Ovako; često gledam discovery ali nemaju subtitle, da li se može taj subtitle uključiti ili jednostavno ne postoji na programu
MAX TV subtitle
- poruka: 19
- |
- čitano: 11.612
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to i mene zanima a zanima me prije nekoliko tjedana tocnije 3 su mi nestali private spice i jos jedan erotski dobar program sta sa time a imo sam ih
to i mene zanima a zanima me prije nekoliko tjedana tocnije 3 su mi nestali private spice i jos jedan erotski dobar program sta sa time a imo sam ih
Isto tako vraćam nakon što istekne tri mjeseca... nema ništa specijalno... bilo mi zanimljivo zbog national geographic i discovery kanala, ali već mi je nakon mjesec dana pun K slonova i morskih pasa :)) Da ne pričam kako se Spice Chanel naplaćuje dodatnih 60ak kuna.
Ali da ne skrenemo sa teme govori se o subtitelu
ja sam ih pitao isto za titlove operater mi kaze da jednostavno nemaju pitam zasto i opet mi kaze da nemaju lol
Titlovi za Discovery imaju na DigiTV-u, tako da mi nije jasno zašto MaxTV nema?!
bezveze
ma digitv je 10 puta bolji imaju sve ove programe osim hbo na vecini imaju titlove a private space je od 0-24 i nista se takvi ne naplacuju a hbo paket se naplacuje dodatnih 35 kuna znaci kada ovo vratim digi tv dolazi
znaci kada ovo vratim digi tv dolazi
Imam obadvoje, vjerovatno nema prjevod na MAXtv jer Discoveri na Digitv-e je na srpskom. Mislim da svi programi koji nemaju hr.titl nego srb. ne nude titl.
Max TV je zakon i sve,al nekad zna zaštekat iz čista mira ili programi počnu štekat jel se to komu događalo ?
Ja sam bio pametan i rješio se MAX TVa, kupio sam digitalnu SAT za 50€ od opticuma i gledam sve te programe sa titlovima i bez ikakvih štekanja
Max TV je zakon i sve,al nekad zna zaštekat iz čista mira ili programi počnu štekat jel se to komu događalo ?

ma digitv je 10 puta bolji imaju sve ove programe osim hbo na vecini imaju titlove a private space je od 0-24 i nista se takvi ne naplacuju a hbo paket se naplacuje dodatnih 35 kuna znaci kada ovo vratim digi tv dolazi

nekuzim kaj ce im hrpu programa bez prijevoda
ja znam engleski vrlo dobro ali svejedno nemogu tako dobro sve prevest
Mali refresh teme...Šteta što nema titlova na discovery i animal planet,ali kao što je netko već rekao nakon mjesec dana dojade tigrovi,morski psi,grbavi kitovi i ostale nemani
Samo što mene počne za*ebavat slika ako je modem predugo upaljen,lol