vec prije par dana su dali pravila
znaći ti očekuješ reedem ??
vec prije par dana su dali pravila
znaći ti očekuješ reedem ??
lab member kaze da nezna za reedem..da se drziu u tajnosti + 2 dana prije mi je rekao da misli da ce inter. pobjediti :S
E ljudi. Prije ovog redeema nista od pgradea programa, sve sto vam treba je u prosloj verziji. Problem je u tome što mi je komp na čiščenju. Imao sam tolikih problema sa botnetovima da mi je t-com isljucio internet kao 1 upozorenje. Nadam se da ne zamjerate.
mogli bi sad stavit redeem po danu, ipak smo ga mi dobili :) kaj cete probati ugrabit? :P
Ekhmm,jel me može neko invitat?Baš da probam :)
Ekhmm,jel me može neko invitat?Baš da probam :)
daj mail!
Ako trebate pozivnice šaljite svoj mail na moj pm ili na igorbarac12@gmail.com
ma vec mi je pun kufer stranice njihove, niti jedan jedini video na stranici mi ne radi niti onaj na glavnoj stranici, imam net od B-neta, ne vjerujem da je do ISP-a jer je do nedavno sve radilo
Neznam, ja sam upravo otišao na njihov site i meni svaki video radi...stvarno neznam šta bi moglo bit...
Neznam, ja sam upravo otišao na njihov site i meni svaki video radi...stvarno neznam šta bi moglo bit...
meni isto prije nije radilo, sad rade :)
zna li tko dali ce se u sljedecem mjesecu moci gledati videi za koje smo dobliti PTZ i da ga opet dobijemo(PTZ)????
ma vec mi je pun kufer stranice njihove, niti jedan jedini video na stranici mi ne radi niti onaj na glavnoj stranici, imam net od B-neta, ne vjerujem da je do ISP-a jer je do nedavno sve radilo
ja isto imam b-net i meni sve radi osim zečeka i onih spiderman i tih
meni radi sve osim zeceva.
Jel zna netko kad počinje REEDEM???
Jel zna netko kad počinje REEDEM???
da neko zna več bi se raspisali -.-
Kaj je ono coming soon (My locker)
Meni rade svi vide-i osim zečića i onog trash sf crtića. Provider T-Com
Btw. hoče li poskupiti i cijene za besplatnu poštarinu (hoče li poskupiti sa 20 na 80 PTZ-a)?
onda ja neam srece sa videima :(
EDIT: jedino mi hoce s onim DNS postavkama ali bed mi je da ne kazu da varam
Meni rade svi vide-i osim zečića i onog trash sf crtića. Provider T-Com
Btw. hoče li poskupiti i cijene za besplatnu poštarinu (hoče li poskupiti sa 20 na 80 PTZ-a)?
da to i mene zanima :?
Go to ControlPanel >> Network Connections >> Local Area connections (right click) >> Properties >>scrool down make sure the Internet Protocol(TCP/IP) is checked and double click on it ...check the Use the following DNS server adresses and type in:
Preffered DNS server: 208.67.220.220
Alternate DNS server: 208.67.222.222
Tko ima problema s videima neka napravi ovo,meni je to pomoglo!
Imam jedno pitanje!
Koliko bih trebao platiti za Ipod Nano 16 GB?
Koristi opciju uredi i odi na redeem=>electronics i pogledaj....
ako si mislio na carinu onda bi trebao paltiti otrpilike... 383 kn i 83 lipe.. tako sam ja platio..ali neznam..mozda zato kad je moj bil ljubicasti
ajde nek netko pita lab membera dali bi veceras mogao biti redemption.
nije bilo bi ranije najavljeno
nije bilo bi ranije najavljeno
kako to mislis?
decki kada ocekujete redeem??
decki kada ocekujete redeem??
sutra preksutra navecer oko 00,00 h i kasnije
sve mi se cini da cu preskocit ovaj redeem.. nista pametno se ne da uzet za ove pare.. a bodovi (bar jos neko vrijeme) nikud nece pobjec...