Šta raditi kada mi stream stane na pola

poruka: 1
|
čitano: 793
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šta raditi kada mi stream stane na pola

hi

ja skidam divx filmove sa njemackih stream stranica

skidam tamo posto su filmovi na njemackom jeziku pa onda mi ne treba prijevod a i brzo se film skida,dobra slika itd.....

procedura je ovakva kliknem na film i kada stream pocne ici automatski mi se pojavi u jednom folderu(my documents-my videos-divx movies-temporary downloaded files) taj file i onda kada se stream dovrsi odnosno kada se ona baterija ispod filma napuni(ko na youtubeu ista procedura) taj file iz temporary downloaded files prebacim u my documents i gledam film najnormalnije i sve 5

medjutim nekad mi se zna dogoditi da mi se ne napuni do kraja ona baterija odnosno da mi se film ne skine do kraja,

znaci ako film traje recimo 100 minuta , on mi se skine samo do 80 minute i vise ne ide download stream dalje i onda mi sve propadne

sada me zanima kada mi se pojavi takva situacija sta da napravim da dovrsim to odnosno da ne moram sve is pocetka skidati,

sigurno mora biti neka caka kako da se to rijesi

probo sam jedanput da se iskljucim na trenutak sa neta pa da se opet prikljucim ali ni onda mi nakon toga se nije nastavilo skidati

molim help

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice