Kirurzi s lightsaberima: handheld laser iz SF-a do

poruka: 1
|
čitano: 2.045
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kirurzi s lightsaberima: handheld laser iz SF-a do".
17 godina
Kirurzi s lightsaberima: handheld laser iz SF-a do

Operaciju devijacije septuma sam bio odlučio obaviti kod jednog našeg vrsnog doktora otorinca koji operira laserom. Dao mi je neku konjsku tabletu od koje sam bio svjestan ali mi je bilo sve ravno i lokalnu anesteziju. Recnuo mi je 5mm rezove na ulazu u nosnice sa svake strane hrskavice i krenuo uvoditi laser koji je izgedao kao igla za pletenje. Črčkao je unutra manje od 20 min, sve je bilo bezbolno i gotovo brže neg sam očekivao. Onda mi je stavio neke male antibiotske samorazgrađujuće flastere na te rezove na ulazu u nos, namazao s antibiotskom mašću i stavio par vatinih tufera u nos, ništa drastično nit neugodno i rekao da vadim tufere za 2 dana. Tako je i bilo, prekosutra sam vadio tufere i prodisao na nos kao nikad do tada.

Sve to naspram klasičnog štemanja nosa u bolnici i guranja 2m gaze u nos, sa upitnim rezultatom zacjeljivanja (jer u bolnicama praktički nikad ne daju antibiotik kao pomoć za zacjeljivanje već prepuštaju sreći i svi problemni nastaju upravo kod lošeg zacjeljivanja i upala koje nastanu tada)

sve u svemu, definitivno najbolje utrošeni novci ikad i da moram bih opet radije platio takav moderan bezbolan brz i savršen rezultat umjesto klasičnog mesarenja

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2025 11:27 (Ges).

3 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice