Samsungov internetski preglednik ponovno stiže na

poruka: 12
|
čitano: 1.614
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov internetski preglednik ponovno stiže na ".
17 godina

Iznenadim se svaki put, ali stvarno postoje Samsung Galaxy korisnici koji koriste Samsungov internet preglednik.

1 1 hvala 0
15 godina
Re: Samsungov internetski preglednik ponovno stiže

Koji ti koristiš?

8 godina
Ovo je kraj kaže...

Iznenadim se svaki put, ali stvarno postoje Samsung Galaxy korisnici koji koriste Samsungov internet preglednik.

pa svi stariji koji imaju samsung i tehonologija ih ne zanima

i sam znam nekad zalutat tamo jer ti jednostavno ubaci s guza mobitel

14 godina

Iz mog iskustva, na Galaxyu radi najbolje od svih drugih preglednika koje sam isprobao. Pa ne vidim baš razlog zašto ga ne koristiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Ovo je kraj kaže...

Ja ga koristim, puno glađe radi nego Chrome, ne zapinje kod skrolanja, više mi se sviđa organizacija tabova, ima ugrađen addblock. Sasvim dovoljni razlozi rekao bih. S23 ultru imam

10 godina
Ovo je kraj kaže...

možda zato što je 20x bolji, brži, organiziraniji od chrome? adblock, pozadinsko sviranje yt i sl.

koristim ga i na ne samsung uredajima

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2025 8:17 (digitall).
17 godina
Ja ga koristim i na Honoru, daleko bolji od Chrome.
Blokira reklame, ima sve bitne funkcije, radi brzo i glatko i najbitnije ima home screen u koji stavim najčešće korištene stranice i kad kliknem na address bar odmah ga dobijem i izaberem šta želim otvoriti.
Probao sam ove "alternativne", Brave, Firefox, Opera ali to je sve 3 koplja lošije.

3 0 hvala 0
17 godina

Ja sam dijete Opere. Poslodavac mi financira iPhone, i tu isto Opera.

Na ljetovanju je jadan internet, tada Firefox, jer je to jedini koji native može surfati bez grafičkih elemnata.

Lijepo je čitati dobra iskustva! Moja su još iz "esešeste(*)", onda nisam moga praktički ništa s tim pregednikom. 

Edit: (*) "esešest" izvor:

youtu.be/V9FBw_UYm9I&t=40s

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2025 10:34 (Ovo je kraj).
15 mjeseci

Davno sam instalirao Samsungov browser i ostao na njemu.

Probao druge ali uvijek se vratio samsungu, po meni najbolji web browser za android.

1 0 hvala 0
6 godina
Od kad sam ga prvi put instalirao na mobitelu mi je glavni pretraživač. Nema reklama uz adblockere i YouTube svira u pozadini dok je ugašen ekran.

1 0 hvala 0
17 godina

Isprobao sam gotovo sve pretraživače na androidu, def najbolji, perfomanse odlične, ad block, jedino po pitanju fingerprintinga ima boljih browsera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

kad smo se vec dotakli drugih, sto kazete na arc. spomenuo ga je nedavno marques brownlee da ga koristi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice