Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.909
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Acquisitum Magnum - ADM

Oprostite neda mi se gledati svih 25 stranica, jeli ako uzmem racunalo na rate 6700 na 2 godine, se placa kakva kamata na to?

Pwned?
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

TU ti sve pise,a mozes i njih kontaktirat.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Netko nosio komp kod njih na detekciju kvara? Koliko su platili to?

Ma otišao mi je komp, sumnjam na napajanje ili proc pa me zanima....

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Netko nosio komp kod njih na detekciju kvara? Koliko su platili to?

Ma otišao mi je komp, sumnjam na napajanje ili proc pa me zanima....

Detekcija kvara 123kn i 50kn postarina sto su mi ga slali natrag.

Posto prvi put nisu uspjeli sve popraviti drugi put mi nisu naplatili detekciju i nisam morao platiti postarinu...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
14 godina
neaktivan

Koliko sam shvatio iz ovoga što sam pročitao, ukoliko se odabere plaćanje pouzećem onda moram na ukupan iznos platiti još dodatno otprilike 3% bez obzira da li je u pitanju HP ili Overseas.

A isto tako ove cijene koje su na stranici u crvenom se odnose na koji način plaćanja? 

14 godina
neaktivan
Spaceni kaže...

Koliko sam shvatio iz ovoga što sam pročitao, ukoliko se odabere plaćanje pouzećem onda moram na ukupan iznos platiti još dodatno otprilike 3% bez obzira da li je u pitanju HP ili Overseas.

A isto tako ove cijene koje su na stranici u crvenom se odnose na koji način plaćanja?

Odnose se na plaćanje gotovinom. Na kartice je cijena malo veća.

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pouzećem spada pod plaćanje gotovinom?

A da li se plaća dostavljačima tu neku proviziju od 3% na cijelokupan iznos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spaceni kaže...

Pouzećem spada pod plaćanje gotovinom?

A da li se plaća dostavljačima tu neku proviziju od 3% na cijelokupan iznos.

Da, spada pod plaćanje gotovinom.

Ne, sigurno se ne plaća sitna provizija (3%) na cjelokupan iznos.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 22:08 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan

Ako je to stvarno tako, odlično, i hvala!

16 godina
Spaceni kaže...

Prošle sedmice nesto naručio od njih,stiglo pozecen-i nema više tih 3%.

x
15 godina
neaktivan
zzz kaže...

Jeli to klasično plaćanje pouzećem, znači oni meni laptop ja njima pare i to je to?

Zbunjuje me to što mi pod narudžbe stoji ovo:

KOD UPLATE NAVESTI POZIV NA BROJ :  Ponuda br : 11600

Opcija Ponude:  2 dana

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
16 godina
bruno11 kaže...
zzz kaže...

Jeli to klasično plaćanje pouzećem, znači oni meni laptop ja njima pare i to je to?

Zbunjuje me to što mi pod narudžbe stoji ovo:

KOD UPLATE NAVESTI POZIV NA BROJ :  Ponuda br : 11600

Opcija Ponude:  2 dana

To je malo zbunjoza,ali nemoj se zbog toga zabrinjavat--samo pripremi lovu i čekaj dostavu na adresu.

x
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Imam pitanje vezano uz dostavu.

Planiram si uzeti procesor koji iznosi preko 2.000kn i u planu mi je odmah nakon narudžbe novac platiti internet bankarstvom - uplatom na njihov račun, što bi mi omogućilo i besplatnu dostavu.

Živim u Rijeci pa me zanima koliko će otprilike dana proći od njihovog slanja proizvoda iz Zagreba do primitka istog u Rijeci?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
ivann.n kaže...

Planiram si uzeti procesor koji iznosi preko 2.000kn i u planu mi je odmah nakon narudžbe novac platiti internet bankarstvom - uplatom na njihov račun, što bi mi omogućilo i besplatnu dostavu.

Živim u Rijeci pa me zanima koliko će otprilike dana proći od njihovog slanja proizvoda iz Zagreba do primitka istog u Rijeci?

Hvala!

99.9% jedan dan

znaci kad overseas zaprimi posiljku oni ce je isporuciti najvjerojatnije u roku od 24 sata osim ako se ne dogodi nesto vanredno.

zato trebas obaviti kupnju i uplatu u jutarnjim satima,znaci najbolje do 12 sati,moze i malo kasnije ali sto ranije to bolje.

jer adm ti sve naruđbe predaje overseasu oko 16 sati mozda malo kasnije nisam siguran i sto prije narucis i obavis uplatu vece su sanse da ce ti se artikl koji si kupio naci u posiljci tog istog dana

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...
ivann.n kaže...

Hvala!

99.9% jedan dan

znaci kad overseas zaprimi posiljku oni ce je isporuciti najvjerojatnije u roku od 24 sata osim ako se ne dogodi nesto vanredno.

zato trebas obaviti kupnju i uplatu u jutarnjim satima,znaci najbolje do 12 sati,moze i malo kasnije ali sto ranije to bolje.

jer adm ti sve naruđbe predaje overseasu oko 16 sati mozda malo kasnije nisam siguran i sto prije narucis i obavis uplatu vece su sanse da ce ti se artikl koji si kupio naci u posiljci tog istog dana

Do Rijeke 100% isti dan, meni do Metkovića je trebalo točno 24 sata, oko podne je bila potvrđena narudžba i sutradan u isto vrijeme laptop već u mene.

Svaka čast ADM-u, odsad sve definitivno kupujem u njih.

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Hvala dečki.

Jučer popodne sam poslao e-mail ADM-u oko dostupnosti procesora. U odgovoru jednog od zaposlenika rečeno mi je da je procesor dobavljiv po narudžbi te da je rok dobave jedan dan.

Danas ujutro sam uspješno uplatio cijenu procesora na njihov žiro račun te poslao uplatnicu zajedno sa ponudom na Fax.

Pošto još uvijek nikakav odgovor nisam dobio, može li mi itko reći jesam li nešto propustio napraviti ili jednostavno trebam pričekati da nabave traženi procesor?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Hvala dečki.

Jučer popodne sam poslao e-mail ADM-u oko dostupnosti procesora. U odgovoru jednog od zaposlenika rečeno mi je da je procesor dobavljiv po narudžbi te da je rok dobave jedan dan.

Danas ujutro sam uspješno uplatio cijenu procesora na njihov žiro račun te poslao uplatnicu zajedno sa ponudom na Fax.

Pošto još uvijek nikakav odgovor nisam dobio, može li mi itko reći jesam li nešto propustio napraviti ili jednostavno trebam pričekati da nabave traženi procesor?

Pričekaj da ga nabave. Nisi ništa propustio, to je uobičajena procedura.

Sapienti sat.
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Danas ujutro zvao ADM. Procesor je već sutra u Rijeci! :D

0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo iman jedno pitanje u vezi dostave i plaćanja.

Naručio sam slušalice od 350kn i plaćanje pouzećem.

Dostava im je 45kn. Pošto je pouzećem dali plaćam 350kn + 45kn samo ili još dodatno?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Evo iman jedno pitanje u vezi dostave i plaćanja.

Naručio sam slušalice od 350kn i plaćanje pouzećem.

Dostava im je 45kn. Pošto je pouzećem dali plaćam 350kn + 45kn samo ili još dodatno?

350kn + 45kn.

Što se krvlju brani, ne pušta se lako.
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

O dečkima zbilja sve najbolje. Odlične su im cijene, usluga, dostava i sve. Ako nešto nemaju zovu i nude slično u zamjenu. Jedino što me zasmetalo kod dostave je bilo kad mi nisu poslali svaki artikl u svojoj kutiji nego su više toga u istu bez bundlea. Ubuduće ću im napisati na mail nek mi sve šalju pa se nadam da ni to više neće smetat. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Skidam im kapu. Prvo sam provjerio da li imaju sve na lageru i kad je isporuka. Nakon potvrde narucio sam i automatski su statusirali narudzbu. Roba je dosla za 12h dostavom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Da li se kod njih moze narucivati preko firme pa da se odbije pdv od cijene ? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 10:47 (sonytony).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sonytony kaže...

Da li se kod njih moze narucivati preko firme pa da se odbije pdv od cijene ? :)

Da možeš..

Ja isto imam sve pohvale za ADM.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo da ga i ja malo pohvalim

Ćim sam narućio robu u roku 5 minuta mi je na email stiglo da je roba dostupna. Stigla mi je odmah dan nakon što sam ju narućio, isto kao što su mi rekli u emailu.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mene zanima jel se placa tih 3% samo pri pouzecu ili se placa i kad uplacujem na njihov racun

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo da ja odgovorim sad za sve koje to zanima. Uzeo sam konfu od 4500 kn i samo sam platio taj iznos, nikakvih 3 % nije potrebno platiti. Dobio sam sve kutije i sve što ide uz komp. Zapakirano je na način da se ništa ne može pomaknuti tijekom vožnje i s tim sam prezadovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

još jedna pohvala, u roku od 5 minuta odgovorili o dostupnosti robe i sljedećih 5 odgovorili da šalju robu sutra i kod mene je preksutra. Ako sve stigne u komadu onda sve pohvale i preporuke :))

a uz to su i jeftini :D

0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo narucio sam PC, i napisao da mi ga sastave i pošalju kutije, čovijek je rekao da nema problema da če ga sastavit i poslat kutije, e sad kolko ču morat čekat da to dođe u Rijeku (uplatio sam danas pun iznos oko 16-17).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Evo narucio sam PC, i napisao da mi ga sastave i pošalju kutije, čovijek je rekao da nema problema da če ga sastavit i poslat kutije, e sad kolko ču morat čekat da to dođe u Rijeku (uplatio sam danas pun iznos oko 16-17).

ja mislim da bi do petka trebao stić. Zašto njih nisi pitao kada će otprilike doć?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice