Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 294.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Origin - pitanja i odgovori

Ako kupim neku igru preko US storea, hoće li ona raditi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Origin - pitanja i odgovori
Da.
13 godina

Da li je moguće kupiti igru preko VPN-a, s tima da je način plačanja gift card, točnije da na Originu imam npr $20.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FileFicho kaže...

Da li je moguće kupiti igru preko VPN-a, s tima da je način plačanja gift card, točnije da na Originu imam npr $20.

Hmm, uopce se ne sjecam dal sam vidio koju drugu opciju osim kreditna kartica, paypal i kupi :)

Najlakse ti je, pokreni Hola, odi na meksicki Origin i probaj.

Nemoj se logirat, nemoj kupit, nego samo probaj, i nikome nista.

Slobodno javis svoja saznanja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
neaktivan

Pozdrav! Kupio bi Fifu15 preko mexickog Origina i imam instaliran Hola. Posto se ipak ne radi o malim novcima zanima me kakav je tocno postupak? Kolike su mogucnosti da mi Origin zakomplicira pricu i da izgubim ostale legalno kupljene igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sova kaže...

Pozdrav! Kupio bi Fifu15 preko mexickog Origina i imam instaliran Hola. Posto se ipak ne radi o malim novcima zanima me kakav je tocno postupak? Kolike su mogucnosti da mi Origin zakomplicira pricu i da izgubim ostale legalno kupljene igre?

Mnogi od nas imaju BF i/ili druge igre kupljene preko Meksika i to već koju godinu (neka mi dokažu da nisam s laptopom bio u Meksiku i tamo kupio igru :) Rizik je minimalan zbog velikog broja ljudi koji su tako kupovali. Realno, njima odgovara da se i tako kupuje nego da se uopće ne kupuje.

Postupak kupovine je ovdje kolega jako dobro iznio.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina

To vec hrpa ljudi radi tri godine, i jos nije bilo nikakvih problema.

Najgora stvar koju sam cuo je bilo da su javili da je doslo do neke pogreske u placanju, uzeli su igru i vratili novac.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

Ja sam nov u ovome, zanima me kolko vas zna za ovo (danas vidjeh prvi put):http://www.origingiveaways.com/

Sve sto je potrebno je da 10 razlicitih osoba klikne na link za odredjenu igru ili sam krivo protumacio stvar?

13 godina
The_Fichek kaže...

Ja sam nov u ovome, zanima me kolko vas zna za ovo (danas vidjeh prvi put):http://www.origingiveaways.com/

Sve sto je potrebno je da 10 razlicitih osoba klikne na link za odredjenu igru ili sam krivo protumacio stvar?

Vidim da mi ticketi rastu. Al teško da poklanjaju nešto po tim cijenama :)

Vjerojatno kasnije pitaju hrpu podataka da dođu do privatnih podataka.

(I najvjerojatnije ne daju key :) )

Ako hocete da probam, kliknite tu. Ako radi poklonim BF4 key.

EDIT: 9/10...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 18:10 (pirat).
13 godina

Ta-da!

Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina

Cinilo se predobro da bude istinito.. Fala za brzo rjesen slucaj.

16 godina
moderator

Referral linkovi si zabranjeni na ovom forumu.

Cajber obrisao sam ti link :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
pirat kaže...

Referral linkovi si zabranjeni na ovom forumu.

Cajber obrisao sam ti link :)

Hvala sto si danas bio spor pa smo stigli provjeriti ;)

16 godina

Pozdrav,nadam se da se javljam na pravu temu. Imam problem i na laptopu i na kompu imam problem da mi sve igre s origina nemaju ikone nego bijelo polje. Igra se normalno pokrene al me malčice živcira što nije sama ikona. Pa ako neko zna srediti taj mali problemćić.

Isto tako da pitam odma dal valja ova prije spomenuta giveaway stranica kaj?

Unaprijed hvala :)

ikone ikone
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Pozdrav,nadam se da se javljam na pravu temu. Imam problem i na laptopu i na kompu imam problem da mi sve igre s origina nemaju ikone nego bijelo polje. Igra se normalno pokrene al me malčice živcira što nije sama ikona. Pa ako neko zna srediti taj mali problemćić.

1. Desni klik na ikonu i Change icon. pomaže?

2. Vidim da ne gledaš ikone (i male slikice) pa ti je svejedno dal su bijele {#}

Hint: Spomenuta stranica, dvije poruke dalje:

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/origin-pitanja-odgovori/104765.aspx?page=17&jumpto=4404940&sort=asc&view=flat

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
izvone kaže...

1. Desni klik na ikonu i Change icon. pomaže?

2. Vidim da ne gledaš ikone (i male slikice) pa ti je svejedno dal su bijele {#}

Hint: Spomenuta stranica, dvije poruke dalje:

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/origin-pitanja-odgovori/104765.aspx?page=17&jumpto=4404940&sort=asc&view=flat

ne pomaže...ostaje isto

13 godina

@izvone:

Problem je mozda negdje u Windowsima/regisryu...

Probaj ovo. Ako ne uspije, ostaje ti samo Google.

The solution I used was to delete C:\Users\<username>\AppData\IconCache.db. I then killed explorer.exe and restarted it. 
It may be prudent to kill explorer.exe first, then run cmd from task manager and run (del %USERPROFILE%\AppData\Local\IconCache.db). Then restart explorer.
A reboot after deleting it was insufficient.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

@izvone:

Problem je mozda negdje u Windowsima/regisryu...

Probaj ovo. Ako ne uspije, ostaje ti samo Google.

The solution I used was to delete C:\Users\<username>\AppData\IconCache.db. I then killed explorer.exe and restarted it. 
It may be prudent to kill explorer.exe first, then run cmd from task manager and run (del %USERPROFILE%\AppData\Local\IconCache.db). Then restart explorer.
A reboot after deleting it was insufficient.

Probat cu,sto je najbolje sad su i steam igre tako,ali one imaaju globus a ne  bijelu ikonu -.-

15 godina

poz

jel mi neko moze reci sto je ovo(slika) ?
Omogućen mi je download a nisam kupio igru :S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Game time. Origin ti da da igras igru 48 sati.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Jel mi može neko objasniti kako na što sigurniji način kupiti origin account
Hvala 

0 0 hvala 0
12 godina
el pistlero123 kaže...

Hvala 

Nema tu sigornog nacina to igra na povjerenje i postenje prodavaca.
nista mi se neda
13 godina
el pistlero123 kaže...

Hvala 

jedini kakva takva siguranost ti je ako account nema postavljeno sigurnosno pitanje..

14 godina
neaktivan

Najsigurniji ti je nacin da dignes origin, napravis svoj i kupis igre s nekog od servisa sta prodaju igre. Kinguin.com ili nesto slicno.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
el pistlero123 kaže...

Hvala 

jedini kakva takva siguranost ti je ako account nema postavljeno sigurnosno pitanje..

a recimo da ima sigurnosno pitanje, al mi on pošalje odgovor jel onda sve u redu?

12 godina
Reka sam ti postenje prodavaca i nista drugo. Ako te misli zeznit zeznice te bez obzira na sigurnosno pitanje
nista mi se neda
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Preorder san Dragon Age:Inquisition preko origina, i igra mi je u Library-u, ali kad iden u Order History tamo mi još uvik piše Processing, pošto mi je ovo prvi put da preorderan preko origina, je li normalno da tamo još uvik piše Processing?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Raoul kaže...

Preorder san Dragon Age:Inquisition preko origina, i igra mi je u Library-u, ali kad iden u Order History tamo mi još uvik piše Processing, pošto mi je ovo prvi put da preorderan preko origina, je li normalno da tamo još uvik piše Processing?

Ako je preorder onda ti igra nije još ni naplačena...dok izađe službeno će biti i naplačena...vjerovatno za to piše da je processing...a ako se obavi prepurchase onda se iznos odma naplačuje...neznam točno kako origin sa funkcionira sa neizašlim igrama...provjeri ako ti je novac skinut

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 6:54 (Mahjongg).
10 godina
neaktivan

Trebam pomoć,prije sam imao origin na laptopu i igrao igre na njemu,a onda sam uzeo računalo i instalirao origin.Nedavno sam kupio fifu 15 i instalirao je na računalo i online modovi nisu radili, a onda sam je probao instalirati na laptopu i onda je radila skroz normalno.Sad mene zanima u čemu je problem!

0 0 hvala 0
13 godina
Kova23 kaže...

Trebam pomoć,prije sam imao origin na laptopu i igrao igre na njemu,a onda sam uzeo računalo i instalirao origin.Nedavno sam kupio fifu 15 i instalirao je na računalo i online modovi nisu radili, a onda sam je probao instalirati na laptopu i onda je radila skroz normalno.Sad mene zanima u čemu je problem!

Isti account bi na svim računalima trebao potpuno isto raditi... :/

Ak mi  nešto padne na pamet javim.

Jesi pretražio na Googlu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice