Apple priprema satelitske karte za iPhone i Apple

poruka: 3
|
čitano: 2.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple priprema satelitske karte za iPhone i Apple ".
11 godina
Apple priprema satelitske karte za iPhone i Apple

Ako sam dobro shvatio Apple bi htio da iPhone ima satelitsku konekciju da može na internet i odatle vući karte za vožnju, pa moraju pojačati prijem satelitskog signala, pa moraju povećati broj satelita, pa moraju par milijardi dolara investirati,...?

To mi zvuči po onom "Zašto jednostavno kad može komplicirano"!

Ja ću im dati besplatan savjet, neka naprave offline mape kao npr. Here WeGo app (gdje za Hr. zauzimaju 287Mb a npr. Mađarska 318Mb) i potpuno su funkcionalne kao i Google maps.

1 0 hvala 0
8 godina
Re: Apple priprema satelitske karte za iPhone i Ap
10alex kaže...

Ako sam dobro shvatio Apple bi htio da iPhone ima satelitsku konekciju da može na internet i odatle vući karte za vožnju, pa moraju pojačati prijem satelitskog signala, pa moraju povećati broj satelita, pa moraju par milijardi dolara investirati,...?

To mi zvuči po onom "Zašto jednostavno kad može komplicirano"!

Ja ću im dati besplatan savjet, neka naprave offline mape kao npr. Here WeGo app (gdje za Hr. zauzimaju 287Mb a npr. Mađarska 318Mb) i potpuno su funkcionalne kao i Google maps.

I kako bi onda računali, satelitsku uslugu, uslugu skidanja karti, uslugu guranja bez vazelina.... to apple korisnici očekuju i nemožeš im sad odjednom dat nešto što je đaba i ima smisla, pa doživli bi BSOD svi automatski 

13 mjeseci
Re: Apple priprema satelitske karte za iPhone i Ap
Slično kao što je nekad Nokia imala odličnu navigaciju , skineš kartu srednje Europe i milina.

Garmin fenix recimo ima kartu cijelog svijeta , i to detaljnu kartu sa topografijom.

Mislim i Google maps ima opciju skidanja karte pa izvan mrežni rad ali to je opcija.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2025 12:06 (Sirotanovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice