Jesam ali ništa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć/objašnjenje.... Planiram si uzet Mass Effect 1 (i ostale s svim dlc-evima) ali kolko vidim tamo fale Bring Down the Sky i Pinnacle Station DLC pa me zanima ako tko ima igru (digitalno il box) kako ih nabaviti i još me zanima razlog zašto se nemože kupit normalno na Originu DLC što bi bilo logično (za svaku igru svi DLC-ovi) već preko Bioware-a s tim da je sve u glupim bodovima?
Prije dva dana kupio sam BF3 Premium Edition na Origin, zanima me kako najlakse da prbacim igru od SSD na drugi HDD a da ne mora ja ponovo skidati i normalno da sve radi kao prije. Citao sam na po netu nesto ali ako je neko vec to radio dobro bi mi dosla neka preporuka.
Nađeš gdje ti je origin mapa na ssd-u (trebala bi biti C:\Program Files (x86)\Origin Games), kopiraš ju na hdd pod npr D:\games\Origin Games i onda u originu pod settings namjestiš da ti instalira igre na to novo mjesto, pokreneš instalaciju bf3 i trebalo bi biti gotovo za par sekundi.
imam problem imam bf4 i prijatelju sam htio kupi preko svoje kartice istu igru tako da sad na mom orginu imam dva bf 4 a njemu nemože proc kljuc od ove druge kako da sebi deaktiviram jedan kljuc da bi ga on sebi može aktivirat, probao sam preko njegovog orgina kupit al nam nije prolazila kartica pa tako da sam preko svog kupio i naravno zafrknuo, hvala unaprijed ako zna tko, sretan božić svima
imam problem imam bf4 i prijatelju sam htio kupi preko svoje kartice istu igru tako da sad na mom orginu imam dva bf 4 a njemu nemože proc kljuc od ove druge kako da sebi deaktiviram jedan kljuc da bi ga on sebi može aktivirat, probao sam preko njegovog orgina kupit al nam nije prolazila kartica pa tako da sam preko svog kupio i naravno zafrknuo, hvala unaprijed ako zna tko, sretan božić svima
Nikako. Mozes samo vratiti igru. Mogucnost refunda traje neko odredjeno vrijeme. Nadam se da si se dovoljno brzo javio.
Probaj gnjavit Origin da ti daju povrat novca , ako ti daju onda nekako probaj kupit preko frendovog računa , ne vidim zašto ne bi mogao?? Samo upišeš osnovne podatke o kartici i to je to .
Pozdrav, imam pitanje. Član sam nekih grupa na fb gdje razmjenjuju origin accounte, ili ih daju za recimo coinse i slicno u određenim igrama. E sad većina tipova piše da su to Combo accounti. Šta to znači? Hvala.
Molim nekoga za pomoc u vezi Fifa 14, naime imam original igricu kupljenu sa original kljucem koji je u kutiji. Morao sam na novo dizat sistem znaci reinstal windowsa 7, sada kada se logiram na Origin nema mi vise da mogu ucitati igru tj. skinuti ju putem origina da ju pokrenem vec me trazi da upisem kljuc koji naravno prepisem sa kutije od original igre koju sam kupio ali mi izbacuje da se taj kljuc koristi??? Sta da sada radim i kako da ono sta sam kupio mogu koristiti. Znaci cim radis instalaciju winsa na novo jel to vise kljuc mi ne vrijedi???
Molim nekoga za pomoc u vezi Fifa 14, naime imam original igricu kupljenu sa original kljucem koji je u kutiji. Morao sam na novo dizat sistem znaci reinstal windowsa 7, sada kada se logiram na Origin nema mi vise da mogu ucitati igru tj. skinuti ju putem origina da ju pokrenem vec me trazi da upisem kljuc koji naravno prepisem sa kutije od original igre koju sam kupio ali mi izbacuje da se taj kljuc koristi??? Sta da sada radim i kako da ono sta sam kupio mogu koristiti. Znaci cim radis instalaciju winsa na novo jel to vise kljuc mi ne vrijedi???
Probaj nekako kontaktirat usluge za korisnike Origina, sigurno ce ti oni pomoci jer druge ti nema...
Rijeseno, izgleda da mora proci nekoliko sati kod mene cijela noc tek danas kada sam i napisao post isao se ponovo prijaviti i imao sam nudila mi se opcija skidanja igre. Znaci sve je sada isto i opet kao i prije.
Hakiran mi je Origin account jel neko zna kako im mogu poslat ticke stalno mi nudi samo telefonski, al nema Hrvatske kao zemlje pa ne mogu upisati broj
Pozdrav, imam pitanje. Član sam nekih grupa na fb gdje razmjenjuju origin accounte, ili ih daju za recimo coinse i slicno u određenim igrama. E sad većina tipova piše da su to Combo accounti. Šta to znači? Hvala.
To ti znaci da su ajmo reci "hakirani" preko nekog brute programa i te accounte ti ne valja kupovat niti se mijenjat za njih jer u 99% slucajeva ovi koji prodaju nemaju security answera od accounta a i dosta ljudi te moze prevarit za te accounte...
Pozdrav svima,
Imam problem sa Origin-om, pa molim ako mi netko može pomoć... Kupio sam Fifa 15 za sina (11g.) instalirao i otvorio na njegovo ime i s njegovim podacima Account ma Originu. Kako nije mogao pristupit određenim radnjama (Ultimate Team) skužio sam da su problem njegove godine. (Znam sve piše na CD-u,..ali nisam čitao sitna slova...)
Kontaktirao sam chatom EA, i izgubio brdo vremena i živaca, da bi mi rekli da moram zvat telefonom da će mi pomoći njihov "Special Team for Croatia" da bi mi na kraju rekli da mi ne mogu pomoć, tj. da postoji rješenje ali da mi nesmiju reć...
Problem je u tome što ne mogu uopće pristupit Accountu,... dobivam poruku da je netočno korisničko ime ili lozinka.
Molim za savjet ako netko zna šta mogu učinit?? Pokušao sam code igrice prebacit na novi account, ali ne ide...
pozz imam problem s originom. nikako ne mogu biti online, stalno mi je u offline modu. kada stisnem Go Online pokusa i onda me izlogira.. da li je netko imao takav problem? koje je rjesenje??
a cak mi i prije same prijave pise da nije moguce ici online kao sto se vidi na drugoj slici!
hvala!
pozz imam problem s originom. nikako ne mogu biti online, stalno mi je u offline modu. kada stisnem Go Online pokusa i onda me izlogira.. da li je netko imao takav problem? koje je rjesenje??
a cak mi i prije same prijave pise da nije moguce ici online kao sto se vidi na drugoj slici!
hvala!
Jedino kaj mi ide na pamet je da te neko drugi izbacuje, mada nije ni to jer kažeš da se uopće ne možeš logirat.
Kontaktiraj support i oni ti budu pomogli.
hvala!
Pricekaj jedan period dana, znalo se to desavati od strane Origina pa sam si isto pitanje postavljao dok se nije samo od sebe sve fix alo. Ali eto da budes u potpunosti siguran promjeni password od email a na koji ti ide origin. Ako ti taj problem stoji duze od 1 dana onda postoji neka kvaka ali ako je od danas onda mislim da ce se to fix ati samo od sebe. Ali eto za svaki slucaj promjeni si pass ove sve vezane za origin i email.
hvala!
Jedino kaj mi ide na pamet je da te neko drugi izbacuje, mada nije ni to jer kažeš da se uopće ne možeš logirat.
Kontaktiraj support i oni ti budu pomogli.
hvala ali krivo si me shvatio, logiram se ja ali ne mogu ici online da bih igrao, odnosno mogu igrati samo single play
Pricekaj jedan period dana, znalo se to desavati od strane Origina pa sam si isto pitanje postavljao dok se nije samo od sebe sve fix alo. Ali eto da budes u potpunosti siguran promjeni password od email a na koji ti ide origin. Ako ti taj problem stoji duze od 1 dana onda postoji neka kvaka ali ako je od danas onda mislim da ce se to fix ati samo od sebe. Ali eto za svaki slucaj promjeni si pass ove sve vezane za origin i email.
pa uzas ne da mi se cekat ni 10 minuta a kamoli danima!! if you know what I mean
pozzz imam jedan problem, znači imam nekoliko origin accaunt-a koji mi ne trebaju pa bi ih htio izbrisati ako se može. ali ne znam kako. može neka pomoć????
pozzz imam jedan problem, znači imam nekoliko origin accaunt-a koji mi ne trebaju pa bi ih htio izbrisati ako se može. ali ne znam kako. može neka pomoć????
koliko znam, jedan od načina je da kontaktiraš njihov support, na neki način ćeš morat dokazat da su tvoji i obrisat će ti ih.
A da li ima koji drugi, ne znam.

Vjerojatno nisi kupio original!
I ja tako nekako razmišljam, budući da origin ne prodaje nikakav humble bundle, takva igra ne postoji na origin store-u.
I ja tako nekako razmišljam, budući da origin ne prodaje nikakav humble bundle, takva igra ne postoji na origin store-u.
Prodaje humble bundle originov pack 2.
FYI
FYI
Meni to smrdi na nekakav zajeb...
Prodaje humble bundle originov pack 2.
FYI
FYI, zajeb....š?
FYI, humble bundle je humble bundle, nema apsolutno nikakve veze sa originom.
FYI, tako teško je skinuti origin i redeemat kodove sa humble bundlea u originu?
FYI, koristim humble bundle, tj kupac sam bundleova od prvog njihovog bundlea u ponudi.
FYI, dont try to be smart next time, READ THE TEXT BEFORE QUOTING AND TRYING TO BE A SMARTASS! Boldao sam ti, za bolje razumijevanje ;)
TYVM.
Meni to smrdi na nekakav zajeb...
Nema ti kaj smrdjeti,ako je lik kupio na toj stranici dobio je ključ za sve te igre.Provjereno radi.