Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.906
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
Balvan8 kaže...
XVII Mini kaže...

Evo narucio sam PC, i napisao da mi ga sastave i pošalju kutije, čovijek je rekao da nema problema da če ga sastavit i poslat kutije, e sad kolko ču morat čekat da to dođe u Rijeku (uplatio sam danas pun iznos oko 16-17).

ja mislim da bi do petka trebao stić. Zašto njih nisi pitao kada će otprilike doć?

Do petka?!  tako puno? ja sam več to očekivo sutra haha, al oke, pa jesam al jos nisu odgovorili, valjda su zauzeti il nešto, samo su odgovorili na prvi mail.

Budem sutra zvao još pa pito.

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Do petka?!  tako puno? ja sam več to očekivo sutra haha, al oke, pa jesam al jos nisu odgovorili, valjda su zauzeti il nešto, samo su odgovorili na prvi mail.

Budem sutra zvao još pa pito.

U najboljem slučaju dobit ćeš robu u četvrtak i to ako već sutra pošalju robu Overseasom. Uplata će sigurno sutra sjest samo pitanje hoće li poslat sutra ili u četvrtak.

14 godina
protjeran

Jucer narucio znaci roba je rezervirana na 1 dan,a uplatio sam danas u 13:00. Vidit cemo koliko im treba da posalju robu

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo zvao sam ih i tip mi je reko da roba dolazi u petak a uplatio sam (jučer oko 6 sati) ne žalim se jer znam da još moraju to sklopit spakirat i poslat,a to neide tako brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Jučer su mi odg. da paket dolazi danas, sad oko kolko bi to trebalo bit? i oče oni doč na vrata s robom il moram ič u poštu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Jučer su mi odg. da paket dolazi danas, sad oko kolko bi to trebalo bit? i oče oni doč na vrata s robom il moram ič u poštu?

Overseas ti donese na vrata (zvati će te prije na telefon vozač). Meni je jutros u 9 došlo na vrata a prekjučer sam naručio.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
14 godina
F1-IVO kaže...
XVII Mini kaže...

Overseas ti donese na vrata (zvati će te prije na telefon vozač). Meni je jutros u 9 došlo na vrata a prekjučer sam naručio.

Ja sam još uplatio u Srijedu onda valjda dok su to sklopili (pošto sam htjeo da oni to naprave) i odg mi je jučer da su poslali, pa sad neznam još nitko me nije zvao, živim u Rijeci centru, pa imam osječaj ko da če bit problema oko dostavljanja paketa a več je 13:54.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 13:54 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Ja sam još uplatio u Srijedu onda valjda dok su to sklopili (pošto sam htjeo da oni to naprave) i odg mi je jučer da su poslali, pa sad neznam još nitko me nije zvao, živim u Rijeci centru, pa imam osječaj ko da če bit problema oko dostavljanja paketa.

Ja sam platio pouzećem tj. jutros djelatniku Overseasa kad mi je donesao paket.

Znali su meni i kasno popodne javit da će mi dovest paket kroz koju minutu tako da ne brini.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Inače sam super zadovoljan Overseasom, imaju dostavu sljedeči dan do 8.30, 10.30 i dostavu subotom.

Prije dolaska te vozač nazove i sve super. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Monopol kaže...

Inače sam super zadovoljan Overseasom, imaju dostavu sljedeči dan do 8.30, 10.30 i dostavu subotom.

Lijepo, al ja još paket nisam primio a več je 15, valjda če do 18 doći.

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

meni je jednom doso u 9 navecer xd uopce neznam kako tako koasno. taman sam doso doma i odma dolazi ovaj s paketom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...

eto kod mene baš suprotno..

čeka sam dva tjedna da mi donese

komponente i za ne falit nije doša proc, pa opet

njega čekat tjedan.. valjda će bit bolje sad s diskom..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
14 godina
Monopol kaže...

Ja s Overseasom nisam zadovoljan.

Šlampavi su i neodgovorni.

Jednom se vozač samo provozao po ulici, malo dalje se okrenuo i otišao. Nije se niti zaustavio niti nazvao.

Sljedeći dan zovu iz Overseasa, da su bili kod mene, ali nije nikog bilo, pa je vozač ostavio obavijest. Naravno, nikakvu obavijest nije ostavio kad mu se nije niti izlazilo van iz auta.

16 godina
indy500 kaže...
Monopol kaže...

Ja s Overseasom nisam zadovoljan.

Šlampavi su i neodgovorni.

Jednom se vozač samo provozao po ulici, malo dalje se okrenuo i otišao. Nije se niti zaustavio niti nazvao.

Sljedeći dan zovu iz Overseasa, da su bili kod mene, ali nije nikog bilo, pa je vozač ostavio obavijest. Naravno, nikakvu obavijest nije ostavio kad mu se nije niti izlazilo van iz auta.

o tome ti ja pričam, ovaj kod mene je doša s cuuron,

da se on ide kupat, aj u pm.. koliko puta moraju proć

magistralom, pa da nije moglo bit prije od 2 tjedna,

al to je bilo ima 2 god. nadam se da su se ubrzali..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ja san dosta puta naručivao od njih i nikad problema. dođe u roku 2-3 dana, vozač zvrcne na mob kad je u blizini da se nađemo i sve pet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

meni dosao jucer monitor,znaci prekjucer monitor bio u zagrebu oko 14:00,jucer u 12:00 u dubrovniku na vaganju i dostavili su ga u 19:00

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Več je 20:20 a njih nema, još sam ih zvao oko 17 i lik mi kaže da če roba doći tjekom dana, vidjet čemo još dal če doći do 21:30...baš nisu okej {#}.

Sad ču morat još čekat do ponedjeljka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:21 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XVII Mini kaže...

Več je 20:20 a njih nema, još sam ih zvao oko 17 i lik mi kaže da če roba doći tjekom dana, vidjet čemo još dal če doći do 21:30...baš nisu okej {#}.

Pa zovi, stisni, viči, ako su poslali oni jučer to danas mora biti kod tebe.

14 godina
miki1981 kaže...
XVII Mini kaže...

Pa zovi, stisni, viči, ako su poslali oni jučer to danas mora biti kod tebe.

Pričekat ču do 21:15 pa ako ne dođe onda ču zvat.

17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

kada vam pošalju putem overseasa, u mailu adm-a dobijete broj paketa

onda odete na stranicu http://www.overseas.hr/priprema-paketa/on-line-pretraga.aspx i u zadnje polje upišete taj broj

tu onda vidite jel paket poslan, jel došao u vaš grad jel ukrcano za dostavu ili ima problema

edit: ako piše da je paket u rijeci i da je ukrcan za dostavu, nazovete overseas rijeka i pogurate to

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:51 (igy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

WTF?!?!? MAMICU IM!!!!!
Težina     8,95 kg (moj paket)
Nisu mi ostavili ni poruku, ni zvrcunuli 0 posto!!!

Status staviti u skladište {#}{#}

nadam se da če to sutra stiči

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:53 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XVII Mini kaže...

WTF?!?!? MAMICU IM!!!!!

vjerojatno nisu stigli dostaviti ili je nešto bilo

15 godina
XVII Mini kaže...

WTF?!?!? MAMICU IM!!!!!

nadam se da če to sutra stiči

Onda sutra lijepo se zaleti do Matulja i digni im frku i to veliku. Do sad se na mojoj strani (Opatija, Lovran i taj dio) promijenilo nekoliko vozača unazad 3 godine, ali svi su bili dobri, za dogovorit se, nazvat itd itd. Ali čuo sam i ja od nekih frendova koij su baš u ri da su imali dosta problema sa vozačima.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Pa oče to bar sutra ujutro doči a ne da moram ko konj čekat do pon, jer ako mi sutra ne dođu hebat ču ima mamicu, imam osječaj da je bio problem vozaču(sigurno neki debeloguzi) nosit paket od 9 kila po uzbrdici (nemože se proći kombijem)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XVII Mini kaže...

Pa oče to bar sutra ujutro doči a ne da moram ko konj čekat do pon, jer ako mi sutra ne dođu hebat ču ima mamicu, imam osječaj da je bio problem vozaču(sigurno neki debeloguzi) nosit paket od 9 kila po uzbrdici (nemože se proći kombijem)

nezz jel rade subotom i kako ide dostava subotom, to bi trebao nazvat pa provjerit, ako nećeš čekati pon, možeš se zaletit pa ga sam pokupiti

Regionalni Centar Rijeka
Trtni 69, HR-51211 Matulji
tel: +385 (0)51 27 42 22
fax: +385 (0)51 27 42 64
e-mail: rijeka@overseas.hr
Radno vrijeme: 08,00 – 17,00h

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:04 (igy).
14 godina
igy kaže...
XVII Mini kaže...

nezz jel rade subotom i kako ide dostava subotom, to bi trebao nazvat pa provjerit, ako nećeš čekati pon, možeš se zaletit pa ga sam pokupiti

Regionalni Centar Rijeka
Trtni 69, HR-51211 Matulji
tel: +385 (0)51 27 42 22
fax: +385 (0)51 27 42 64
e-mail: rijeka@overseas.hr
Radno vrijeme: 08,00 – 17,00h

Ma netko mi je več reko da rade subotom do 1, pa če vjv. poslat ako ne idem autom i usput im hebat mamicu, stvarno nisu oke, što je bio tolki problem to dostavit.

17 godina
XVII Mini kaže...

Ma netko mi je več reko da rade subotom do 1, pa če vjv. poslat ako ne idem autom i usput im hebat mamicu, stvarno nisu oke, što je bio tolki problem to dostavit.

nisu napisali zašto nisi dostavili?

npr. kada je bila poplava u metkoviću, onda je tamo meni pisalo da je obustavljena dostava zbog više sile....

pogledaj datum dolaska paketa u Rijeku da vidiš koliko je kod njih

svakako nazovi prije

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:10 (igy).
14 godina
igy kaže...
XVII Mini kaže...

nisu napisali zašto nisi dostavili?

npr. kada je bila poplava u metkoviću, onda je tamo meni pisalo da je obustavljena dostava zbog više sile....

pogledaj datum dolaska paketa u Rijeku da vidiš koliko je kod njih

svakako nazovi prije

Sutra ču nazvat oko 10-11. hvala ti :)

Datum slanja 15.09.2011, Referentni br. 3 DARIO PTIČAR nigdje nisu nap. zasto nisu dostavili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:19 (XVII Mini).
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Oni rade sutra, ali dostave subotom se vrše samo one koje su plaćene za dostavu subotom, jer to košta 50% više.

Ne znam kako je sa paketima koje su propustili dan prije dostavit, ali po meni bi to morali dostavit sutra, jer su morali i danas pa nisu.

Da se radi o meni je bi sutra u 8.00 počeo zvat gore u centralu pa dok se ne jave. I kad se jave bome bi imali šta za ojasnit.

Sa mnom se sve može dogovorit, ali daj me nazovi, ispričaj se, reci tako i tako i ok. A ovako...ma oči bi im popio. Ne Overseas, nisu oni krivi, nego vozaču.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

gamad.

zato ja više ništa ne naručujem ako ide preko overseasa.

stvarno su jadni i bezobrazni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice