AMD povećava udio

poruka: 15
|
čitano: 2.895
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD povećava udio".
17 godina
AMD povećava udio

Super za AMD, kako bi reko nas cijenjeni premijer "Idemo dalje" !

1 0 hvala 0
17 godina
AMD povećava udio

To je od jučer vijest, samo su preveli sa fudzille tj. prekopirali sa www.itx.ba...

Ak me sjećanje nevara nekad su imali i preko 30% tržišta ne?

Nadam se da core i5 neće pobrkat nešto.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD povećava udio

AMD - Black cause black like my soul
=) AMD Rulez

0 0 hvala 0
17 godina
AMD povećava udio

E ovo je lijepo pročitati! Way to go AMD!  Cool

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD povećava udio
Hyperion kaže...

To je od jučer vijest, samo su preveli sa fudzille tj. prekopirali sa www.itx.ba...

PA Intel neče čekati prekriženih puku i čekati mu AMD preuzme dio tržišta.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
Hyperion kaže...

PA Intel neče čekati prekriženih puku i čekati mu AMD preuzme dio tržišta.
 Pa ako su u AMD-u pametni neće ni oni čekati protunapad! Bravo AMD. Još da izbace neki bjesni CPU sa 6 jezgara i da bude BE, uf!Smijeh
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
16 godina
neaktivan
AMD povećava udio

Ja se nadam da će AMD u narednih 10 godina napraviti barem 1 procesor za kojeg će se moć reči da valja. do tada INEEEEEEELLLLL!!!!

Hoky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
intel2hoky kaže...

Ja se nadam da će AMD u narednih 10 godina napraviti barem 1 procesor za kojeg će se moć reči da valja. do tada INEEEEEEELLLLL!!!!

Nu, nepiše se INEL, nego INTEL, i AMD nema u zadnje vrijeme nijednog procesora koji nevalja, vidi se da si jedan od onih koji vicu intel, i nemaju pojma, ja imam isto Intela, ali AMD je isto dobar, neki su bolji od intelova, ali i puno jeftiniji.
I don't care...
17 godina
intel2hoky kaže...

I ja se nadam da će se u idućih deset godina razriješiti misterija zašto VIA-ijini procesori na benchmark testovima postižu 40% bolje rezultate kada ih se namjesti da se programu za testiranje predstave kao Intelovi procesori u odnosu kad ih se namjesti da program za testiranje misli da se radi o AMD-ovom procesoru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 10:52 (klimama).
16 godina
neaktivan
AMD povećava udio

prijatelju moj dragi od 95. godine imam intele u kompovima. kad je amd došao i počeo smišljati gluposti imao je sreću samo zato što nije mogao ponuditi dobar procesor za dobru cijenu pa je dao loš procesor za dobru cijenu i ljudi su masovno pokupovali. Amd nije imao termičku zaštitu, intel je. AMD je imao loše coolere intel ne. Intel iste jačine kao AMD dao je bolje performanse...a i danas je tako. Samo što je intel ozbiljan prozivođać i njih ne interesiraju previše igrice i clockanja, dok amd brije na igrice i clockanja. Intel je procesor koji će pojesti sve što mu daš, a AMD ima ograničenja. Ne znam koliko si u mogućnosti, al probaj nabaviti intelov proc i amd-ov. istih jačina i ostavi identične komponente u kompu osim normalno matične ploće. I što se tiće nje probaj pronaći da su podjednake brzinama. I vidjet ćeš. Istestiraj malo kom. Nemoj samo čitati i gledati koliko što košta. Znam da je u današnje vrijeme teško smisliti veću količinu novaca al amd-ov proc ćeš morat mijenjati za 3 god, a intelov će gurati sigurno 6 god. što je i sa moje strane dokazano. Koliko će se brzo razvijati AMD toliko će ispred njega biti intel. i stalno će se nadmetati. al intel će uvjek dati maksimum od sebe bez clockanja.

Hoky
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
intel2hoky kaže...

prijatelju moj dragi od 95. godine imam intele  u kompovima. kad je amd došao i počeo smišljati gluposti imao je sreću samo zato što nije mogao ponuditi dobar procesor za dobru cijenu pa je dao loš procesor za dobru cijenu i ljudi su masovno pokupovali. Amd nije imao termičku zaštitu, intel je. AMD je imao loše coolere intel ne. Intel iste jačine kao AMD dao je bolje performanse...a i danas je tako. Samo što je intel ozbiljan prozivođać i njih ne interesiraju previše igrice i clockanja, dok amd brije na igrice i clockanja. Intel je procesor koji će pojesti sve što mu daš, a AMD ima ograničenja. Ne znam koliko si u mogućnosti, al probaj nabaviti intelov proc i amd-ov. istih jačina i ostavi identične komponente u kompu osim normalno matične ploće. I što se tiće nje probaj pronaći da su podjednake brzinama. I vidjet ćeš. Istestiraj malo kom. Nemoj samo čitati i gledati koliko što košta. Znam da je u današnje vrijeme teško smisliti veću količinu novaca al amd-ov proc ćeš morat mijenjati za 3 god, a intelov će gurati sigurno 6 god. što je i sa moje strane dokazano. Koliko će se brzo razvijati AMD toliko će ispred njega biti intel. i stalno će se nadmetati. al intel će uvjek dati maksimum od sebe bez clockanja.

Joj, svašta si nadrobio u tom postu - AMD nije ozbiljan proizvođač, nego kakav je - navedi jedan primjer gdje konkurent ima cca 80% tržišta a underdog   20 % pa opet ovaj manji uspijeva izbaciti više nego ravnopravan proizvod nakon 3 godine poslovanja u minusu - to može samo jako ozbiljna firma. Generaliziraš na jednom primjeru, isto tako ti ja mogu reći da mi frend ima Athlon XP 1700+ iz 2003. koji još uvijek radi besprijekorno, a u tom računalu je promijenio hard, pržilicu, 2 grafičke i matičnu - što nešto govori o kvaliteti procesora. AMD-ovi Phenomi 2 potpuno ravnopravno konkuriraju Core 2 Quad Seriji, a Core i7 ima 3 - kanalni pristup memoriji + HT, stoga ima malu prednost uz višu cijenu. 
Nemoj samo čitati i gledati koliko što košta - ovo mi je najbolje, pa kako drukčije da se informiram o kupovini neke stvari, da pokupujem sve što ima na tržištu i onda doma bencham do besvijesti. Razumijem da voliš Intel, ali da nema AMD-a za taj isti procesor koji imaš bi platio 50-100% više.
A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
17 godina
neaktivan
intel2hoky kaže...

prijatelju moj dragi od 95. godine imam intele  u kompovima. kad je amd došao i počeo smišljati gluposti imao je sreću samo zato što nije mogao ponuditi dobar procesor za dobru cijenu pa je dao loš procesor za dobru cijenu i ljudi su masovno pokupovali. Amd nije imao termičku zaštitu, intel je. AMD je imao loše coolere intel ne. Intel iste jačine kao AMD dao je bolje performanse...a i danas je tako. Samo što je intel ozbiljan prozivođać i njih ne interesiraju previše igrice i clockanja, dok amd brije na igrice i clockanja. Intel je procesor koji će pojesti sve što mu daš, a AMD ima ograničenja. Ne znam koliko si u mogućnosti, al probaj nabaviti intelov proc i amd-ov. istih jačina i ostavi identične komponente u kompu osim normalno matične ploće. I što se tiće nje probaj pronaći da su podjednake brzinama. I vidjet ćeš. Istestiraj malo kom. Nemoj samo čitati i gledati koliko što košta. Znam da je u današnje vrijeme teško smisliti veću količinu novaca al amd-ov proc ćeš morat mijenjati za 3 god, a intelov će gurati sigurno 6 god. što je i sa moje strane dokazano. Koliko će se brzo razvijati AMD toliko će ispred njega biti intel. i stalno će se nadmetati. al intel će uvjek dati maksimum od sebe bez clockanja.

Bez uvrede, ali ovakvu količinu gluposti već dugo nisam pročitao. 
16 godina
neaktivan

Reko sam ja prije u jendom postu di je izražavao frustracije,ko djete zlostavljan od AMD fana ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
intel2hoky kaže...

prijatelju moj dragi od 95. godine imam intele u kompovima. kad je amd došao i počeo smišljati gluposti imao je sreću samo zato što nije mogao ponuditi dobar procesor za dobru cijenu pa je dao loš procesor za dobru cijenu i ljudi su masovno pokupovali. Amd nije imao termičku zaštitu, intel je. AMD je imao loše coolere intel ne. Intel iste jačine kao AMD dao je bolje performanse...a i danas je tako. Samo što je intel ozbiljan prozivođać i njih ne interesiraju previše igrice i clockanja, dok amd brije na igrice i clockanja. Intel je procesor koji će pojesti sve što mu daš, a AMD ima ograničenja. Ne znam koliko si u mogućnosti, al probaj nabaviti intelov proc i amd-ov. istih jačina i ostavi identične komponente u kompu osim normalno matične ploće. I što se tiće nje probaj pronaći da su podjednake brzinama. I vidjet ćeš. Istestiraj malo kom. Nemoj samo čitati i gledati koliko što košta. Znam da je u današnje vrijeme teško smisliti veću količinu novaca al amd-ov proc ćeš morat mijenjati za 3 god, a intelov će gurati sigurno 6 god. što je i sa moje strane dokazano. Koliko će se brzo razvijati AMD toliko će ispred njega biti intel. i stalno će se nadmetati. al intel će uvjek dati maksimum od sebe bez clockanja.

OMG. Bolje da nisam čitao te gluposti. Inače samo za tvoju informaciju Intel je nastao 1968, a AMD 1969 (a ne "kad je došao"). Ti si valjda za AMD prvi puta čuo kad je izašao Athlon, a ja doma ima dvije 486-ice od AMD-a (koje su u svoje vrijeme radile kao podmazane, isto kao i njezin brat "intel 486").
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
16 godina
intel2hoky kaže...

da zato sada i moj 3200+ radi nonstop od 2004. i to kako je sve proša clockanja, temp, i sada radi 0/24
kada skidam po ovakvim temp i sad kažeš da amd ima poluproizvode, neću reč da amd ima bolje proceve,
ali za kakvu cjenu dobiješ takvog za intela bi triba još nadoplatit i kad budem ponovo kupova komp
opet ću uvalit amd.....
samo tako neka nastave da intel ima konkurenciju tada će izlazit još bolji proizvodi
samo tako AMDSmijeh
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice