Ljudi jel ima kakvih popusta za gotovinu kod njih . I jel naplačuju dostavu .
Nema popusta, dostava je 45 kn.
Aha dobro a ako kupim cijeli komp kod njih ???
Zapravo, sadašnje cijene i jesu popust na gotovinu jer ako plaćate karticom( rate itd.) cijene idu 5-7-10% gore.
Ma pitam za popust zato što sam stavio u košaricu sve iste proizvode u Futuri i adm-u i u adm-u ispada jefitnije 80 kn a nema nikakvih popusta pa mi je bilo malo čudno .
Jel ima tko iskustva oko reklamacije s ADM-om ??
Ja sam poslao maticnu na reklamaciju, i nakon tjedan dana mi poslali novu, bez ikakvih komplikacija sa njihove strane.
To je fenomenalno,ja kad reklamiram u Linksa mogu bit sretan ako se reklamacija riješi u roku misec dana,zadnji put kad sam reklamirao tipkovnicu nisu me ni zvali da su mi odobrili zamjenu!
zadnji put kad sam reklamirao tipkovnicu nisu me ni zvali da su mi odobrili zamjenu!
To im je u zadnje vrijeme očito postala praksa. I onda kad ti njih zoveš - da, vidim zvala vas je kolegica pa se nitko nije javljao...govna..
LP,
planiram uzet neki monitor (bez obzira na marku), sto jeftiniji a da ima 22" i rezu 1920x1080. Pa sam tako u ADM-u nasao ovaj najjeftiniji za 850kn
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=12942
Molio bih ako jos netko zna koju trgovinu gdje se moze naci tako jeftinih monitora, samo neka mi stavi link.
Hvala!!
LP,
planiram uzet neki monitor (bez obzira na marku), sto jeftiniji a da ima 22" i rezu 1920x1080. Pa sam tako u ADM-u nasao ovaj najjeftiniji za 850kn
http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-215-aoc-e2250swdnk-1920x1080-20-000-0001-5ms-black/66675 808kn , 36 mjeseci jamstvo
Zz.
Frend misli uzet komp i platiti karticom. e sad nije mu Zg baš na dohvat ruke, kako može platiti pouzećem ali karticom na 12 rata? Postoji li način da plati prilikom primanja paketa ali karticom.
Malo glupo pitanje ali ako netko ima iskustva...hvala.
Nikako. Karticom jedino u poslovnici.
Pozdrav,
zanima me da li se moze u ADM-u kupovati sa american express za studente... te na koliko rata. Da li je netko imao iskustva vec.
LP
Da li mi mogu u ADM-u premjestiti komponente u drugu kućište koje je kupljeno kod njih?
Hvala!
Da li mi mogu u ADM-u premjestiti komponente u drugu kućište koje je kupljeno kod njih?
Hvala!
ako imas $$$, mogu da....
Hvala!
ako imas $$$, mogu da....
A koliko naplaćuju tu uslugu?
A koliko naplaćuju tu uslugu?
rad servisera se naplacuje 100 + pdv kn / sat
Pozzz,evo danas sam ujutro posalo narudžbenicu i jos mi nisu poslali da li je roba na lageru ili nije.Jer kad sam prosli put narucio za pol sata su mi vec poslali stanje robe.Da im opet posaljem?
A jesam i ja slijep lol.tnx
Zasto vec nekoliko tjedana nema fx-8 u ponudi !?!?!?!?!?!?
Zasto vec nekoliko tjedana nema fx-8 u ponudi !?!?!?!?!?!?
Uvoznik ne uvozi, čeka FX 9000 seriju.
Kako ide u ADM-u s virmanom/r1 račnom?
Ima li tko kakvih saznanja?
Tražiš R1 i dobiješ ga...
Ovako, naručio sam Sapphire 7750 od njih te stavio plaćanje pouzećem.
U međuvremenu sam se predomislio te bih naručio za 2-3 tjedna.
Mogu li otkazati to? Mislim da su već poslali, da ne platim kad mi dođe paket?
Što se dogodi ako ne platim paket?
Tražiš R1 i dobiješ ga...
Tako je i bilo.
:)
Hvala.
Dogodi se da ispadaš jako neozbiljan, i dovodiš do toga da ljudi počnu manje vjerovati jedni drugima.
Uz ovo što ti je Texpi napisao još dovodi i do toga da oni moraju platit duplu dostavu.
Tako da ako je već situacija takva da si odustao od kupnje tako naručenog proizvoda, prva i osnovna stvar koja se napravi je da ih se nazove i objasni kako stavri stoje, uz ispriku naravno.
Naručio si vjerujem u najboljoj namjeri, a dogodi se ljudima svašta, samo onda ne treba bit seronja šutit nego se javit i reć ljudima da znaju.
Gdje ti je bila pamet da ides narucivat proizvod a nemas novaca??? Zbog ovakih pacjenata kao sto si ti , (ne zelim virjedat jer cu ban pobrat) a da ne govroim za njuskalo. Da ti ja posaljem grafu od soma kuna i ti meni velis da
ne mozes prihvatit jer nemas novaca. Pa nezz kaj bi ti napravil. Posljika stoji mjesec dana u postankom uredu dok ju primatelj ne preuzme ili odbije a zatim se vraca meni, te placam duplu postarinu.
Malo mozak ulkjuci, ti i svi ljudi tebi slicni. Zajebes i mene i grafu i drugog kupca kojem hocu tu svoju grafu prodat. A da ne govorim nesto vece vrijednosti i postarine.