Pošto nas je već dosta kupilo svašta odavde, uglavnom smartphonove mislim da bi nam dobro došla ova tema za one koji su zainteresirani za kupnju preko navedene stranice.
Dosta ljudi zanima koliko se paketi gdje zadržavaju i kako ih pratiti pa su dobrodošli ss-ovi trackinga paketa.
Paket se može pratiti tako da
- na samoj stranici pod Order Tracking u gornjem desnom kutu nađete i otvorite svoju narudžbu klikom na njezin redni broj, a na dnu će biti vidljivo Tracking Number: A000091308262779(Click Query) zajedno s poveznicom na tracking paketa kao što je to i ovdje za primjer. Tu možete vidjeti kad je paket poslan iz Kine (flytexpress).
- postoji još jedan broj za praćenje formata RE000000000SE (vidljiv u tablici svih narudžbi na banggood) pomoću kojeg se pošiljka prati od Švedske do HRV na stranicama 17track.net i ips.posta.hr
Ja sam zasad uspio samo pratit preko flytea, pa ako sam što krivo reko ili nisam napomenuo u vezi trackinga nek me ispravi..
Na svaku kupovinu iznad 100$ je moguće iskoristiti kod za popust u iznosu od 10$ pa možete ovdje zatražiti kod u temi ako želite da vam netko od forumaša ubrzo pošalje, ali vam je preporučljivo da editirate post i napišete kad dobijete kod ako ne želite da vas se zatrpava s porukama, pošto i onaj koji pošalje kod dobije 3$ popusta ili nešto slično...