Ako kupim neku igru preko US storea, hoće li ona raditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je moguće kupiti igru preko VPN-a, s tima da je način plačanja gift card, točnije da na Originu imam npr $20.
Da li je moguće kupiti igru preko VPN-a, s tima da je način plačanja gift card, točnije da na Originu imam npr $20.
Hmm, uopce se ne sjecam dal sam vidio koju drugu opciju osim kreditna kartica, paypal i kupi :)
Najlakse ti je, pokreni Hola, odi na meksicki Origin i probaj.
Nemoj se logirat, nemoj kupit, nego samo probaj, i nikome nista.
Slobodno javis svoja saznanja.
Pozdrav! Kupio bi Fifu15 preko mexickog Origina i imam instaliran Hola. Posto se ipak ne radi o malim novcima zanima me kakav je tocno postupak? Kolike su mogucnosti da mi Origin zakomplicira pricu i da izgubim ostale legalno kupljene igre?
Pozdrav! Kupio bi Fifu15 preko mexickog Origina i imam instaliran Hola. Posto se ipak ne radi o malim novcima zanima me kakav je tocno postupak? Kolike su mogucnosti da mi Origin zakomplicira pricu i da izgubim ostale legalno kupljene igre?
Mnogi od nas imaju BF i/ili druge igre kupljene preko Meksika i to već koju godinu (neka mi dokažu da nisam s laptopom bio u Meksiku i tamo kupio igru :) Rizik je minimalan zbog velikog broja ljudi koji su tako kupovali. Realno, njima odgovara da se i tako kupuje nego da se uopće ne kupuje.
Postupak kupovine je ovdje kolega jako dobro iznio.
To vec hrpa ljudi radi tri godine, i jos nije bilo nikakvih problema.
Najgora stvar koju sam cuo je bilo da su javili da je doslo do neke pogreske u placanju, uzeli su igru i vratili novac.
Ja sam nov u ovome, zanima me kolko vas zna za ovo (danas vidjeh prvi put):http://www.origingiveaways.com/
Sve sto je potrebno je da 10 razlicitih osoba klikne na link za odredjenu igru ili sam krivo protumacio stvar?
Ja sam nov u ovome, zanima me kolko vas zna za ovo (danas vidjeh prvi put):http://www.origingiveaways.com/
Sve sto je potrebno je da 10 razlicitih osoba klikne na link za odredjenu igru ili sam krivo protumacio stvar?
Vidim da mi ticketi rastu. Al teško da poklanjaju nešto po tim cijenama :)
Vjerojatno kasnije pitaju hrpu podataka da dođu do privatnih podataka.
(I najvjerojatnije ne daju key :) )
Ako hocete da probam, kliknite tu. Ako radi poklonim BF4 key.
EDIT: 9/10...
Cinilo se predobro da bude istinito.. Fala za brzo rjesen slucaj.
Referral linkovi si zabranjeni na ovom forumu.
Cajber obrisao sam ti link :)

Referral linkovi si zabranjeni na ovom forumu.
Cajber obrisao sam ti link :)
Hvala sto si danas bio spor pa smo stigli provjeriti ;)
Pozdrav,nadam se da se javljam na pravu temu. Imam problem i na laptopu i na kompu imam problem da mi sve igre s origina nemaju ikone nego bijelo polje. Igra se normalno pokrene al me malčice živcira što nije sama ikona. Pa ako neko zna srediti taj mali problemćić.
Isto tako da pitam odma dal valja ova prije spomenuta giveaway stranica kaj?
Unaprijed hvala :)
Pozdrav,nadam se da se javljam na pravu temu. Imam problem i na laptopu i na kompu imam problem da mi sve igre s origina nemaju ikone nego bijelo polje. Igra se normalno pokrene al me malčice živcira što nije sama ikona. Pa ako neko zna srediti taj mali problemćić.
1. Desni klik na ikonu i Change icon. pomaže?
2. Vidim da ne gledaš ikone (i male slikice) pa ti je svejedno dal su bijele
Hint: Spomenuta stranica, dvije poruke dalje:
1. Desni klik na ikonu i Change icon. pomaže?
2. Vidim da ne gledaš ikone (i male slikice) pa ti je svejedno dal su bijele
Hint: Spomenuta stranica, dvije poruke dalje:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/origin-pitanja-odgovori/104765.aspx?page=17&jumpto=4404940&sort=asc&view=flat
ne pomaže...ostaje isto
@izvone:
Problem je mozda negdje u Windowsima/regisryu...
Probaj ovo. Ako ne uspije, ostaje ti samo Google.
It may be prudent to kill explorer.exe first, then run cmd from task manager and run (del %USERPROFILE%\AppData\Local\IconCache.db). Then restart explorer.
A reboot after deleting it was insufficient.
@izvone:
Problem je mozda negdje u Windowsima/regisryu...
Probaj ovo. Ako ne uspije, ostaje ti samo Google.
It may be prudent to kill explorer.exe first, then run cmd from task manager and run (del %USERPROFILE%\AppData\Local\IconCache.db). Then restart explorer.
A reboot after deleting it was insufficient.
Probat cu,sto je najbolje sad su i steam igre tako,ali one imaaju globus a ne bijelu ikonu -.-
Game time. Origin ti da da igras igru 48 sati.
Jel mi može neko objasniti kako na što sigurniji način kupiti origin account
Hvala
Hvala
Nema tu sigornog nacina to igra na povjerenje i postenje prodavaca.

Hvala
jedini kakva takva siguranost ti je ako account nema postavljeno sigurnosno pitanje..
Najsigurniji ti je nacin da dignes origin, napravis svoj i kupis igre s nekog od servisa sta prodaju igre. Kinguin.com ili nesto slicno.
Hvala
jedini kakva takva siguranost ti je ako account nema postavljeno sigurnosno pitanje..
a recimo da ima sigurnosno pitanje, al mi on pošalje odgovor jel onda sve u redu?

Preorder san Dragon Age:Inquisition preko origina, i igra mi je u Library-u, ali kad iden u Order History tamo mi još uvik piše Processing, pošto mi je ovo prvi put da preorderan preko origina, je li normalno da tamo još uvik piše Processing?
Preorder san Dragon Age:Inquisition preko origina, i igra mi je u Library-u, ali kad iden u Order History tamo mi još uvik piše Processing, pošto mi je ovo prvi put da preorderan preko origina, je li normalno da tamo još uvik piše Processing?
Ako je preorder onda ti igra nije još ni naplačena...dok izađe službeno će biti i naplačena...vjerovatno za to piše da je processing...a ako se obavi prepurchase onda se iznos odma naplačuje...neznam točno kako origin sa funkcionira sa neizašlim igrama...provjeri ako ti je novac skinut
Trebam pomoć,prije sam imao origin na laptopu i igrao igre na njemu,a onda sam uzeo računalo i instalirao origin.Nedavno sam kupio fifu 15 i instalirao je na računalo i online modovi nisu radili, a onda sam je probao instalirati na laptopu i onda je radila skroz normalno.Sad mene zanima u čemu je problem!
Trebam pomoć,prije sam imao origin na laptopu i igrao igre na njemu,a onda sam uzeo računalo i instalirao origin.Nedavno sam kupio fifu 15 i instalirao je na računalo i online modovi nisu radili, a onda sam je probao instalirati na laptopu i onda je radila skroz normalno.Sad mene zanima u čemu je problem!
Isti account bi na svim računalima trebao potpuno isto raditi... :/
Ak mi nešto padne na pamet javim.
Jesi pretražio na Googlu?