Otkad mi FB samo daje reklame i preporuke, a gotovo uopće više nema onoga što sam pratim, više ga ni ne posjećujem. Polako se iaključujem iz zvih grupa i mičem lajkove sa svih stranica. Ta mreža je za mene u potpunosti izgubila svoj smisao postavši samo hrpa beskorisnih informacija vrlo upitne istinitosti.
Ulazimo li već u novu eru društvenih mreža?
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.457
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Osim ove ere ai sranja cca fotke i beskorisni ai videi face mi je isti vec 10 godina, tu i tamo neki oglas ovisno ako sam bas nesto trazio pa ih je onda jedno vrijeme više, reelse ne pratim i ne lajksam na faceu pa mi je valjda neiskace toliko budalaština.
Face trazi i da ga malo sam moderiraš nije bas da si pokrenuo paint.
Sve su postale debilnije. Facebook preporuke nekih Žblj likova i njihovih proljeva koje ostavljaju na fejsu, pa razno razni političari, pa teorije zavjere, pa grupe koje apsolutno nemaju veze samnom i mojim interesima itd. Dakle kompletna kaljuža od mreže. Instagram još donekle vrijedi. X je echo chamber botova, trolova, propagandista, luđaka i pokojeg normalnog čovjeka, kao i onog papagaja Groka. Blaga jeza. TikTok ne koristim, to je za mlade, i ne mogu komentirati. Youtube, sranje ala facebook postao. Moja online prisutnost se svela na Signal i ponekad Whatsapp (za običan narod), te posao. Sve ostalo je AI/Spam/Propagandni treš.
Sve su postale debilnije. Facebook preporuke nekih Žblj likova i njihovih proljeva koje ostavljaju na fejsu, pa razno razni političari, pa teorije zavjere, pa grupe koje apsolutno nemaju veze samnom i mojim interesima itd. Dakle kompletna kaljuža od mreže. Instagram još donekle vrijedi. X je echo chamber botova, trolova, propagandista, luđaka i pokojeg normalnog čovjeka, kao i onog papagaja Groka. Blaga jeza. TikTok ne koristim, to je za mlade, i ne mogu komentirati. Youtube, sranje ala facebook postao. Moja online prisutnost se svela na Signal i ponekad Whatsapp (za običan narod), te posao. Sve ostalo je AI/Spam/Propagandni treš.
Pa ok to znaci da ga ne koristis dovoljno da bi ga moderirao što ces pratiti i gledati, pa ti face trpa sve i svašta, logicnije nemoze, tako radi i youtube i svi ostali
Kod mene je face, instagram i youtube totalno uredeni.
Obavezno pročitati predprošli članak iste autorice;
Govori o tome ta postoje na tisuće ljudi na facebooku koji lažiraju slike pomoću AI-a jer misle da time privlače bogatstvo i slavu u stvarnom životu. Kao neka Facebook sekta.
Postoje i posebne aplikacije koje žive od tih ljudi.
Svašta.
Hm, pa niš zabrinjavajuće. AI/ML je već godinama sa nama u ovoj il onoj formi.
Džaba se plašite te magije. TV sadržaj je puno bolji. Sve neka propaganda i kreiranje mišljenja. Npr. u smjeru militarizacije i plašenja naroda da vas netko želi osvojiti.
Isključite se il koriste dozirano.
ne mogu dokuciti cemu uopce sluzi instagram?
OK, razumijem wanabe i proljev influencere, ali normalnom covjeku? nemrem mu naci svrhu...
na fejsu imam info o nadolazecim dogadjajima (citaj koncertima) i to je sve. pokusao sam odjebati fejs, ali nema zamjene, tak da sam lagano dopuzao natrag i virkam iz prikrajka kad se kaj dogadja... youtube je eventualno DIY koristan, od glazbe s istog dobijem najcesce ospice. x je hrpa beskorisne drobezi, korisnu informaciju imam jednaku sansu procitati na indexu kao i tamo... tik tok mi vjera brani...
sve u svemu, zgleda da I'm too old for this shit...
MA facebook je stvarno postao prenaporan sa reklamama.
U videu, ispod vide, tokom videa.. Na "zidu" vise reklama nego onoga sto pratim i zelim vidjeti...
Onda fore za klikove da je clanak prvi link u komentaru..
Ugl, bas uzas. Iskoristili su svaki moguci i najmanji prostor za reklame.
Kad se sjetim onog starog fb-a (iz vremena "Poke" gumba) kada si na zidu imao manje vise samo objave frendova, statuse, fotke itd.. Ok, tada se i puno vise objavljivalo jer nije bilo "prica" i reelsa.. ugl, u prvim godinama je bas bio zabavan i dobar..
Sada je to postalo bljuv, abnormalno priklupljanje informacija i samo reklame reklame reklame...
"Drugo je počelo kada smo dodali sav sadržaj Kreatora.”
Ouch, dvostruka referenca. K kao [K]reator.
"Dok sam bio čovjek, ups - oprostite, i dalje sam čovjek..samo su mi oči malo čudne zbog nekih kapi protiv alergije."
Imam istu sliku vec 13 godina na FB. E sad, da imam jako puno toga za pokazat, definitivno bih stavio. Volim se pokurčit. S obzirom da sam prosječan, nije mi u interesu. Instagram je ipak drugo, tu "moram".
Imam FB radi posla vise manje i eventualno oglasnike za auto.Instagram radi svojih fotografija i to je to.Sve te kvaz idrustvene mreze su izgubile smisao.A i upitno je,dali su ikada i imale smisla.Ili smo samo bili eto,naivni i sfurali si u glavi da je to nesto dobro i fora.Sto se mene tice,neka se pogase sve te gluparije.