ma šta da sam procjenim?? to vi koji ste od prije znate jbtttt
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.794
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ne zna kad je redeem (oism ponekad mene ) ali uglavnom bude oko 23 h.
Mislim da danas nije.
e da ali kako da znam kad je redemption?? oče li me šta obavjestiti ili???? oču li dobit obavjest na email i di trebam ičida bi kupovao to na redemptionu???
jesi ti lud ili... pa pogledaj proslu stranicu napisao sam kako da znas. Postoji lockerz checker program koji te obavjesti, on pocne pistat kad je redeem.
BTW: novi clanovi malo se potrudi da procitate koji post a ne samo postavljat bezvezna pitanja, BEZ LJUTNJE !!!
a kako to da napišem jer ulica mi se zove Lošinjskih brodograditelja 54a, a ja sam čuo da ovo 54a treba bot ispired Lošinjskih brodograditelja???
a kako to da napišem jer ulica mi se zove Lošinjskih brodograditelja 54a, a ja sam čuo da ovo 54a treba bot ispired Lošinjskih brodograditelja???
napises normalno ulica pa broj...
kako to znaš ja sam čito po forumima da treba prvo broj ulice pa ime... :/
Vidim da se dosta ljudi registiralo na bug forum samo radi lockerza
Ja sam na njemu odvano prije Lockerza.
Ma ne govorim za tebe ,nego se ovih dana pojavljuju ljudi s "0 dana" i porukama samo na temi Lockerz, tak da samo primječujem
e da to sam ja al ja se tu tolko trudim a znam da neče niš bit od toga jer imo sam svih 20 fejk invitova xD
e da to sam ja al ja se tu tolko trudim a znam da neče niš bit od toga jer imo sam svih 20 fejk invitova xD
e koji si ti zbunjola lik hahaha... sve ces saznat na vrijeme
haha šta ču jbtr novi sam a kad sam sazno da je besplatno cjeli dan samm na tome xD
haha šta ču jbtr novi sam a kad sam sazno da je besplatno cjeli dan samm na tome xD
a bokte i ja sam novi pa nemaltretiram ljude bas toliko ;))
shalim se, al inace savjet prijateljski, mogo bi malo proc po stranicama ovog topica (a fala bogu ima ih) ili po drugim forumima i citat jednostavno, s vremenom ce ti naic sve :)
Nemam ja ništa protiv nego sam samo primjetio kako je porasla zainteresiranost za lockerz.
daj sekulicu pitaj mene na face-u ako trebas pomoc nemoj ljude davit inace ja sam Vulas
daj sekulicu pitaj mene na face-u ako trebas pomoc nemoj ljude davit inace ja sam Vulas
ili ti ja obajasnim sve lijepo na smnu ak oš da nebudeš tu ko neki kloš =D ?
kako to znaš ja sam čito po forumima da treba prvo broj ulice pa ime... :/
Jel ti znas kako posta funkcionira, oni posalju odreden grad u hrvatskoj a onda naša pošta dalje gleda tu adresu. Napiši adresu kao da si saljes nesto u hrv.
Jbt sjecam se samog pocetka Lockerza.Kako je tad malo ljudi znalo za njega a danas pitas babu na placi i ona zna sto je to.
vulas hvala pitat ču te ;)
a ako živim u stanu kako da napišem onda??
pa napises adresu i doci ce ti na tu Adresu , ne trebas pisati koji je stan itd .
Prijateljski savjet: Procitaj prvu stranicu prvi post i sve ce ti biti jasno
:S
pa napises adresu i doci ce ti na tu Adresu , ne trebas pisati koji je stan itd .
Prijateljski savjet: Procitaj prvu stranicu prvi post i sve ce ti biti jasno
:S
to je vrlo prijateljski savjet, thumbs up... ovaj je zaspamao par stranica s glupostima
A fuck, ja napisao FAQ a ovaj mi pokuplja sve tupove i hvala. Nije ni cudo da sam tak siromasan s zvjezdinacama.
Nesto su otanjili sa klipovima moglo bi biti danas ili sutra nesto :D a od najave kako zaraditi bodove na novi nacin nema nista jos :D
Nasao sam jedan clanak na nekom news portalu (USA) o Lockerzu.Lockerz ima 16 milijuna korisnika.Evo iscjecak tog clanka.
In search of new business models, some media and retail companies are treading on each other's turf online.
One of the latest examples is Lockerz Inc., a youth-targeted media website that doles out points to members for watching videos with ads, taking surveys, signing up other friends, and completing other social-networking tasks. This week, Lockerz—which says it has amassed 16 million registered users—is launching a shopping component that lets users redeem those points, dubbed PTZ, for discounts from its own online mall from brands including Sony Corp., Ben Sherman Group Ltd. and Nintendo Co.
a ima 16mil a oduzmes vise od pola, kolko ljudi se regalo samo da nekom pomognu do zlistera a uopce ne koriste lockerz isto tako kolko je fejkanih mejlova na kraju dođemo na malu brojku aktivnih clanova al svejedno premalo je nagrada
Koliko se moze primjetiti iz odgovaranja na Dailies pitanja neki prosjek je od 370000 do 400000
Koliko se moze primjetiti iz odgovaranja na Dailies pitanja neki prosjek je od 370000 do 400000
ja mislim da je cifra aktivnih članova negdje oko 500 000
ma neda mi se više gledat one videe radi bodova jbt znam da neču dobit nagradu jer imam sve fejs email invajtove i sto posto neču dobro napisat onu prijavnici adresu ime i te gluposti xD
ma neda mi se više gledat one videe radi bodova jbt znam da neču dobit nagradu jer imam sve fejs email invajtove i sto posto neču dobro napisat onu prijavnici adresu ime i te gluposti xD
NISU FEJS NEGO FEJK!
I NIJE FEJK NEGO FAKE!
Ja kod njih dobio onu majcu i Laptop a sad se nadam za ipod touch.
Al sam dobio Laptop kad je još malo ljudi bilo.
A jebiga.
oce veceras biti sta od reedema?