Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.946
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
indy500 kaže...

gamad.

zato ja više ništa ne naručujem ako ide preko overseasa.

stvarno su jadni i bezobrazni.

Moja osobna i pravna iskustva sa Overseasom su same pohvale. Dok npr sa Zum expressom, dpd-om, HP-om jnih bi najradije svih poredao i streljao.

Ali u principu to nema veze sa firmama koliko ima veze sa samim dostavljačima i ljudima kojima se neda prijavit takvo ponašanje dostavljača u matičnu firmu

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

jbte uvik sa hp expresom sam ima

odlična iskustva dolazilo u dan, max dva..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

poslali mi u cetvrtak iz ezy-a paket sa novim kompom 

sav sretan ocekujem jucer,jos su mi trebali paket koji nisu mogli u cetvrtak dostavit,u petak dostavit kad ono ni traga ni glasa,na mob se ne javlja -.-

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Makić kaže...

jbte uvik sa hp expresom sam ima

odlična iskustva dolazilo u dan, max dva..

Miješaš kruške i jabuke.

Nitko ne govori o dostavi za 1 ili 2 radna dana...govorim o tome kako se ponašaju.

Prva stvar ako je plaćena dostava slijedeći dan onda nema šta doć za 2 dana, nego slijedeći. Ali svašta se može dogodit to je razumljivo, i u tom slučaju dobra usluga je da te dostavljač nazove i dogovori se s tobom kad, šta kako i zašto. A ne da ni ne prođe po ulici, ili se samo proveze i prijavi u centralu da je nikog ni bilo doma i da je ostavio poziv (a nije čak ni to).

Kod HP-a inače nije bilo problema čak niti sa time, nego sa odnošenjem prema paketima, paketi koje sam primao a i koje sam slao su znali dolazit kao da je netko s njima igrao nogomet. Meni to ne treba. Sa OE baš nikad nikakvih problema ni u jednom pogledu.

16 godina
šiloman kaže...

sav sretan ocekujem jucer,jos su mi trebali paket koji nisu mogli u cetvrtak dostavit,u petak dostavit kad ono ni traga ni glasa,na mob se ne javlja -.-

nije ti ni ovom ništa falilo :)

EDIT:

a kod mene naprotiv, sla sam mob na poopravak u sisak,

sve je bilo uredno, paketi kako poslani tako i primljeni..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 12:21 (Makić).
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
šiloman kaže...

nije ti ni ovom ništa falilo :)

EDIT:

a kod mene naprotiv, sla sam mob na poopravak u sisak,

sve je bilo uredno, paketi kako poslani tako i primljeni..

ovog pc-a odnosno proca nema vec 8 mjeseci :)

stize i5 2500k

inace ADM samo dobra iskustva 

kao i overseas, prvi put nesto sjebali al sta ces,nemoze uvjek sve kako treba :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
indy500 , pitao si me na pp za Mugen2 i CM430 case , 100% ti stane.kupio sam kućište ThermaltakeDokker koje prima coolere do 160mm visine i stalo je.

nemogu ti odgovoriti na pp jer nema opcije !!!
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

A jel se treba vaditi matična?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasšto su oni jadni i bezobrazni?!Ti od adm-a možeš zatražiti da ti dostave preko bilo koga,a to što ti neznaš je druga priča.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Naruio sam nove komponente jucer oko 19h.Bi li mogle ikako danas doći?

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Naruio sam nove komponente jucer oko 19h.Bi li mogle ikako danas doći?

Danas nebi.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Uskoro kupujem novi komp pa me zanima ko ce mi ga dostaviti i kome cu ja dati novce (znaci placam u ruke). I zanima me oce li oni nac moju ulicu jer sam ja sa otoka Krka pa me stah da me ne nađu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
i7 extreme kaže...

Uskoro kupujem novi komp pa me zanima ko ce mi ga dostaviti i kome cu ja dati novce (znaci placam u ruke). I zanima me oce li oni nac moju ulicu jer sam ja sa otoka Krka pa me stah da me ne nađu ..

Dostavit će ti ga vjerojatno Overseas ,a za plaćanje zavisi što odabereš. Ako odabereš plačanje pouzećem plaćaš Overseasu na ruke kada ti uruče paket.

A to za ulicu ne znam. Običnu nazovu prije nego što dostave paket da se dogovorite kako da te nađe.

14 godina
dv14 kaže...
i7 extreme kaže...

Dostavit će ti ga vjerojatno Overseas ,a za plaćanje zavisi što odabereš. Ako odabereš plačanje pouzećem plaćaš Overseasu na ruke kada ti uruče paket.

A to za ulicu ne znam. Običnu nazovu prije nego što dostave paket da se dogovorite kako da te nađe.

Jel se placa taj overseas ??

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
Dostava se placa, da mozes na ruke platiti, da naci ce tvoju ulicu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Monopol kaže...

Placa se?? Sta se neplaca ako ti sloze cijeli komp?? I ako se placa koliko bi ja trebo platit ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 20:55 (i7 extreme).
15 godina
i7 extreme kaže...
Monopol kaže...

Placa se?? Sta se neplaca ako ti sloze cijeli komp?? I ako se placa koliko bi ja trebo platit ?

Ne plaćaš dostavu ako ti je račun iznad 2000kn i ako im uplatiš po ponudi na na račun.

Ako plačaš pouzećem nema besplatne dostave, tj dostavu plaćaš ti.

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
Da tako je ne placas ako je vise od 2000 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fear619 kaže...
i7 extreme kaže...
Monopol kaže...

Ne plaćaš dostavu ako ti je račun iznad 2000kn i ako im uplatiš po ponudi na na račun.

Ako plačaš pouzećem nema besplatne dostave, tj dostavu plaćaš ti.

Aha , znaci ako placam poduzecem dostava se placa 45 kn jel tako?

15 godina
i7 extreme kaže...

Sumnjam. Ako plaćaš pouzećem plaćaš prvo 3% ukupne vrijednosti paketa+PDV na tih 3% i onda dostavu koja ide po kilaži i po mjestu dostave. A to može biti od minimalno 41 kn (za pakete, ako se ne varam, do 2kg) pa na više. Npr za 6 kg bi bilo oko 70kn ja mislim...

14 godina
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...

Sumnjam. Ako plaćaš pouzećem plaćaš prvo 3% ukupne vrijednosti paketa+PDV na tih 3% i onda dostavu koja ide po kilaži i po mjestu dostave. A to može biti od minimalno 41 kn (za pakete, ako se ne varam, do 2kg) pa na više. Npr za 6 kg bi bilo oko 70kn ja mislim...

Evo npr komp mi kosta 1500 kn a dostava do 10 kg je 80 kn pa ti jos izracunaj taj pdv i to ..

15 godina
i7 extreme kaže...
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...

Evo npr komp mi kosta 1500 kn a dostava do 10 kg je 80 kn pa ti jos izracunaj taj pdv i to ..

Eh vi matematički uskraćeni...ljenčine...

3% od 1500 je 45 kn - na tih 45 ide pdv i to je ukupno 46,35kn za uslugu plaćanja pouzećem.

Dakle plaćaš 1500 + 46,35 + samu dostavu.

14 godina
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...

Eh vi matematički uskraćeni...ljenčine...

3% od 1500 je 45 kn - na tih 45 ide pdv i to je ukupno 46,35kn za uslugu plaćanja pouzećem.

Dakle plaćaš 1500 + 46,35 + samu dostavu.

To je dakle ovo 1500+46,35+80 :D

13 godina
protjeran
Oprostite ako je već netko pitao, ali koliko dugo sadržaj košarice ostaje na korisničkom računu?
15 godina
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...

Koliko znam po novom više nema tih 3% kod plaćanja pouzećem, odnosno cijena je ista kao i za gotovinsko plaćanje, tj. uplatu na račun.

15 godina
Goldmember kaže...

Koliko znam po novom više nema tih 3% kod plaćanja pouzećem, odnosno cijena je ista kao i za gotovinsko plaćanje, tj. uplatu na račun.

Ako su tako dogovorili onda je tako.

ovo sa 3% i to to je defaultno kod Overseasa. Ako AMD napravio s njima ugovor sa drukčijim uvjetima onda je to kod njih drukčije.

15 godina
miki1981 kaže...
Goldmember kaže...

Ako su tako dogovorili onda je tako.

ovo sa 3% i to to je defaultno kod Overseasa. Ako AMD napravio s njima ugovor sa drukčijim uvjetima onda je to kod njih drukčije.

Tako su mi odgovorili neki dan na upit... znači, sad nemoram po bankama uplaćivat na račune, ovako me sad isto dođe kad nema više tih 3%{#}

13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav svima,imam jedno pitanje složio sam čitav komp u adm i oni su mi to složili i poslali sve u redu...nakon 1 mjeseca -.- komp se nece upali,mislim da je napajanje otislo.E sad poslo sam im natrag komp u zagreb HP express-om u srijedu i kod njih je bio u čet ujutro sad me samo zanima koliko otprilike cu ja cekati da oni zamijene dio koji nevalja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bf3lol kaže...

Pozdrav svima,imam jedno pitanje složio sam čitav komp u adm i oni su mi to složili i poslali sve u redu...nakon 1 mjeseca -.- komp se nece upali,mislim da je napajanje otislo.E sad poslo sam im natrag komp u zagreb HP express-om u srijedu i kod njih je bio u čet ujutro sad me samo zanima koliko otprilike cu ja cekati da oni zamijene dio koji nevalja...

Kaj nebi bilo najbolje da njih pitaš?

13 godina
neaktivan

Imaš pravo nazvat cu ih u ponediljak,ali me zanima za tak malu sitnicu dali treba cekati puno...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice