Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 293.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Origin - pitanja i odgovori
maxy0 kaže...

svaki put mi salje sms s kodom kad pokrecem origin. kako da to prekinem

također :D

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
13 godina
strbi kaže...
maxy0 kaže...

svaki put mi salje sms s kodom kad pokrecem origin. kako da to prekinem

također :D

https://help.ea.com/en/article/origin-login-verification-information/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
Origin - pitanja i odgovori

Skinem jucer Star Wars Battlefront, igram, bez ikakvih problema. Danas upalim komp, stisnem na origin i dobijem: The program can t start because MSVCP123.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

Jel so jos nekome to dogodilo?

E sad....ako reinstaliram origin hocu morat ponovno skidat igre?

Hvala!

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LAMABOY kaže...

Skinem jucer Star Wars Battlefront, igram, bez ikakvih problema. Danas upalim komp, stisnem na origin i dobijem: The program can t start because MSVCP123.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

Jel so jos nekome to dogodilo?

E sad....ako reinstaliram origin hocu morat ponovno skidat igre?

Hvala!

nećeš igre ostaju

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
odjavljen

Reinstaliraj Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable (x86 verziju).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Otisao sam na bf4 battlelog i joino se serveru. Origin se upalio. Izadem iz igre, upalim battlefront i radi (doduse bilo je malo stekanja al to pripisjem jednom programu koji je radio scan a zaboravio ga ugasit).

Odigram partiju, izadem, stisnem na ikonu od origina, opet pise ono, a on radi i igram igru!?!

Znaci igre ostaju :D :D

Hvala.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li nacina da promjenim security quest/answ bez da znam sadasnji? Jer zaboravio sam security answer, a ovi specijalci sa LIVE chata mi se ne javljaju tj. vec se spajam dugo vremena nikako da me spoje....

Siky1234
14 godina
neaktivan

Imam par pitanja oko origina.

Ovako, Da li se može slučajno ako dođe do kvara ili neke havarije na disku ponovo skinuti igrica a da se ne kupuje ponovo? Da li je mogući prijenos tj. instalacija dotične igrice na drugom kompu ili je igrica regana po kodu mog pc-a i nije moguća još koja instalacija na ostalim kompovima?

I imam account na originu, da li taj account vrijedi i na battlelog ili moram i tam za sebe radit account?

Odma isprike radi amaterskih pitanja koje su možda navedene i prije, nisam našao odg. na pitanja pa bi zamolio za pomoć jer sam i nov pa prvi put imam prste u ovome.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

1. Jednom kupljeno, uvijek tvoje

2. Možeš ju preseliti na drugi PC, ali jedna licenca == jedan PC.

3. Odmah ti tamo napravit acc

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
neaktivan

E sad našao sam nešto.

Da li ova verzija ima multiplayer?

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

To bi ćim dođem doma kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

E sad našao sam nešto.

Da li ova verzija ima multiplayer?

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

To bi ćim dođem doma kupio.

Sve kupljene verzije imaju multiplayer!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

To ti je base game, bez DLCova. Malo mapa, oružja a puno cheatera.

14 godina
neaktivan

Mislim da si kupim radi toga što je sam 3 eura, pa bi si dodatke nadodao uz put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je moguce instalirati BF4 na C disk a fifu 16 na neki drugi disk jer nemam mjesta na C disku za fifu 16

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da.

14 godina
neaktivan
Maznuo mi neki rus account no vratio sam ga. Obrisao mi je sve frendove, promjenio ime i id i sad to nemrem promijenit jer mi je security question na ruskom (mohuce da je i njega promijenio), a iz ea'a nitko ne odgovara. Ima netko kakvu ideju sta da radim?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sale_ds kaže...
Maznuo mi neki rus account no vratio sam ga. Obrisao mi je sve frendove, promjenio ime i id i sad to nemrem promijenit jer mi je security question na ruskom (mohuce da je i njega promijenio), a iz ea'a nitko ne odgovara. Ima netko kakvu ideju sta da radim?

Uf :/

Znas kak si ostal bez accounta?

I meni ne pada na pamet ništ drugo osim EA službe za korisnike.

14 godina
neaktivan
Nemam ti pojima. Nisam dosta dugo koristio origin. Za bozic mi frend poklonio igru i kad sam isao redeemat kljuc onda sam skuzio.

Poslao sam upit na support i objavio im post na fejsu i nitko ne odgovara vec vise od tjedan dana -.-
15 godina
Sale_ds kaže...
Nemam ti pojima. Nisam dosta dugo koristio origin. Za bozic mi frend poklonio igru i kad sam isao redeemat kljuc onda sam skuzio.

Poslao sam upit na support i objavio im post na fejsu i nitko ne odgovara vec vise od tjedan dana -.-

Pa kaj im ne radi live support? Tam ti odma riješe problem.

EDIT: radi live support, upravo sam provjerio. Tamo ih kontaktiraj.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 17:37 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina

Evo svaki put kad pokusam kupit igru na Originu izbaci mi ovu istu poruku

Establishing connection to Paypal...

To ensure your order is not interrupted, please avoid clicking the back or refresh buttons.

Je li imao netko ovaj problem ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Sale_ds kaže...

Pa kaj im ne radi live support? Tam ti odma riješe problem.

EDIT: radi live support, upravo sam provjerio. Tamo ih kontaktiraj.

A di ti nades taj live support? Ja il sam retardiran il kaj. 
Meni samo nudi opciju da me nazovu, a bas mi se i neda pricat s nekim tamo drkarosem.. -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 12:49 (Sale_ds).
15 godina

https://help.ea.com/uk/contact-us/?product=origin

Otvoriš novi case, odabereš za koju platformu(PC/MAC), odabereš topic i napišeš u par riječi koji je problem. Onda ti se nasred ekrana pojavi dali želiš live chat ili poslat mail. Stisneš chat now i čekaš par minuta.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:22 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me kako Origin reagira na cesto ulogiravanje sa raznih lokacija i promjene lozinke. Zelim znati zato sto bih htio instalirati igricu na nekoliko racunala (kod prijatelja, rodaka...) pa da budem siguran da me nece blokirati.

0 0 hvala 0
13 godina

Neće bit problema , tako sam i ja znao , samo ćeš svaki put morat radit verifikaciju accounta jer će skužit da nije sa istog IP-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav. Nov sam ovde i prvi put skinuo origin. SKinuo sam nfs most wanted. 6gb je veliki. E sad imam neka pitanja pa bih molio nekog da mi odgovori. Naime sada kada sam ja skinuo to, skinuo sam za free, da li cu moci zauvek da je igram na free? Skidalo je 6gb , gde mogu da nadjem instalaciju te igrice na racunaru? I ako recimo sada odem na neki drugi racunar i odkucam u origin-u moje podatke da li cu opet morati sve posebno da skidam opet i na taj racunar ili , i ako recimo tad budem skidao i ako ona kosta da li cu morati da je platim ponovo ili ce se samo skinuti free? To je slicno kao i kada obaras sistem. Hvala unapred na odgovoru. Mozda su glupa pitanja za vas i smesna ali meni jako korisne stvarcice. Hvala jos jednom.

0 0 hvala 0
17 godina
Nino993 kaže...

...

Kako si je skinuo dok je bila na toj akciji kad ju dijele besplatno, ona je povezana s tvojim origin računom i sad je postala tvoja zauvijek (ili da budemo točniji, dok god origin postoji xD), kao da si je kupio (u biti i jesi, za 0€). Ako je obrišeš, promijeniš računalo ili ne znam što, samo uđeš u origin ponovo sa svojim podacima i skineš ju.

Ako odeš na drugo računalo, da, trebat ćeš je ponovno skinuti. Doduše, postoji i neki način da se s računala gdje je već skinuta prenesu fileovi (tipa, usb stickom, prijenosnim diskom) na drugo računalo i tamo ih onda origin prepozna pa ne skida isponova, ali osobno to nisam nikad radio pa ne znam iz prve ruke. Po onome što sam pročitao je fora da na tom drugom računalu se započne skidanje, pusti se da skine tipa 50 MB, pauzira se skidanje, na lokaciju gdje je skinuto tih 50 MB se iskopiraju fileovi, pusti se download ponovo i origin bi ih trebao prepoznati i skinuti možda nešto sitno ako misli da mu nešto fali.

13 godina

Radio sam to bezbroj puta , možeš bez skidanja ponovo i na drugom kompu . Samo kopiraj cijeli folder u kojem je igra u inst folder origina (po defaultu je to C\ Program files x86 \ Origin games ) Stisni download , setup checkira folder i kad skonta da je igra tu samo uradi verifikaciju fajlova ili nešto malo eventualno popuni i igra je spremna za par minuta ..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eto sam da vam se javim da sam sredio account. Naime, taj odredeni topic "hacked account" nema opciju live chata nego samo "call me" opciju. Morao sam prijaviti drugi problem da bi mogao stupiti u kontakt s live supportom.. -.-

Sve u svemu, nakon kaj su mi sredili acc napisao sam im komentar u vezi te debilane...
9 godina
neaktivan

Pozz,

Skinuo sam NFS Most Wanted zajedno s frendovima, nas 5. E sad, sa svima mogu igrati u onaj ''friends game'' osim sa jednim. Da pojasnim, kada je on u gameu sa ostalom trojicom ja ne mogu ući i obrnuto, kada ja igram s njima on ne može ući i uopće nas igra ne prepoznaje kao ''friends''. Ja sam reinstalirao i origin i igricu, on također ali nema pomaka. Do čega je to? Origina? Igrice? Interneta? (sumnjam da je do interneta jer je na ostalim igrama sve u redu).  Bio bi zahvalan kad bi mi netko rekao sta mogu napravit da to rjesimo... Hvala

LP

Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fissler kaže...

Pozz,

Skinuo sam NFS Most Wanted zajedno s frendovima, nas 5. E sad, sa svima mogu igrati u onaj ''friends game'' osim sa jednim. Da pojasnim, kada je on u gameu sa ostalom trojicom ja ne mogu ući i obrnuto, kada ja igram s njima on ne može ući i uopće nas igra ne prepoznaje kao ''friends''. Ja sam reinstalirao i origin i igricu, on također ali nema pomaka. Do čega je to? Origina? Igrice? Interneta? (sumnjam da je do interneta jer je na ostalim igrama sve u redu).  Bio bi zahvalan kad bi mi netko rekao sta mogu napravit da to rjesimo... Hvala

LP

Lupam bezveze, ali pogledajte si svi u postavkama routera dali vam je upaljen UpNp. Odnosno pogledajte kako stojite sa time.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice