Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.962.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Stjepanj kaže...
kani se jeftinih xfx uzmi bilo kojeg drugog proizvodaca!

Isuse Boze....

gamer34 kaže...
Vec naruceno, cito sam reviewe i dosta dobro prolazi tako da sam ja zadovoljan. Ne mislim radit nikakva overclcokanja, mozda malo clockam ali sumnjam. Bitno mi je da radi kak treba i to je to, vec sam imao xfx i bio sam zadovoljan a i jos s ovom dobivam 2 igre.

Uzmi slobodno xfx dd 7950 dobro hladjenje xfx pouzdan kao i ostali...

marxone kaže...

Moze preporuka neke grafe do 200 kn. Napajanje je neko no name ms 400 w. Trenutno je u kompu hd 3450.

Pokusaj malo protegnuti do 5670...

Spoter kaže...

bok, 
koja je najjaca kartica koja moze na corsair cx430 i phenom2 555 (x2, 3.2GHZ) ?

Hd 6670 inace to napajanje moze dosta hace kartice gurati ali su sve bootlneck za tvoj proc inace mozes sa tim napajanjem bez beda 7850 ...

14 godina
gamer34 kaže...
Vec naruceno, cito sam reviewe i dosta dobro prolazi tako da sam ja zadovoljan. Ne mislim radit nikakva overclcokanja, mozda malo clockam ali sumnjam. Bitno mi je da radi kak treba i to je to, vec sam imao xfx i bio sam zadovoljan a i jos s ovom dobivam 2 igre.

Uzmi XFX ako želiš i ne slušaj ovog gore. Ja sam jako zadovoljan s svojom (HD7850) a i jako me iznenadilo kad sam otvorio kutiju i vidio da sam dobio Far Cry 3 besplatno jer na stranici prodavača nije to nigdje pisalo. Sad ne znam i ne mogu ti reći da li to vrijedi za sve XFX kartice.

14 godina
Da ja dobivam far cry 3, hitman absolution i 20% popust na moh. Far cry cu zadrzat a hitman prodat i tako jos bolje proc.
12 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

evo ovako imam nekih 1100 kn za grafičku pa me zanima koja bi mi bila najbolja za igranje battlefield 3..razmišljao sam xfx 7770 1gb ili neka gtx650 palit 1gb oc edition

i još jedno pitanje.. koja je razlika ako neka grafička ima 256 a druga 128 bitne sabirnice.. i koliko se to primjeti u igranju

procesor je amd phenom 2 965 black edition, napajanje neko corsairovo od 500w neznam točno koji model..i ekran je samsung sync master 2023 20" 1680x1050 max

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
burexmesom kaže...

evo ovako imam nekih 1100 kn za grafičku pa me zanima koja bi mi bila najbolja za igranje battlefield 3..razmišljao sam xfx 7770 1gb ili neka gtx650 palit 1gb oc edition

i još jedno pitanje.. koja je razlika ako neka grafička ima 256 a druga 128 bitne sabirnice.. i koliko se to primjeti u igranju

procesor je amd phenom 2 965 black edition, napajanje neko corsairovo od 500w neznam točno koji model..i ekran je samsung sync master 2023 20" 1680x1050 max

Polovna HD 7850 1GB, ima ih na forumu sa garancijom.

Ako već ide novo onda HD 7770 ili 7790 ako su došle i ima ih za te novce.

iclock2much
15 godina

Ili GTX650 Ti !  No najbolji izbor bi bio neka HD7850 , da se naci rabljena !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
polovna 7850 a nova gtx650ti pogotovo ako kazez za bf3 jer nvidija rastura ati kartice u bf3..nazalost al tak je,iako se klokanjem to lako nadomjesti al to je vec druga prica...
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 4.2Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
12 godina
neaktivan
Pozdrav,namjeravam kupiti laptop sa core i5 3210m procesorom i nVidia gt 635m grafičkom.Htio bih igrati novije igrice na med postavkama i normalno koristiti Autocad 2010 i Autocad 2012.Možete li mi reći hoće li navedeni hardwer biti dovoljno jak za gore navedene potrebe?

0 0 hvala 0
12 godina

ljudi kupujte dok nije nestalo.. hehe

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki,što mislite o ovome? Ja sam nekako skeptičan,i ne znam baš,čini mi se da to nije baš ''toliko'' pametna ideja,tj. isplatljiva.

Dao bih svoju Radeonku HD 3870,i dobio bih u zamjenu 5670. point of View mislim,moja je Sapphire.

Ne čini mi se baš neka razlika da je vrijedno muke. 

Što mislite da to uzmem,po mogućnosti ako je besplatno,i za par mj. mijenjam ''svoju'' 5670 za neku 6xxx high end seriju,uz moju nadoplatu od 100-200 kn? 

Dunno. Meni se to baš i ne čini kao neka zamjena,a ni pogotovo ova zamjena za pare. Što vi kažete na to,i što biste odlučili na mom mjestu?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih mijenjao ! HD5670 je jača , novija , manje trosi , DX 11 ... !  Dali bi jos morao nadoplacivat za tu HD5670 ?

Music As A Weapon !!
17 godina

3870 je već dobrano zgazilo vrijeme. Definitivno zamjenit sa 5670! Ali i kolika nadoplata kao šta kolega kaže... AKo je bez nadoplate netrebaš se uopće dvoumit..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 17:49 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma i ja sam mislio,jer je novija,i ne zahteva svoje napajanje,ali me malo zbunilo,jer je moja high end,dok njegova nije,ali opet,njegova je novija,i to fino novija,nego moja. 

Da se razumijemo,igram i ja igre,i rokam ja svoju Radeonku,ali ipak,kao što ste rekli,nju je vrijeme davno napustilo. 

Eto,onda ću najvjerojatnije probati njegovu na neko kratko vrijeme,pa ako ostanem zadovoljan,she's in! 
Ali ima vremena još mj dana,i više.

hvala dečki za pomoć. Za nadoplatu ne znam,čini mi se da će je biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav

prije sam postavio pitanje koju grafičku izabrat za gaming bf3-a

preporučili ste mi 7850  rabljenu ili neku nvidinu 650

ovako ja imam neki kao "bon" u jednom dučanu pa si ne mogu kupiti rabljenu

pa sam mislio ovu 

link

uglavnom ako znate možda neku bolji slobodno reciti.. problem je samo da si ju moram naći na ekupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Žbrlik kaže...
Pozdrav,namjeravam kupiti laptop sa core i5 3210m procesorom i nVidia gt 635m grafičkom.Htio bih igrati novije igrice na med postavkama i normalno koristiti Autocad 2010 i Autocad 2012.Možete li mi reći hoće li navedeni hardwer biti dovoljno jak za gore navedene potrebe?

Anybody??

15 godina
burexmesom kaže...

pozdrav

pa sam mislio ovu 

link

uglavnom ako znate možda neku bolji slobodno reciti.. problem je samo da si ju moram naći na ekupi

Onda uzmi istu takvu , al s igrom Assassin Creed 3 + Kuponi !

Music As A Weapon !!
17 godina
burexmesom kaže...

pozdrav

pa sam mislio ovu 

link

Ja imam Gainward GTX 650 Ti, prije nje sam imao GTX 460 768 MB i ova kartica je bolja od 460 768! Igram u 1080p i do sada sam joj taktove dizao samo u Crysis 3 radi dodatnih pet, šest FPSa...

kao šta rekoh bolje performanse nego sa prijašnjom GTX 460...

Evo ovdje moj mini review dotične kartice te neke usporedbe pa baci oko...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:04 (doktor1).
14 godina

Ljepota {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 21:09 (gamer34).
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina

Šta se dobije na poklon uz XFX 7850 2gb iz future ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Račun.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Ajde barem nisi napiso kutija xD mislio sam jel se dobije neka igrica ili neki kupon ?

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

Zvrcni Futuru pa ce ti rec 100% al ja mislim da dobivas Far Cry 3.

13 godina

Pitanje nevezano za temu, nisam znao di drugdje pitati a da ne radim novu temu: Dal bi hladnjak od GTX275 Twin Frozr od MSI-a pasao na neke novije graficke?

1 0 hvala 1
14 godina
Rucipe kaže...

Ja sam dobio Far Cry 3 i 20% popust na MOH, u Portiu. Koliko vidim kod future piše FC3 i Hitman Absolution.

15 godina
ramzocro-HCR kaže...

Pitanje nevezano za temu, nisam znao di drugdje pitati a da ne radim novu temu: Dal bi hladnjak od GTX275 Twin Frozr od MSI-a pasao na neke novije graficke?

Ako su na istim mjestima rupe za šarafe gdje se nalazi GPU na GTX275 i doticnoj novoj grafi , mislim da bi onda trebao pasat !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Isplati li mi se prelazak na GTX570 sa moje HD6950? Je li GTX570 puno bolja karta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Almin94 kaže...

Isplati li mi se prelazak na GTX570 sa moje HD6950? Je li GTX570 puno bolja karta?

Ovisi po kojim uvjetima, i u kojem je stanju gtx570. Nije puno bolja kartica...

edit: pogledaj performanse ovdje, preslične su, čak je u par kategorija gtx 570 slabija..

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=640&card2=639

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 11:25 (metallic).
15 godina
neaktivan

Nikako se ne mogu odluciti. GTX570 mi djeluje kao mocnija kartica, ali nije toliko jaca, u nekim igrama da, u nekim ne. To je ova http://4.bp.blogspot.com/-51PHFII1814/Ta7jItYXqxI/AAAAAAAAAfw/sdB3V4_TykI/s1600/Palit+GTX570+Sonic_b.JPG

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

Nikako se ne mogu odluciti. GTX570 mi djeluje kao mocnija kartica, ali nije toliko jaca, u nekim igrama da, u nekim ne. To je ova http://4.bp.blogspot.com/-51PHFII1814/Ta7jItYXqxI/AAAAAAAAAfw/sdB3V4_TykI/s1600/Palit+GTX570+Sonic_b.JPG

Ako ju mozes dobiti po nekoj super cijeni onda da ali inace nije vrijedno truda.

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

GTX 570 vs HD 6950

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice