Google: Svi na KitKat

poruka: 64
|
čitano: 9.110
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google: Svi na KitKat".
15 godina
neaktivan
Re: Google: Svi na KitKat
MARKOZD15 kaže...
@Dr vicko

Ja sam dao za Xperiu Z prosle godine 2400KN, ne trza, ne steka i sve radi fluidno, isto nemojte o nekim androidima suditi ako niste probali, doslo je novo vrijeme, nije ko prije kad je 4 core na ICS-u stekao, tako da ako zelis da se drzimo tvoje poente 'ne sudite nesto sto ne probate', nemoj ni ti suditi.

Htio sam da kažem da nema veze koji OS vrti smatphone Android (bilo koju verziju) ili Windows, prosječan korisnik pojma nema što je to OS i potpuno mu je svejedno koje mjesto bira na touchscreen-u. Većina ih je čula da Windows ne valja i toga se drži kao pijan plota. Ja osobno koristim HTC One sa Android OS ali da kojim slučajem taj smatphone koristi Windows i opet bih ga izabrao. Imam prijatelje koji imaju Nokia-e i uvjerio sam se da prosječan korisnik nema opravdanog razloga da pljuje po Windows-u.

14 godina
Re: Google: Svi na KitKat
phoenix2003 kaže...
Imam prijatelje koji imaju Nokia-e i uvjerio sam se da prosječan korisnik nema opravdanog razloga da pljuje po Windows-u.

Osim što Facebook, Viber, Whatsapp, Twitter i Instagram, inače najčešće korištene aplikacije među prosječnim korisnicima, ne rade kako treba na Windows Phoneu.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 19:53 (Cordas).
15 godina
neaktivan

Na to mi se nisu žalili a nisam ni ja primjetio nešto što para oko.{#} 

P.S. Uostalom, od ovih aplikacija koje si nabrojao osobno smatram da je Viber korisna aplikacija ovo drugo je upitno (i onako je sve to facebook{#}).

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 20:11 (phoenix2003).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ako može na wave2 iz 2010 onda može na sve

Einstein:Only 3 things are infinite - the Universe, human stupidity nad WinRar's trial period

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice