlu, vjerojatno će ti biti drago da imaš backup nekih stvari. Po meni bi ti bilo puno pametnije kupiti SD or 8GB za 70 kuna i na miru si. 

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Dvoumim se da li da uzmem ZTE Blade 3 ili Samsung Galaxy I9000 S.Polovni su,oba stara oko 3 mj.Najbitnija mi je brzina i da ne steka kad igram igre...pa mozete li mi pomoci u odabiru?

0 0 hvala 0
14 godina
Cronillius kaže...

Dvoumim se da li da uzmem ZTE Blade 3 ili Samsung Galaxy I9000 S.Polovni su,oba stara oko 3 mj.Najbitnija mi je brzina i da ne steka kad igram igre...pa mozete li mi pomoci u odabiru?

Isprobaj ako možeš. Po specifikacijama su tu negdje. Samsung vjerojatno ima nešto kvalitetniji ekran i završnu obradu, ali je ipak preko 3 godine star mob. Nemam pojma kakva je podrška za njega, ima li ROM-ova ili nadogradnja za Android 4+

12 godina
neaktivan

Da tu su negdje.ZTE ima 4.0.4 android pa je sto se toga tice bolji.Ali neznam koji ima jaci procesor,brze radi i podrzava bolje igre.

17 godina
ZTE Blade III

Samsung galaxy S je bolji uredjaj. Samo, da je star 3 mjeseca? Sumnjam :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cronillius kaže...

ZTE Blade 3 nikako nije stvoren za igre! ako mislis igrati ja bi ti prije preporucija Samsunga
Blade ima Adruno 200 (staro ko isus) dok Galaxy ima dosta bolju grafiku cini mi se!
Pogledaj Galaxy S+ on je jos malo bolji,a skuplji 100-200 kn
Recite Vi sto ocete al Blade da ga hebes nije za igranje,pogotovo ne neceg zahtjevnijeg,a ako si ljubitelj igrica neces sigurno igrati samo Doodle Jump ili Angry Birds :D

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
12 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...
Cronillius kaže...

ZTE Blade 3 nikako nije stvoren za igre! ako mislis igrati ja bi ti prije preporucija Samsunga
Blade ima Adruno 200 (staro ko isus) dok Galaxy ima dosta bolju grafiku cini mi se!
Pogledaj Galaxy S+ on je jos malo bolji,a skuplji 100-200 kn
Recite Vi sto ocete al Blade da ga hebes nije za igranje,pogotovo ne neceg zahtjevnijeg,a ako si ljubitelj igrica neces sigurno igrati samo Doodle Jump ili Angry Birds :D

Je li velika razlika između androida 2.3 i 4?

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Znaci sto se tice igrica samsung galaxy s je bolji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cronillius kaže...

Da.
Blade 3 ima Adreno 200 (enhanced), dakle nabrijana verzija običnog Adrena, ali Galaxy S ga svejedno opere sa PowerVR grafikom.

Probao sam gta-ove na blade-u i rade fluidno bez trzanja nakon što smanjim detalje, dok je na npr. Galaxy Ace-u neigrivo.

13 godina
ZTE Blade III

Ako ti se da stavit gore 4.1 na galaxy onda dobro. 2.3 je prelos na galaxy i steka,dok zte ima i bolji ekran i noviji softver. Gledano po gpu snazi samsung ima jaci,da

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ako ti se da stavit gore 4.1 na galaxy onda dobro. 2.3 je prelos na galaxy i steka,dok zte ima i bolji ekran i noviji softver. Gledano po gpu snazi samsung ima jaci,da

Moguce je staviti 4.1 na galaxy S?

12 godina
neaktivan
DuxTm kaže...
Cronillius kaže...

Da.
Blade 3 ima Adreno 200 (enhanced), dakle nabrijana verzija običnog Adrena, ali Galaxy S ga svejedno opere sa PowerVR grafikom.

Probao sam gta-ove na blade-u i rade fluidno bez trzanja nakon što smanjim detalje, dok je na npr. Galaxy Ace-u neigrivo.

zanimaju me ove novije NFS igrice...a cuo sam da na bladeu nemozes igrati s najjacim detaljima

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

NFS nisam probao, vjerojatno nemožeš. Ako želiš max detalje u svim igrama morat ćeš i platiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo ovaj lik je otvorio novu temu za isto pitanje koji si ti postavio pa ga pitaj u poruke što je odabrao.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/zte-blade-iii-samsung-galaxy-i9000/189554.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice