(usput, negdje sam pronašao "prijevod" za selfie > sebić)
(usput, negdje sam pronašao "prijevod" za selfie > sebić)
Od gluposti se cijela industrija napravila.
Pa dragi Bože, što sve više neće smisliti, fakultet za selfie instruktore?
Pa u zadnje vrijeme samo gluposti i uspjevaju.
facebook,selfi,icebucket,
ovo nije glupost, ovo je pametno, glupi su ljudi koji idu na to, a pametni samo iskoristavaju te glupe i zaradjuju lovu na njima
Taman mi je ovakvo nešto i trebalo, idem sutra prvim letom za London da se i ja naučim "selfiat"
Iako je godina tek počela ovome predviđam uspjeh i to ne samo u Europi nego i u Americi i Aziji. Istodobno ovo kandidiram kao najbolji način zarade na idiotima - ravno prodavanju magle
Na stranu što je ovo ajme ???
Nego brine me kako je na Bug-u sve više ovakvih 24-satnih bedastoća do jaja.
Kako ovakva nebitna idiotarija uopće završi kao portalna vijest na tech site-u kad jedva da spada i u gore navedenu novinu .
Mislim da su Kinezi ciljana grupa, točno ih mogu zamisliti kako odlaze na predavanja sa onim selfije-štapovima i smiješe se u kameru 3 sata
Cek, ovo stvarno postoji?! Tecaj?!
O nebo opri se
jedina dobra stvar kod ovog članka je adriana lima na zaglavlju.
Predlažem i tečaj brisanja dupeta: preporuča se iskusnima koji već znaju koristiti toalet papir,
a sve u trajanju od tri tjedna uz novogodišnji popust od 999,99kn.
Fulali su tečaj, svijetu zapravo treba duck face tečaj...
Predlažem i tečaj brisanja dupeta: preporuča se iskusnima koji već znaju koristiti toalet papir,
a sve u trajanju od tri tjedna uz novogodišnji popust od 999,99kn.
Pa ono... Ja se jos uvijek mislim, sa svojih 33 godina, dali imam bolje rezultate ako potezem od gore prema dolje, od dole prema gore, ili ako npr saram. Ili cak ako radim kruzne pokrete u oba smjera ili samo u jednom... ili sve skupa :/
Volio bih da ima barem neki tut 😁