Korisnici iPhonea su najodaniji

poruka: 45
|
čitano: 5.942
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici iPhonea su najodaniji".
18 godina

Cek. A koji su to jos smartphoni sa iOS-om osim Iphona? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

A mislin stvarno ima puno iOS uređaja na tržištu. 

S druge strane android nudi veću fleksibilnost i veći izbor proizvođača, pa je to logičan ishod ove analize.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Korisnici iPhonea su najodaniji

Ovo istraživanje više govori o korisnicima nego o samim mobilnim os-ovima.

18 godina
sirka666 kaže...

S druge strane android nudi veću fleksibilnost i veći izbor proizvođača, pa je to logičan ishod ove analize.

Kakve veze ima fleksibilnost i izbor proizvodjaca sa OS-om? Citaj sto pise: "Od korisnika Androida 28% namjerava opet kupiti smartphone s tim OS-om".

Dakle, 72% korisnika vise ne zeli mobitel sa Androidom (od bilo kojeg proizvodjaca) i planira kupiti mobitel s nekim drugim OS-om, dakle vjerojatno iPhone... {#}

Think locally, act globally...
16 godina

E sada kada bi netko konacno napravio neku studiu zasto korisnici iphona toliko vole taj uredaj ( i ostale apple proizvode izmedu ostalog ) dok korisnici drugih telefona ne gaje osjecaje prema istim???

Kako usotalom netko i moze imati osjecaje prema komadu tehnike i to po simptomima vrlo slicne ljubavi? Znate onu ljubav je slijepa :))

10 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ko voli nek izvoli, ja se držim androida.

4 0 hvala 0
16 godina
SupremeCommander kaže...
sirka666 kaže...

Kakve veze ima fleksibilnost i izbor proizvodjaca sa OS-om? Citaj sto pise: "Od korisnika Androida 28% namjerava opet kupiti smartphone s tim OS-om".

Dakle, 72% korisnika vise ne zeli mobitel sa Androidom (od bilo kojeg proizvodjaca) i planira kupiti mobitel s nekim drugim OS-om, dakle vjerojatno iPhone... {#}

Netocno se izrazavas, 28 % je izjavilo da imaju plan opet konzumirati mobitel baziran na androidu. Ostalih 72% korisnika androida jednostavno nema planove koji uredaj dalje namjerava koristiti kao sto nemam ni ja jer mi se ipak zivot ne svodi na planiranje koji cu sljedeci mobitel koristit :))

Dakle tih 28% je po meni nenormalno kao i onih 59% koji planiraju dalje koristiti iphone itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 9:01 (konjRR).
18 godina

Ti iPhone korisnici su sve naj naj. {#}

- Psiho246
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
SupremeCommander kaže...
sirka666 kaže...

Malo san se krivo izrazija, pod fleksibilnost san mislija na "raširenost" platforme tj. da ima više proizvođača mobitela koji koriste android nego iOS koji je samo appleov.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
neaktivan
Meni osobno androidi prije 2.1 su sranja i radje bi uzel neki RIM ili iphone nego android.
Naravno, novi high end androidi su odlicni uredjaji, meni bolji od iphona 4.
...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Hoce li sutra biti vijest da su korisnici iPhonea najljepsi?
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
Rekao bi da ova studija je pokazala nista vise nego koliko fanboyeva ima za svaki os. Ja neznam koliko lud moram biti da cu sada reci da cu za 2 godine opet uzeti isti os, osim ako nisam fanboy. Ja uzimam ono sto mi je u datom trenutku bolje, do prije 2 godine iOS mi se cini kao glupost, danas se ne bi bunio da imam iphone 4...a za 2 godine mozda bude jos bolji, a mozda se pojavi jos bolji sustav(winsi/meego/webOS) ima puno izbora.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Septah kaže...
Meni osobno androidi prije 2.1 su sranja i radje bi uzel neki RIM ili iphone nego android.

Ovo je kljucni problem androida. Prvi kontak sa androidom ljudi su imali sa 1.6 i to na nekim low end uredjajima. Moj prvi android je bio T-mobile Pulse. Taj telefon nakon 2. mjeseca je bio toliko bugiran, spor i 

nezgrapan da sam mogao komotno odustati od androida. 

Medjutim kad sam presao na HTC Desire sam iskusio mobilno savrsenstvo.

Prvi iphone-i su bili ispolirani i kvalitetni, androidi nisu. Ali stvari se mjenjaju i brijem da je iphone vec

danas prica iz proslosti. Ne moze apple sam pratiti preko 20 kompanija koje izdaju android uredjaje.

16 godina
neaktivan
Ako si ne možete priuštiti iPhone vaša stvar, te isto to što meljete je vaša stvar.
Kakovi FanBoyevi, dajte ne se*ite više o tim fanboyevima.
http://www.basketballhoopjam.com

1 12 hvala 0
17 godina

Hm, prije par dana je bila vijest da sve više korisnika iphonea prelazi na android, danas je vijest da su iphone korisnici najodaniji.

Ko tu sad koga?

A cijela priča s fanboysima je glupost, prije sam imao symbian dugo godina, sad android, ko zna kaj bude za par godina...

A ak apple ima tolko fanboysa, di su onda fangirls? {#}

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Rekao bih da je odanost dosta vezana uz naviku.. Poigrao sam se Androidom na bratovom mobitelu, ali sam jednostavno naviknut na iOS koji trenutno zadovoljava sve moje potrebe i , iako u novim verzijama uz isti UI ništa revolucionarno novog, ostajem na njemu..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
woodgamesfx kaže...
Ako si ne možete priuštiti iPhone vaša stvar, te isto to što meljete je vaša stvar.

Ne mogu priuštiti?

Mogu, nije problem, ali ipak si radije priuštim pravi smartphone.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
woodgamesfx kaže...

Ne mogu priuštiti?

A to je ????????

16 godina
oipoi kaže...
Septah kaže...

Ovo je kljucni problem androida. Prvi kontak sa androidom ljudi su imali sa 1.6 i to na nekim low end uredjajima. Moj prvi android je bio T-mobile Pulse. Taj telefon nakon 2. mjeseca je bio toliko bugiran, spor i 

Prvi iphone-i su bili ispolirani i kvalitetni, androidi nisu. Ali stvari se mjenjaju i brijem da je iphone vec

danas prica iz proslosti. Ne moze apple sam pratiti preko 20 kompanija koje izdaju android uredjaje.

Morao bih te ipak ispraviti. Prvi iphone je bio nestabilan i bez ikakvih ozbiljnih mogucnosti tj. prakticki neupotrebljiv ikome kome treba pouzdan smartphone. Ali appleu takve stvari mogu proci zbog svojih fannova i svog ekstremno jakog marketinga. Drugi nemaju takve fanove a ni takav marketinski stroj. Iako se slazem da do verzije 2.0 andorid nije bio dobar izbor za nekoga tko hoce hassle free device.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 10:11 (konjRR).
17 godina
odjavljen

Ovo je sranje...

• korisnici ajfona su najodaniji
  • korisnici ajfona su najzadovoljniji
  • korisnici ajfona se najvise sexaju 
  • korisnici ajfona su naj bla bla
  • korisnici ajfona su najbolji

katastrofa, taj koji pise ta sranja i onaj ko mu je odobrio... kome to uopce pada na pamet

ajfon ne mrzim, mislim da je fora stvarcica ali ovo su vec totalne gluposti

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
konjRR kaže...
oipoi kaže...
Septah kaže...

Morao bih te ipak ispraviti. Prvi iphone je bio nestabilan i bez ikakvih ozbiljnih mogucnosti tj. prakticki neupotrebljiv ikome kome treba pouzdan smartphone. Ali appleu takve stvari mogu proci zbog svojih fannova i svog ekstremno jakog marketinga. Drugi nemaju takve fanove a ni takav marketinski stroj.

Slažem se prvi iPhone, koji usput budi rečeno nije došao kod nas, službeno, je imao nedostake, ali i velik broj odličnih rješenja, ali 3G u svoje vrijeme, je u istinu redefinirao način na koji ljudi koriste mobitele. 

16 godina

Najodaniji smo, ko da smo robovi Stevi -.-'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa kad bi sad upitao svoje vršnjake koje imaju iPhone bi li kupili sljedeći smartphone sa iOs, blijedo bi me pogledali.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 11:53 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...
nsoul kaže...
woodgamesfx kaže...

Ne mogu priuštiti?

A to je ????????

http://goo.gl/Pz35

http://goo.gl/hRZ6

http://goo.gl/YNonA

http://goo.gl/42Nq

16 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...

sry na Off T:

FanBoy {#}

On topic:

Sljedeća stvar koju čekam je da se napravi studija o tome koji korisnici  na najbolji način brišu svoje guzice i koji korisnici najviše/najmanje koriste svoj mozak pri upotrebi svojih uređaja. Pitam li se pitam tko bi bio na vrhu ili dnu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 11:20 (D.N.R.).
18 godina
neaktivan

Clanak je glupav sam po sebi. Ne zna se uzorak na kojem je radjeno ispitivanje, nema link na originalni clanak i sl. Potpuno neprofesionalno.

:)
16 godina

Ovce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ova istrazivanja su kao šu.ci

ubio si sve moje ljude
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
woodgamesfx kaže...
nsoul kaže...
woodgamesfx kaže...

Ne mogu priuštiti?

A to je ????????

http://goo.gl/Pz35

http://goo.gl/hRZ6

http://goo.gl/YNonA

http://goo.gl/42Nq

Ova prva tri su prema svim istraživanjima na nivou 3GS-a, ovaj četvrti je OK. 

16 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...
woodgamesfx kaže...

sry na Off T:

FanBoy {#}

On topic:

Sljedeća stvar koju čekam je da se napravi studija o tome koji korisnici  na najbolji način brišu svoje guzice i koji korisnici najviše/najmanje koriste svoj mozak pri upotrebi svojih uređaja. Pitam li se pitam tko bi bio na vrhu ili dnu.{#}

Nisam fanboy, koristim se s onim što imam i boli me što tko misli, a mobitele koristim od prije nego se večina ovih šmrkavaca rodila ovdje i znam razliku od onoga što je bilo prije i što je sada. 

To o korištenju mozga prilikom korištenja nekog uređaja je toliko retardirano od strane ljudi koji misle da to što su im developeri OS-a iz svoje nesposobnosti napravili nešto loše, potkrepljuju činjenicom da je to u redu ROFL 

Te za kraj ono što tražim od uređaja jest da je što jednostavniji za korištenje, da ima što više mogućnosti, da je ergonomičan i da je pouzdan. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice