Nanošenje DVD / CD cover-a

poruka: 3
|
čitano: 1.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam trenutno probleme sa dvd-ima, na koje sam spržio filmove. Naime, nakon odeđenog proteka vremena vrtnje u dvd playeru, otprilike 20-25 minuta, film koji gledam počinje "štekati", zamrzava se na par sekundi, preskače itd.

Nije kriv dvd player, na svakome se to desilo. Nije kriv postupak skidanja originala i prženja na dvd.

Posumnjao sam na cover za dvd koji sam izradio u "Neru" i zalijepio ljepilom na medij, te sam primijetio da se medij malo jače zagrijava nakon tih 20-25 minuta, pa pretpostavljam da je uzrok problemima to što sam covere zalijepio. Odlijepio sam sa jednog dvd koji sam počeo gledati, nakon čega sam film odgledao do kraja bez ijedne greške.

Zanima me da li je netko imao takvo iskustvo, odnosno kako pravilno nanijeti cover na dvd ili cd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ako sam te dobro razumio, ti si to napravio, isprintao i zaljepio nekim "UHU" ljepilom?

Ako je tako nisam baš siguran da je to zdravo za medij i za uređaj.

Postoje gotove naljepnice za takve radnje, ali svakako je "zdravije" kupiti printer

sa mogućnošću pisanja po medijima.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina

Tako je, kupi naljepnice namijenjene tom i neces imat problema, imam ih ja par takvih i gledaju se bez problema.

Ili si uzmi printabilne medije ako imas mogucnosti za takvo rjesenje.

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 9:58 (peraja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice