Dostupan iPhone OS 3.0

poruka: 41
|
čitano: 7.587
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iPhone OS 3.0".
17 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

Donosi mnogo novih opcija, i sve ide glatko, no ima problema s wirelessom! Svejedno očekivao sam više, tj. neko iznenađenje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan iPhone OS 3.0
ivaninho kaže...

Donosi mnogo novih opcija, i sve ide glatko, no ima problema s wirelessom! Svejedno očekivao sam više, tj. neko iznenađenje!

da limunadu cijedi? :D

u moj su se opanak zapisali zbog jeftine propagande, to je jedino valjda sto su imali za naucit od microsofta: pazi, novi 3gs ima gps kompas (koji je btw. totally fora), glasovno upravljanje i snimanje videa. 3g to nema jer nema ispunjene hardwarske pretpostavke- a na cydiji sve te aplikacije "od lani" postoje za 3g i rade fantastično. Izlanuo se

slijedi moj favorit u izjavama: 3.0 se može puknut i na 2g telefon, međutim mms i dalje neće raditi. razlog? pa naravno- nisu ispunjene hardwerske pretpostavke (ovo vec mirise na JK PR- smjer odnosa s javnoscu koji je ime dobio po jednoj nasoj ministrici).Viče

volio bih da je tamo na konferenciji bio neki mudar (i po mogućnosti malko nadrkan) novinar pa da pita koje su to "hardwarske karakteristike" potrebne za mms. (...)

sad se ceka quickpwn. kog zanima neka svrati na devteam.org (blog grupe koja radi alat za jailbreak) pa neka provjeri malo komentare na zadnji post. jailbreak i cydijja se iscekuju tolikim zarom da su wowovci "brza blagajna" prema ovom. Smijeh manija i mene jos drzi budnim.. al mislim da nista od jailbreaka (iako su ga obecali) veceras. Mršti se

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 3:19 (bubbach).
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

stiže ti kašeta jabuka (zagiženih) na adresu

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0

A koje su hardwerske pretpostavke potrebne za znakove ćčšđž ? Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zlaja0307 kaže...

A koje su hardwerske pretpostavke potrebne za znakove ćčšđž ? Osmijeh

Samo jedan trik...treba omoguciti hrvatsku tipkovnicu u postavkama i onda držati slovo c cca. 3 sekunde i pojaviti će ti se č i ć za odabir.

4.   Press & Hold For Alternate Characters - na stranici http://www.ismashphone.com/2008/08/iphone-tricks.html

Lijep pozdrav, Davor

odabir odabir
Sa mog iPhone-a Sa mog iPhone-a
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 9:18 (darvin567).
17 godina
neaktivan

Imam problem nakon instalacije OS 3.0... Naime ne mogu više uhvatiti signal. U settings pod carrier nema ništa i piše unable to load network list, jel ima tko kakav prijedlog?

17 godina
neaktivan
yauch1976 kaže...

Imam problem nakon instalacije OS 3.0... Naime ne mogu više uhvatiti signal. U settings pod carrier nema ništa i piše unable to load network list, jel ima tko kakav prijedlog?

Da ti nije zakljucan? Da mozda nemas t-com uredjaj, a da si na vipu ili nesto slicno?

17 godina
neaktivan
yauch1976 kaže...

Zaključan..  devteam ti je spas..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

Nije mi jasno zašto netko uopće kupuje taj IDick.

Od toliko dobrih telefona, iphone mi se čini kao jedno od najvećih i najskupljih sranja

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina

griješiš iphone je vrlo dobar uređaj.

Nego to sa slovima je bilo i prije ne vidim gdje je big deal oko toga. Pa i 2.2.1 verzija je imala ostale znakove dok držiš tipku. Nego pošto neću napraviti update dok ne izađe pwn za soft 3.0 zanima me jesu li ubacili đ mutavo??.

Mislim imaš sva slova č ć ž š a nema fakin đ -.-'. Bar nije bilo u 2.2.1.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
16 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0

Dobra stvar! Odmah kupujem!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0

Ima đ!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0

Dali je netko nakon upgrade-a isprobao slanje/primanje MMS-a? Naime, slanje uredno radi dok primanje MMS-a ne radi. Dali je taj problem vezan uz paket koji koristim obzirom da su slanje i primanje MMS-a dvije razlicite stvari?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 11:15 (kilajabuka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Od toliko dobrih telefona, iphone mi se čini kao jedno od najvećih i najskupljih sranja

Meni baš i nije skup pošto sam ga uzeo u ovoj promotivnoj akciji za 598 kn - Iphone 3G 16GB sa -6000 T-club bodova.

Pretplata prvih 6 mj. 150 kn (300 min razgovora, 2 GB prometa i 150 SMS-a)

Moram priznati da sam u početku tražio mane i našao ih podosta, ali na kraju se dosta tih mana otklonilo što sa novim OS-om, što sa edukacijom. Evo jedan dan vozim se na biciklu muzika radi i od jednom poziv, stani vadi iPhone i javljaj se...pogrešno!!!! kada sam pročitao ovo skoro sam pao sa stolice od smijeha....

Earbud Cord Switch

Without close inspection, you'd have a hard time telling the iPhone's white stereo earbuds apart from a regular iPod's--but don't get them mixed up. The iPhone's earbuds have a tiny, embedded clicker/microphone partway down the right earbud cord.

That's right, "clicker/microphone." The tiny bulge is the microphone for phone calls. But if you pinch the bulge, you'll find that it clicks.

• Pinch once to answer an incoming phone call. Pinch for a couple seconds to dump the call to voicemail. (You can also double-tap the Sleep/Wake switch on top of the iPhone to send the call to voicemail.)
  • During music or video playback, pinch once to pause the music; pinch again to resume playback.
  • During music playback, double-pinch to skip to the next song.

Imao sam dosta raznih mobitela i PPC-a, ali moram priznati da mi za sada iPhone najbolje odgovara.

"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." Pablo Picasso
16 godina
neaktivan

meni radi primanje i slanje mms-a.

17 godina
neaktivan
zlaya77 kaže...

Meni ne. Kako posaljes sliku, sta tocno napravis? Meni nudi samo posalji mailom, dodaj u kontakt ili stavi kao wallpaper.

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...

Meni ne. Kako posaljes sliku, sta tocno napravis? Meni nudi samo posalji mailom, dodaj u kontakt ili stavi kao wallpaper.

Imaš 2G ili 3G?

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...

e pa onda nemas 3.0 software instaliran... tak je meni stajalo dok sam imo 2.2.1 onda sad kad sam stavio 3.0 pojavi ti se jos opcija da posaljes mms

17 godina
neaktivan

Evo signal sam od sebe došao, ne znam što je bilo..par puta sam resetirao ali ništa pa se odjednom signal pojavio i sad radi normalno..

17 godina
neaktivan
Dostupan iPhone OS 3.0

Vi koji ste upgrejdali danas preko iTunesa, recite koji vam je baseband? (Brojčica za "modem" u informacijama.)

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...
ivaninho kaže...

volio bih da je tamo na konferenciji bio neki mudar (i po mogućnosti malko nadrkan) novinar pa da pita koje su to "hardwarske karakteristike" potrebne za mms. (...)

Upravo to. Navodno iPhone 2G ne dobiva MMS s novim OS 3.0, a razlog su hardwarske karakteristike. Al nema veze sto vec postoje programi koji i na iPhone 2G donose MMS. Pa kako onda to?

http://irale.deviantart.com
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Vi koji ste upgrejdali danas preko iTunesa, recite koji vam je baseband? (Brojčica za "modem" u informacijama.)

04.26.08

16 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

Ja ču još pričekat dok ne dođe quickpwn i ultrasn0w u petak, tj petak po njihovom vremenu znaci u subotu ujutro se bacam na posao :D

Jel ima kakvih brzinskih promjena?

Jel izlazi često iz aplikacija kao 2.xx ?

Dajte malo informacija :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:55 (Ivche).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ima za kupit ona navigacija od TomToma?
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

malo flejmamo hm? da si slovenec zvali bi te vatrokurec. Smijeh

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

svima zasad je 04.26.08. d-teamovci su rekli da ce obavijestiti ako u appleu odluce izdati patch kojim bi se sprijecio inject novog yewllowsnowa. na twiteru su jos neke informacije od pojedinih clanova da tako nesto u narednih nekoliko dana nije vjerojatno. mislim, ako zato pitas. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 14:44 (bubbach).
17 godina
neaktivan
Ivche kaže...

Ja ču još pričekat dok ne dođe quickpwn i ultrasn0w u petak, tj petak po njihovom vremenu znaci u subotu ujutro se bacam na posao :D

Jel ima kakvih brzinskih promjena?

Jel izlazi često iz aplikacija kao 2.xx ?

Dajte malo informacija :D

nije meni nešto niti u 2.xx izlazio iz aplikacija. (?)

zasad mi niti ne radi vecina aplikacija jer moram napraviti jailbreak da mogu stavit installation patch.

freeware aplikacije s itunesa rade. meni osobno se jako svidja kako je sms simpaticno nadograđen mmsom- nije onako kao u klasicnim mobitelima da moras birat izmedju sms i mms, nego ides na message;

napises poruku a sa strane jos mozes u hodu dodat (ili uslikat) sliku. ako to napravis salje kao mms, inace kao sms.

stocks aplikacija je uljepsana.. bio sam vec pisao na jednom threadu kako bi bilo lijepo kad bi netko iznjedrio neki nacin da se moze upogoniti podacima sa zagrebacke burze. zasad jos nista.

inace, meni radi bar jednako brzo kao 2.2.1 što je ugodno iznenadjenje jer je beta 5 bila osjetno sporija.

17 godina
neaktivan
zlaya77 kaže...
virtualAThome kaže...
zlaya77 kaže...

e pa onda nemas 3.0 software instaliran... tak je meni stajalo dok sam imo 2.2.1 onda sad kad sam stavio 3.0 pojavi ti se jos opcija da posaljes mms

Naravno da imam, nisam lud (ili mozda jesam?). Imam copy/paste i quick search kad kliznem lijevo, a to koliko ja znam nema u 2.2.1, nego samo u 3.0. Ali nemam MMS :-(.

17 godina
neaktivan
@Bubbach: molim te, koji build softvera je kod te službene verzije? Hvala!
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
Dostupan iPhone OS 3.0

3.0 (7A341)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 23:47 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice