Da evo i ja vidim da mi je izbrisao sad, ostalo samo 1.14GB... ma ovo su stvarno super složili, nema kaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da evo i ja vidim da mi je izbrisao sad, ostalo samo 1.14GB... ma ovo su stvarno super složili, nema kaj
Kopije naravno nema, i sve iz pocetka.... Pff. Origin..
A mogao je EA lijepo ostati na Steamu....
Imam problem s Originom,naime idem skinuti B3 i kad dodje recimo do 5% samo stane,pise download i nemrda dalje.Kada izadjem iz Origina probam opet skidat,malo skine i ista stvar.Probao sam sa 30 reinstala i opet ista stvar.Jel tko imao slican problem??
Koliko vremenski stoji na tih 5% ?
Ja sam imao neke slične situacije, smrzne se na odrđenom postotku i nakon izvjesnog vremena nastavi skidati.
Probaj ostaviti preko noći download pa vidi situaciju ujutro.
Ako ne probaj kontaktirati Origin support.
Imam problem s Originom,naime idem skinuti B3 i kad dodje recimo do 5% samo stane,pise download i nemrda dalje.Kada izadjem iz Origina probam opet skidat,malo skine i ista stvar.Probao sam sa 30 reinstala i opet ista stvar.Jel tko imao slican problem??
Da eto to i mene sad dodatno yebe
Sad mi je na 17%, još sam jučer ostavio komp upaljen preko noći da mi skine do jutra, al stalo je i ne mrda, malo krene nakon restarta Origin-a al opet stane!
Oso kod frenda i prebacio B3 i boli me briga sad za skidanje
roknio je code reedem hahahhaha...dobio upravo obavijest
roknio je code reedem hahahhaha...dobio upravo obavijest
tako je već oko sat vremena, možda i više. Heh, navala je, šta je, je
ma meni bitno da sam kupio ključeve...mogu ih i kasnije aktivirati :D
Vjerojatno glupo pitanje ...
Imam ACC od ranije na Origin-u i pokušao sam se login, izbaci mi :
"Before you continue, you'll need to upgrade your EA Account to a new Origin Account.
Don't worry - it's free! Just choose an ID and enter it in the box below."
OK, koji ID ja sada trebam ukucati?
Hvala.
EDIT : Riješio sam problem ... bezeze, mislio sam da je ID u smislu nekog koda! xD
Otkad sam stavil ovu osmicu ovaj Origin mi krv pije!! Sad mi FIfa 13 uopće neće, uđe u igru i ona prva slika Messi-a i tu stane i ne mrda, koj Bog se događa??!...
Dosad nisam koristio Origin pa kazem ajde dat cu mu priliku zbog ovog Humble Bundlea i odmah problemi...
Battlefield 3 se skida vec 10 sati i doslo je tek do 15% što i ne bi bio toliki problem da Origin cijelo vrijeme ne zauzima preko 25% CPU-a i bezveze mi trosi struju i pregrijava procesor.
Ima li itko slican problem?
isti problem stavio sam skidat piratski bf3 iso file pa cu kasnije probat nekak prisilit origin da prepozna instalaciju (crack naravno necu stavljat)
Otkad sam stavil ovu osmicu ovaj Origin mi krv pije!! Sad mi FIfa 13 uopće neće, uđe u igru i ona prva slika Messi-a i tu stane i ne mrda, koj Bog se događa??!...
ovaj majstor koji je dao TD nek ga i obrazloži ak je tak "pametan"
Dosad nisam koristio Origin pa kazem ajde dat cu mu priliku zbog ovog Humble Bundlea i odmah problemi...
Battlefield 3 se skida vec 10 sati i doslo je tek do 15% što i ne bi bio toliki problem da Origin cijelo vrijeme ne zauzima preko 25% CPU-a i bezveze mi trosi struju i pregrijava procesor.
Ima li itko slican problem?
Zbog humble bundlea su problemi sigurno, milioncek ljudi je kupilo igre i vjerojatno su isto navalili i zagušili servere, isto kao što je pao key redeeming sistem neki dan.
A ako ti 25% zauzeća pregrijava procesor provjeri hlađenje. Probaj prekinuti skidanje i pusti origin da se skulira i pogledaj onda zauzeće, ako je oko nule onda valjda download menager papa procesor. Ili odustaneš od origina zbog toga ili potrpiš dok se skine igra. A ako i kada niš ne radi zauzima 20% proca bit će neki problem.
- Napravi .bat datoteku imena RestartOrigin
- Otvoriti .bat datoteku u notepadu i upisati sljedeće:
@echo off
:loop
echo Starting teh Origin Programz...
Start "" "C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe"
timeout /t 3
echo Waiting..
timeout /t 480
echo BOOM HEADSHOT Origin.exe
taskkill /f /im Origin.exe
echo Waiting 5 seconds to make sure Origin quits
timeout /t 5
echo RINSE AND REPEAT!
goto loop
- Pokrenuti kao administrator
Eto recite jeli dobro. Meni radi. Skinuo BF3 preko noći bez problema.

Doublepost.

@echo off
timeout /t 3
echo Waiting..
timeout /t 480
timeout /t 5
echo RINSE AND REPEAT!
goto loop
ne loše, al meni se ugasi taj batch! kak da ga ostavim da radi nonstop?

@echo off
timeout /t 3
echo Waiting..
timeout /t 480
timeout /t 5
echo RINSE AND REPEAT!
goto loop
Odlično funkcionira stvar, nadam se da će mi se skinuti do sutra...
E ovako znaći skinuo sam preko steama crysis 2 maximum edition i kada se skinuo dobio sam onaj key i iskoristio ga u igri... i onda sam razmislio i sjetio se da ga idem aktivirat na originu... i sada pojavi mi se on na originu i opet mi pali steam? dali ga moram obrisati sa steama i ponovo skidati preko origina da bi mi ga pokretao preko njega?
E ovako znaći skinuo sam preko steama crysis 2 maximum edition i kada se skinuo dobio sam onaj key i iskoristio ga u igri... i onda sam razmislio i sjetio se da ga idem aktivirat na originu... i sada pojavi mi se on na originu i opet mi pali steam? dali ga moram obrisati sa steama i ponovo skidati preko origina da bi mi ga pokretao preko njega?
Koliko znam, ne možeš imati 2 ista programa/igre instalirane u isto vrijeme na istom sustavu.
Kak to napraviti?
Koliko znam, ne možeš imati 2 ista programa/igre instalirane u isto vrijeme na istom sustavu.
A ništa onda ču obrisati sa steama i skidati preko origina jel tamo su mi sve igre....
Friend ima problem. Ne radi mu in game origin. Znači ništa se ne pojavljuje kad stisne shift+f1. Jel zna netko u čemu je problem? Radi se o Dead Space 3.
a što sa Fifom 13, ne mrda od početnog logo-a!!?
Ne radi Origin trenutno.
Imam problem.
Nekuzim,sto da radim,restaro komp,...
http://aleryje.com/wp-content/uploads/2013/07/keyboard-not-found.jpg
EDIT:
rijesio