Upisi na FER/FOI ovih godina

poruka: 2
|
čitano: 1.862
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Zanima me kakvi su pragovi za upis na FER/FOI ovih godina.

Engleski - 5 uz natjecanja tako da znam jako dobro

Matematika - 3 ali realno da radim ista/pravilno imao bih barem 4.

Fizika - 4 Vjerovatno bih mogao nauciti za 5.

Hrvatski - 3 Nocne more od tog predmeta jos od osnovne skole. Selim se odavde cim prije. Al valjda mogu za maturu nabubat sigh.

Informatika - 5 uz natjecanja, mogu dobit 5 iz bilo kakvog testa iz programiranja bez da ikada pogledam sto radimo na satu.

I dan danas se pitam zašto mi ne idu lakse mat i fizika ako ovo tako lako shvatim.

^Vjerujem isto 3. godine, 4. mozda vise.

Ukupni prosjek, 1. srednje ehh 3.8 lijenost is real, 2. 4.21, 3. Trenutno idem ali vjerovatno kao 2. mozda malo bolje ili cak 5 rano je jos. 4. Pretpostavljam da cu uspjeti 5 proc.

Dakle recimo da u najgorem slucaju prodem iduca dva razreda iznad 4.0 ali ispod 4.5 kakve su mi sanse za upisat se.

Recimo da tijekom 4. naucim maturu dobro.

Srednja je mioc.

EDIT:
Moguce je da cu ici studirati u inozemstvo no nikad se ne zna pa me zanima ovo dvoje.

Realno bih htio raditi neki software/game development.

Ako se sam naucim sto uz ove fakultete vjerujem nece biti nikakav problem iako oni nisu direktno za to(koliko sam citao po forumu)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 21:54 (gnork123).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Za fer ces upast ovisno o tome kako dobro rijesis mat i fiz na maturi, i to ti nosi oko 60-70% bodova (bar je tako bilo kad sam ja upisivao). Ocjene su manje bitne, ali naravno ulaze u ukupni score. 

Za foi je puno lakse upast, ali opet ovisi score na mat i inf, sto bolje napises to su vece sanse, ali mislim da sa solidnim trojkama iz oba predmeta upadas bez beda. Ocjene su opet manje bitne, ali upadaju u ukupni score.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice