Osobno mogu potvrditi da je to istina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam problema sa Javom i na vindozama. Sporo, smrzava, ruši se. Da nije toliko dobar u ostalim mogućnostima već bi ga odbacio.
Ja imam problema sa Javom i na vindozama. Sporo, smrzava, ruši se. Da nije toliko dobar u ostalim mogućnostima već bi ga odbacio.
a ja mislio da je problem u forumu. u ff za linux ono kad je animacija dok se povecava slika - šteka, a pod windozama ide glatko.
kao prvo fedora nije jednako linux... kao drugo, fedora je inače previše "bleeding edge" pa obično pola stvari ne radi kako treba. kao treće, linux se tek zadnjih par godina probija na desktop segment sa svojim desktop environmentima i po meni je manje ugodan i sporiji za korištenje od windowsa u tom pogledu.
btw, firefox win, firefox fedora, firefox mozilla? na čemu je taj mozilla testiran? na firefoxu? :D
Ma ko je uopće radio ta testiranja.
Prije par mjeseci sam i ja malo uspoređivao brzine, ali u SunSpideru...
Na tapeti su bili ovi browseri (sve zadnje stabilne verzije, osim Chromea i IE8 koji su očito još u beti):
- IE8 Beta2 (Win)
- Firefox 3.0.4 (Win i Lin)
- Opera 9.62 (Win i Lin)
- Chrome 0.3.154.9 (Win)
- Konqueror 4.1.2 (Lin)
- Safari 3.2 (Win)
Test masina:
Intel E8400@3.0Ghz; 4GB RAM; MBO DFI (Intel X38 chipset);
HDD 160GB SATA Seagate Barracuda; ADSL 2Mbit
- Linux: Fedora 9 KDE 64bit
- Windows: Windows 2003 Server 32bit SP2 u VirtualBoxu
Rezultati su priloženi na slici.
Prije par mjeseci sam i ja malo uspoređivao brzine, ali u SunSpideru...
....
Test masina:
Intel E8400@3.0Ghz; 4GB RAM; MBO DFI (Intel X38 chipset);
HDD 160GB SATA Seagate Barracuda; ADSL 2Mbit
- Linux: Fedora 9 KDE 64bit
- Windows: Windows 2003 Server 32bit SP2 u VirtualBoxu
istina nisu baš trebali test pod Fedorom baciti, ali da je malo sporija, je. Ja iskreno ne primjećujem razliku, ali kad moja sestra dođe na moj komp i otvori MySpace, sa malom miljom gluposti na stranici, kaže da joj je sve nekako malo sporije dela....
baš ću probat stavit ff pod wine...
ništa ne fali 2003.
samo me smeta virtualbox , ipak je to virtualna mašina.
samo me smeta virtualbox , ipak je to virtualna mašina.

btw, firefox win, firefox fedora, firefox mozilla? na čemu je taj mozilla testiran? na firefoxu? :D