Britanci ludi za iPhoneom

poruka: 10
|
čitano: 2.208
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Britanci ludi za iPhoneom".
17 godina
odjavljen

Kolko sam primjetio kod nas doslovce 8 od 10 (jos sam malo i rekao) zenskih osoba posjeduje iPhone. U jednu ruku je to i logicno, manja dijagonala ekrana od ostalih flagshipa, ne zamaraju se s hardwerom, i Apple do sad nije napravio ruzan telefon.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

prve dvije riječi naslova su dovoljne za opću ocjenu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Britanci ludi za iPhoneom
Edge kaže...

Kolko sam primjetio kod nas doslovce 8 od 10 (jos sam malo i rekao) zenskih osoba posjeduje iPhone. U jednu ruku je to i logicno, manja dijagonala ekrana od ostalih flagshipa, ne zamaraju se s hardwerom, i Apple do sad nije napravio ruzan telefon.

Pa boldano bas i nije preduvjet za imat iphone posto je sad kad mozes birat dijagonalu ekrana hardware vrhunski.

Meni je dealbreaker software i cijena, cpu/gpu i nand storage su daleko najnapredniji na trzistu.

15 godina
Edge kaže...

Kolko je meni poznato iphone je preporučen osobama koje ne vole previše prčakti po telefonu već ono jednostavno, telefon, poruke, facebook i fotkanje. A to sve je ženskama većinom potrebno. T oje većinom za one koje žele imat frendice, a ne može imat one prave, pa glumi neku fancy, da upade u grupu tih ku....ica.

Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
17 godina
Gremlin144 kaže...
Edge kaže...

Kolko je meni poznato iphone je preporučen osobama koje ne vole previše prčakti po telefonu već ono jednostavno, telefon, poruke, facebook i fotkanje. A to sve je ženskama većinom potrebno. T oje većinom za one koje žele imat frendice, a ne može imat one prave, pa glumi neku fancy, da upade u grupu tih ku....ica.

drito to!

14 godina
Ajar kaže...

prve dvije riječi naslova su dovoljne za opću ocjenu. 

Do sada sam uvijek bio u uvjerenju, da ste kolega samo jedan veliki, prikriveni "Stiv Cinik", ali nakon ovog dibidus glupog komentara, vi ste me definitivno uvjerili u to, da vaši komentari nemaju 0.00000 ....... 01 veze sa zdravim cinizmom! 

Vi ne samo da nemate niti jedan Apple gadget, iz ovog ili onog razloga, ali sasvim sigurno nemate diplomu iz psihologije, ili psihijatrije, jer da i imate, svoje komentare biste znali i elaborirati! 

Da budem do kraja iskren, zaboli me tuki kada će me netko prozvati iOvnom, ali imati neku granicu vrijeđanja i omalovažavanja jednog cijelog naroda jer ne razmišlja "prolupano" kao vi i vama slični, je nešto vrlo žalosno, prije svega za vas samog! 

Koliko god netko bio lud, ili "lud", to što se vi "niste bogato oženili" pa da imate mogućnosti priuštiti si sve vaše mokre snove, imati životni standard Britanaca, i kupovnu moć kao oni, to apsolutno nije nešto što se može staviti u istu rečenicu sa vašom nebulozom parexelance! 

BTW; koliko god bilo iPhone gadgeta na popisu, Samsungovih također, ili bilo čijih, uz kupovnu moć kao kod Engleza, pomalo me stvarno čudi da ne uzimaju gadgete sa većim memorijom, a opet, ako netko zaradi barem 2000£ mjesečno, što je njemu dati 200£ godišnje za sasvim novi u trendu gadget?!

Upravo nešto kao prosječnom Hrvatu, kada uzima ali svake druge godine novi gadget, ali za recimo 1000.00 kuna, ili manje, jer je takva naša prosječna kupovna moć u Hrvata!

ATJ Lučko
17 godina
Edge kaže...

3 i 3s su bili iznimno ruzni mobiteli u svoje vrijeme...

17 godina
Ja radim u UK i ne pada mi na pamet uzeti iPhone. Mogao bi si ga priuštiti ali jednostavno mi se ne da davati toliko para za mobitel (trenutno imam LG G4).
13 godina
Originalni_manic kaže...
Ja radim u UK i ne pada mi na pamet uzeti iPhone. Mogao bi si ga priuštiti ali jednostavno mi se ne da davati toliko para za mobitel (trenutno imam LG G4).

Da imaš stvarno jeftin telefon!!

Šalim se malo,naravno,zanimljivo di god Apple eto ti svega!!

AUDIOFIL
17 godina
volegradele kaže...
Originalni_manic kaže...

Da imaš stvarno jeftin telefon!!

Šalim se malo,naravno,zanimljivo di god Apple eto ti svega!!

ebay, nikad ne uzimam nove ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice