Android je zapravo sigurniji od iOS-a kad je riječ

poruka: 6
|
čitano: 789
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android je zapravo sigurniji od iOS-a kad je riječ".
11 godina

Hm, ovo je istraživanje kao kada i neke kompanije ispituju svoje zaposlenike kakva je kvaliteta iste

Svaka kompanija za sebe vele da je to raj na Zemlji, gdje Sunce vječno sja i osmijeh nikada ne silazi sa lica.

Ugl., iPhone ne valja, bacite ga u smeće. Okay, al ga prvo moram kupiti Recimo. model Air.

Mac
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Dok sam pričitao zadnju rečenicu u tekstu   shvatio sam "O ČEMU" se tu ustvari radi, u kojem zecovu leži grmičak 

Ovo ne da je naručen tekst za reklamu nego je tolika "kao" navlakuša, samo taka! 
Kaže uzorak na 5000 mobitela tamo, vamo, amo i još tu negdje, gdje je ukupan broj izveden na android uređajima (kojih u korištenju ima milijarde, dok iPhonea jedno deset posto ukupne mase), a onda kažu testirani su A, B, C i D gadget , što je malo puno nategnuto! 
Dok govorimo o brojkama, iPhone ovoliko je napadan, ali ako i je 60 i kusur posto (na koliko ukupno njih, ako je to stvarno i moguće empirijski dokazati) to je još uvijek dosta dobro na silne milijarde android gadgeta koji su aktivni! Pa koliko mobilnih gadgeta ima najnoviji update na zadnju verziju?!?! Ako od ukupne mase ima 25%, to bi bio OGROMAN USPJEH, a što sa onih 75% preostalih ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
Re: Android je zapravo sigurniji od iOS-a kad je r
PzKpfw kaže...

Hm, ovo je istraživanje kao kada i neke kompanije ispituju svoje zaposlenike kakva je kvaliteta iste

Svaka kompanija za sebe vele da je to raj na Zemlji, gdje Sunce vječno sja i osmijeh nikada ne silazi sa lica.

Ugl., iPhone ne valja, bacite ga u smeće. Okay, al ga prvo moram kupiti Recimo. model Air.

A vi vjerujete appleu. U cemu je razlika?

14 godina
Sad kad još uvedu da ne možeš instalirati .apk, onda bude kraj.
Sve da, ali to im nije trebalo. Mozda developeri osmisle nacin instaliranja iz vanjskih izvora, koristim .apk od 2011, nikad nikakav problem, nego si neupuceni instaliraju viruse i onda svima zabrana. Kao u zagrebačkom prometu. Kolektivna odgovornost.
Galaxy S24 Ultra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

Dok sam pričitao zadnju rečenicu u tekstu   shvatio sam "O ČEMU" se tu ustvari radi, u kojem zecovu leži grmičak 

Ovo ne da je naručen tekst za reklamu nego je tolika "kao" navlakuša, samo taka! 
Kaže uzorak na 5000 mobitela tamo, vamo, amo i još tu negdje, gdje je ukupan broj izveden na android uređajima (kojih u korištenju ima milijarde, dok iPhonea jedno deset posto ukupne mase), a onda kažu testirani su A, B, C i D gadget , što je malo puno nategnuto! 
Dok govorimo o brojkama, iPhone ovoliko je napadan, ali ako i je 60 i kusur posto (na koliko ukupno njih, ako je to stvarno i moguće empirijski dokazati) to je još uvijek dosta dobro na silne milijarde android gadgeta koji su aktivni! Pa koliko mobilnih gadgeta ima najnoviji update na zadnju verziju?!?! Ako od ukupne mase ima 25%, to bi bio OGROMAN USPJEH, a što sa onih 75% preostalih ?!?! 

"Postoje tri vrste laži: laž, prokleta laž i statistika"

11 godina

@Posmatrač

Hm, ak te baš zanima, reagirao sam iz razloga kaj znam da su ovo naručena istraživanja koja imaju samo za cilj peglati po Apple.

U stvari, Apple svima smeta, jer je naprosto najbolji.

Da, treba vjerovati Appleu. Kineski mobiteli su špijunski mobiteli koji nas prate i naše podatke dostavalju tajnim središnjicama moći.

E, da i 5G širi koronu.

Mac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice