The Defenders

poruka: 17
|
čitano: 2.602
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "The Defenders".
10 godina
The Defenders

Slazem se, Iron Fist je potupuni promasaj. Borilacke vjestine i koreagrafija jedna velika nula, karzima i karakter -10. I to sranje se prenilo i na Defenders (Ulicari).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Defenders

Evo upravo prije 10 minuta sam završio s gledanjem The Defenders i lijepo sam se zabavio. Nema potrebe za nekim artističkim preseravanjem tipa "blijeda izvedba" i slično. Meni je bilo super, osam epizoda čiste bezumne jurnjave. Možemo sad naglabati do mile volje na temu šta bi kad bi ali J.J je kao san a ali je nezgodna kad popije :).

Voda tece a vrijeme prolazi ...

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The Defenders

Iskreno, naravno da je moglo biti bolje, ali i ovako je sasvim u redu. Iako, nikako ne shvaćam zašto ljudi imaju toliko problema s Iron Fistom; daleko od toga da je serija bila odlična, veoma daleko, ali nije bila loša. 

6 0 hvala 0
17 godina
The Defenders

E baš zato volim sport, uglavnom prikazuje realnost, a ova cijela ekipa ne bi u realnom životu spasila tri nacrtane ovce od jednog isto nacrtanog vuka.

Što su se iskezili na vrhu stranice, bljak.

Kruži anegdota da je neka novinarka navodno pitala Mirka Filipovića tko je jači, on ili Van Damme. Iskreno, volio bi vidjeti tu borbu.

Da stavite malo i koji sport, kad već možete ova glumatala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 17:07 (Floki).

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Defenders

voljeo bih da netko snijemi seriju "(ne)pokoreni grad" u kojoj će se superultraturbo herojetine boriti protiv kamenjarskog banditolerosa i njegovih uhljeba i rodijaka te kumčadi, stavljajući mu klipovlje u kotačidbu pri svakom preuzimanju 10% za "radove" u najvećoj rvackoj selendretini (koja je bila grad dok bijah odojče/sisanče). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: The Defenders
Floki kaže...

E baš zato volim sport, uglavnom prikazuje realnost, a ova cijela ekipa ne bi u realnom životu spasila tri nacrtane ovce od jednog isto nacrtanog vuka.

Kruži anegdota da je neka novinarka navodno pitala Mirka Filipovića tko je jači, on ili Van Damme. Iskreno, volio bi vidjeti tu borbu.

Komentar ti je apsolutno promašio temu 

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2017 22:07 (fler).
10 godina
fler kaže...
Floki kaže...

Komentar ti je apsolutno promašio temu 

Dezurni pacijent.

15 godina
The Defenders

Pogledao prve 3 epizode i nisam više mogao izdržati...boring,boring,boring 

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
The Defenders

Cijelih 8 epizoda za jednu sezonu. Za pet godina ćemo imati serije od jedne epizode po sezoni...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...

Cijelih 8 epizoda za jednu sezonu. Za pet godina ćemo imati serije od jedne epizode po sezoni...

Potpuno promašen komentar, TWD je u prvoj sezoni imao samo 6 epizoda a pogledaj ih danas na ulasku u 8 sezonu. Prva sezona je pilot da vide kako će sjesti ljudima i ima li smisla ulagati dalje

17 godina
dejo6 kaže...

To nije nikakav pokazatelj kvalitete, imaš čitav niz sjajnih serija koje imaju tek par epizoda po sezoni (Sherlock ili Luther, recimo. Pa i prve sezone Stranger Things ili Breaking Bad su imale tek 8 odnosno 7 epizoda).

Osim toga, štancanje kvantitete radi može završiti samo loše.

16 godina
fler kaže...
dejo6 kaže...

To nije nikakav pokazatelj kvalitete, imaš čitav niz sjajnih serija koje imaju tek par epizoda po sezoni (Sherlock ili Luther, recimo. Pa i prve sezone Stranger Things ili Breaking Bad su imale tek 8 odnosno 7 epizoda).

Osim toga, štancanje kvantitete radi može završiti samo loše.

Nisam ni rekao da je to pokazatelj kvalitete. Samo sam razočaran smanjivanjem broja epizoda u serijama. Baš kad se uživiš završi sezona pa čekaj godinu dana na novi sezonu.

17 godina
The Defenders

Istina, ali .. što je tu je.

Između štancanja i kvalitetnih kraćih sezona, uvijek biram ovo drugo.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
The Defenders

Eh jbg da sam bar znao da ima serija za svakog posebno.Prvo sam pogledao Defenderse,pa Luke Cage,Jessicu i sad sam na sredini sezone Iron Fista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...
dejo6 kaže...

Potpuno promašen komentar, TWD je u prvoj sezoni imao samo 6 epizoda a pogledaj ih danas na ulasku u 8 sezonu. Prva sezona je pilot da vide kako će sjesti ljudima i ima li smisla ulagati dalje

Da, dobar broj super serija je počeo sa manjim brojem epizoda, što zbog para, što zbog nepovjerenja TV kuća, od Twin peaksa, Rome a, Deadwooda, sve do ovih najnovijih.

Štoviše, tako mi je i draže nego da ubacuju nekakve stand alone epizode. Svaka čast Supernaturalu i ranije X-files ima koji su to prakticirali i bili (barem meni) dugo zanimljivi, ali ova formula je bolja.

Inače pogledao sam sve navedene serije kako su izlazile i, kao što su i gore drugi napisali, sve su mi bile natprosječno zabavne. Što puno znači jer smo mi ipak odrasli na Zagoru a ne na Daredevilu ili čemu već.

Da mi je Daredevil serija vjerojatno nešto bolja od ostalih, jest, ali sve sam ih gledao po 1-2 epizode dnevno i uživao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 13:21 (drag).
17 godina
The Defenders
I ja sam ih pogledao kako su izlazile i sve su mi odlične. Jedina zamjerka mi je na odabir glavnog lika u iron fistu. Jednostavno mi nije legao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

ako se ne varam sherlock ima 3 epizode po sezoni, i jedna je od najboljih serija ikad...

što se tiče defendersa nekako mi nisu u vinklo.. Jessica je superjaka pa ju svako isprebija, u samoj seriji je bilo dosta bolje to napravljeno..

sve u svemu nakon 2 epizode nesto je hype, sad sam ukupno doso do zadnje epizode, nikako da se natjeram da i nju pogledam.. nadam se da će punisher bit puno puno bolji

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice