Pa ali sad imas najvise sanse, pol clanova nema, i visoke su cifre tak da si nece svi moci priustiti.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.562
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo da kažem nešto onima koji nikad nisu redeem-ali a već su podosta vremena na lockerzu(dosta duže).
Ako nešto neredeem-ate u roku 1Godinu izgubit ćete sav ptz! zato pazite. Ja sam se bio osiguro i kupio si wallpaper....
Ufff.... ja nemogu dočekat taj redeem!!!! Toliko želim taj wallpaper xD xD xD xD
idem jos malo nabrat ptz-a pa da mogu nes lijepo redeemat
samo da kažem nešto onima koji nikad nisu redeem-ali a već su podosta vremena na lockerzu(dosta duže).
Ako nešto neredeem-ate u roku 1Godinu izgubit ćete sav ptz! zato pazite. Ja sam se bio osiguro i kupio si wallpaper....
Ufff.... ja nemogu dočekat taj redeem!!!! Toliko želim taj wallpaper xD xD xD xD
sto nisi ti onaj haker koji je reko da vise nece dolaziti ovdje?
Aje nekako pogledaj kad ce biti redemption.
1060 bodova odgledo sve filmiće koji rade u našoj regiji.Na reedemu bi mogo uzet onu crnu majicu ili možda ipod shuffle.
istina, lorde, al kaj da uzmem za 1800 ptz? sve mi se cini bezveze a i vec sam se par puta opekao cekajuci cijelu noc na redeem i jedino kaj sam dobio bili su podocnjaci do poda...
ak netko ima ideju kaj se najvise isplati uzet, rado cu poslusat
@nailer (ili već ko)
ev' 'vak, poslo sam poruku labu u inbox na fejsu sad čekam odgovor ;-) nek se hebe on, sad mi MORA reć, poslo sam mu 7Miliona chipova na fejsu *whip*
istina, lorde, al kaj da uzmem za 1800 ptz? sve mi se cini bezveze a i vec sam se par puta opekao cekajuci cijelu noc na redeem i jedino kaj sam dobio bili su podocnjaci do poda...
Hmmm... za te "pare" ja bi uzeo iPod touch ili još bolje nano jer je nova generacija s kamerom.
ja mu preporučam ajpod tač ;-)
uzmi iPod Nano, moj prijedlog
hvala na prijedlozima, svakome gumb hvala
ja imam 1160 i pokušat ću Wii :))
Wii ti je NTSC i mislim da ne radi na našim televizorima.
ja sam full zadovolajn kapacitetom i kamerom na ipdo nanoju..sve super..jedino mi je zao sto je tanki pa ga ne osjetim u dzepu.,.ne zgodno ga je nositi :(
Aj stavi download link,zguglao sam ih hrpu al mi nepašu.Nađoh jedan al nemrem do njega.Zove se naravno HTTP String Finder download,od tipa koji se predstavlja nickom Curt.Aj pomagaj
Neki boljim i noviim LCD i palzma televizorima se može mijenjat PAL i NTSC
Wii ti je NTSC i mislim da ne radi na našim televizorima.
koliko ja znam potrebno je kupiti priključak za voltažu samo a ostalo ssve radi :)
DA naravno...
radit ce mu wii na svakom tv-u mladem od 15 godina i ako ima stariji moze si uzeti kabal za to srediti.
radit ce mu wii na svakom tv-u mladem od 15 godina i ako ima stariji moze si uzeti kabal za to srediti.
Tnx na informaciji i ja mislio uzet wii samo ak je za ipod nano 383 kune onda je za wii fest veća carina.
Da li je LAB VIŠE odgovorio kad je REEDEM?Na njihovom fejsbuku,LAB je rekao da samo oni koji su dio Lockerza znaju točan datum i vrijeme a to su dakako i LABOVCI!
ah... pogledaj stavrnu cijenu wii-a i pogledaj da platiš samo 22% nagrade? nije li isplativo??
edit:
@ za onog koji je postavio pitanje oko laba:
lab nije online. da mi kaže ja bi već javio. Labera ima oko 140 ljudi diljem svijeta :)
xD imam ja u razredu jednog Labera...
xD imam ja u razredu jednog Labera...
stvarno?
ili mislis pacijenta?
ne tip se samo preziva Laber i ništa više...
ne tip se samo preziva Laber i ništa više...
hahahahhahahahha kako si me zajebo.
hahaha.... ja umirem od smjeha xD
edit: lab sad nešt sere da nezna neće on odmene više dobt čipova na pokeru :( [konj]
justin bieber je curica!
justin bieber je curica!
ok, ali kakve to sad ima veze?
Ili to tebi opet proradio redemption afrodizijak za humor?
hahaha.... ja umirem od smjeha xD
edit: lab sad nešt sere da nezna neće on odmene više dobt čipova na pokeru :( [konj]
Zaprijeti mu da ćeš ga cinkat supportu za prijašnje informacije,reci da znaš da on zna kad je datum i neka ti kaže i MIRNA BOSNA!