Po vasem misljenju, isplati li mi se kupiti Xbox 360 ili da cekam next gen? Generalno treba mi za povremenog social gaminga tipa sportske igre za drustvo i cesce za streaming video materijala sa kucnog servera. Xbox 360 pooovan dodje cca 100+ € sto i nije neka cifra, za to novca ne mogu sastaviti ni pristojan HTPC, ali opet kontam sto da bacam pare ako ce nesto pametno izaci ubrzo. Sta vi mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po vasem misljenju, isplati li mi se kupiti Xbox 360 ili da cekam next gen? Generalno treba mi za povremenog social gaminga tipa sportske igre za drustvo i cesce za streaming video materijala sa kucnog servera. Xbox 360 pooovan dodje cca 100+ € sto i nije neka cifra, za to novca ne mogu sastaviti ni pristojan HTPC, ali opet kontam sto da bacam pare ako ce nesto pametno izaci ubrzo. Sta vi mislite?
Neće ništa novo izaći tamo do 9-10 mjeseca, kada izađi novi xbox kao i ps će biti žara skupi a i teško dobavljivi, tako da računaj da ćeš novu konzolu moći kupiti tek za godinu po paprenoj cijeni.
Da li ti se to isplati ili ne, to ti najbolje znaš
to za next gen konzole je sve"ako" izađu ove godine,znači upitno.a ako i izađu do kraja ove godine cijena će im biti paprena,sigurno 4-5000 kuna tako da je to puno previše,ali ako imaš tu lovu moj ti je savjet pričekati i kupiti next gen a ako ne nije loša opcija ni xbox 360 ni ps3.
AMD u <3 Intel u C===3
OK, 100€ i nije neka lova, al' mi je mnogo dati ako ce Xbox 360 vrijediti 20-30% od toga kad izadju nove, sto je za godinu dana. No opet, ako mi radi ovo sto mi treba, a nove ne donesu nesto MEGA dobro, ova me poslusi i duze. Jel' radi Xbox 360 streaming sa Windows-a kako treba?
Isplati se, next gen nije ni sigurno kad ce izaci, jedino je sigurno da kad izađe će koštati ko suho zlato i opet je upitno kak će kvalitetno biti napravljeno, jer ako se budu masivno grijale kao prve verzije xbox360 konzole onda mislim da ga se ne isplati uzeti dok se to ne riješi i dok se konzola malo ne istestira...
Također će igre za 360-tku sigurno izlazit još neko vrijeme nakon izlaska nove konzole...
Meni bolje radi stream nego gledanje filmova direktno s konzole :S...
Dobro, a da li da gledam one Slim ili klasicni? I da li je oni sa 4 GB imaju ista drugo losije izuzev kolicine memorije? Bitno mi je da se lako moze uraditi "upgrade" firmware-a na DVD-u ;)