Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.696
|
čitano: 27.777.365
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
Ovdje imaš.
Philips LED LCD TV 40PFH5500/88
LG LED LCD TV 32LF630V
Samsung LED LCD TV UE32J5502

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
garfield1 kaže...
Ovdje imaš.
Philips LED LCD TV 40PFH5500/88
LG LED LCD TV 32LF630V
Samsung LED LCD TV UE32J5502

Samsung LED LCD TV UE32J5502 ili Samsung J5572 ? Koja je bitna razlika ?

14 godina
protjeran

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala ti!! To je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Astrates kaže...
toma20 kaže...
toma20 kaže...

zna neko jeli kod nas prije bilo vecih popusta za black firday?

?

Dobio jutros letak u kaslić - u Konzumu fen umjesto 119,99 kn - 35, 99 kn. i toster 44,98 kn, umjesto 149,99 kn. Možda netko stavi i kakav televizor.  Tko prvi vidi, neka stavi ovdje.

Dobio sam danas nekakav letak Black Friday Technomarket, sutra navodno imaju 70% popusta, ali ne piše na što. Pa sam im gledao na web, ali nema ničega, sitnim slovima piše da treba sutra otići u poslovnicu i da će staviti na web. Zna li netko kad objavljuju te liste, večeras u ponoć ili kada i da li će biti televizora.

14 godina
Klasično obiteljski tv (bnet digitalna) i nekad za prikljucivanje laptopa u razne svrhe.
13 godina
neaktivan
Vidim da pojedini članovi foruma imaju, telke koje me zanimaju pa ako su voljni podijeliti par informacija. Veoma su mi zanimljivi Sony modeli 755 i 805c, zanima me u kojoj je mjeri android platforma fluidna,znam da u odnosu na mobitel je to još uvijek jako daleko no,da li ima problema sa sporim otvaranjem aplikacija,smrzavanjem i slićno. Zanima me da li sonyevi modeli serije 7 i 8 imaju jednake specifikacije što se tiće smart platforme,a to bi bilo koliko ima rama 1gb ili 2gb koji je procesor,da li ima 8 ili 16gb memorije. Znam da sony seria 805c dolazi u raznim varijantama boja postolja i okvira,a to su modeli 807c i 809c, no vidio sam da postoji i 808c koji nije naveden na sony službenim stranicama no pretpostavljam da se i on zapravo razlikuje samo po pitanju boje postolja ili okvira. ispravite me ako griješim on mi je zanimljiv jer ga mogu dobiti po vrlo prihvatljivoj cijeni,no nebih nikako volio da odstupa svojim karakteristikama od osnovnog 805c modela koji je po mnogim stranim recenzijama svrstan među najbolje full hd telke ove godine. S odlićnom crnom i visokim kontrasto te odlićnim procesiranjem slike.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
buki 1579 kaže...
Vidim da pojedini članovi foruma imaju, telke koje me zanimaju pa ako su voljni podijeliti par informacija. Veoma su mi zanimljivi Sony modeli 755 i 805c, zanima me u kojoj je mjeri android platforma fluidna,znam da u odnosu na mobitel je to još uvijek jako daleko no,da li ima problema sa sporim otvaranjem aplikacija,smrzavanjem i slićno. Zanima me da li sonyevi modeli serije 7 i 8 imaju jednake specifikacije što se tiće smart platforme,a to bi bilo koliko ima rama 1gb ili 2gb koji je procesor,da li ima 8 ili 16gb memorije. Znam da sony seria 805c dolazi u raznim varijantama boja postolja i okvira,a to su modeli 807c i 809c, no vidio sam da postoji i 808c koji nije naveden na sony službenim stranicama no pretpostavljam da se i on zapravo razlikuje samo po pitanju boje postolja ili okvira. ispravite me ako griješim on mi je zanimljiv jer ga mogu dobiti po vrlo prihvatljivoj cijeni,no nebih nikako volio da odstupa svojim karakteristikama od osnovnog 805c modela koji je po mnogim stranim recenzijama svrstan među najbolje full hd telke ove godine. S odlićnom crnom i visokim kontrasto te odlićnim procesiranjem slike.

Sony i philips, su ti ove godine najbolji što se tiče slike..I android 5.1 radi dobro, ali je ovdje  samsung i lg bolji.Ali inače platforma radi stvarno brzo.Još ima nešto malo problema sa andridom,treba sačekat na verziju 6.0. Tada ,če biti savršeno.A i gledanje filmova preko usb je dobro.Jedino što se ne može,podešavat veličinu titlova.

Toliko za informaciju.

13 godina
neaktivan

Ljudi bok, recite mi dali ovaj tv valja 3500 kn SAMSUNG UE-40JU6072UXXH UHD 4K,

Naime kupio bi se na njuškalo a trgovina (valjda internet trgovina ili?) se zove SVIJET MEDIJA, pa me zanima ima li ko iskustva s njima i općenito dal je ovaj tv ok?

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Molim hitno savjet. Technomarket je izbacio Black Friday listu ima LG i Samsung telki na 50% popustu, konkretno me zanimaju ove od 46'', je l se isplati uzeti (+jer su sad oko 2500 kn, a bili su 5000 kn. I jedan takac 46'' LG jev je isto na 50% sniženja. Moram kupiti danas, pa me zanima što mi preporučate.  Lista je duga jer su sve živo spustili, no ajmo za sad ova tri modela mišljenja:   Samsung UE 48H6240 , 48H8000 LG 47LA860V.AEE.  Hvala!

0 0 hvala 0
18 godina
...pitanje je sta je od toga napisanog dostupno...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
neaktivan
Vezano uz Black Friday u tehnomarketu,pratim tržište televizora već neko vrijeme i u jednom periodu sam i sudjelovo u tom procesu.
Tehnomarket jedini na našem tržištu ozbiljnije prati black friday trend koji je izuzetno popularan u americi i šire. npr elipso je dao samo 10% na svoj asortiman dok je tehnomarket ćak dao 50% na određene modele telki koje su već prije bile snižene jer su to modeli iz 2014 pa ćak i 2013 sve izložbeni koji imaju po par tisuća sati rada,no na njih se dobiva puna garancija. tko nema ništa protiv da mu je telka već bila upaljena neko vrijeme ovo je prava prilika za njega. uostalom i vaša telka koju kupite će nakon godinu dvije imati isti broj sati rada pa ju nećete prestati koristiti. Pojedinci ćak idu tako daleko da tvrde da je to dobro za panel,barem se razradi.
Konkretno danas su bili u ponudi modeli samsung 48H800 po cijeni od 3500kn, lg47la860 top model koji je koštao preko 10000kn u trenutku izlaska na tržište,a sad se mogao kupiti za 2500kn. Bilo je još tu par modela no ovo su najinteresantniji.
No moramo se dotaknuti dostupnosti tih modela od 10ak tehnomarket trgovina samo je po 1 primjerak bio na stanju,naravno samo u jednoj trgovini.
Tko prvi njegova djevojka.,Pričao sam sa gospođom iz tehnomarketa kaže da su za dva sata svi televizori koji su bili na popustu većem od 20% rasprodani.
Ovogodišnji modeli su svi sniženi 10%,a prošlogodišnji top modeli poput 55h7000 i modeli koji se zbog svojih velikih dijagonala teže prodaju,od 60,65.. inća nadalje 20%
Eto dobra prilik,no samo za one brze i odlućne.

1 0 hvala 0
13 godina

Evo ekipa ovaj mi zapeo za oko pa ako moze mišljenje: 

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-plazma-tv/47392/samsung-ue40ju6072uxxh-ultra-hd-led-tv/

Ugl trazim tv oko 4k kuna, bitno da ima T2/S2 te oko 42" dok je sve ostalo bonus pa ako tko zna takav TV slobodno neka preporuci. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina

Uzimam Tv što veće dijagonale imam budzet oko 3000kn služit će za gledanje filmova, youtube, možda koja igrica kada bude spojen na kompu
Našao sam ovaj Tv u okviru moga budzeta, ima li netko iskustva s tom markom/tim tv-om, uzeti to ili pak nešto drugo?
http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-plazma-tv/42004/thomson-48fz4533-full-hd-led-mpeg4/

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, 

trebao bih preporuku TV-a do 4000kn. Korišten bi bio kao primarni televizor, dijagonala po mogućnosti barem 106cm, smart tv opcije dobrodošle.
Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja kupio na akciji u Elipsu Panasonic 40 TXCS630 za 3700, 5 godina garancije, a tv me nije razocarao ni u jednom segmentu. Moja preporuka, cak i filmovi sa neokino u 1080 rade bez ijednog trzaja, na sto vidim da se ljudi zale. Jedino jos nisam isprobao 3D funkcije, jer ima aktivni 3D, a naocale jos nisam kupio.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zakasnio sam na telke, ali sam ubo odličan monitor snižen 70%.  Baš ovo što buki1579 kaže, akcija je prava i ovi iz Technomarketa se potrude redovito, za razliku od drugih. Samo što su ljudi bili histerični, kao da se nešto dijeli i nisu uopće gledali oko sebe kako spada.

0 0 hvala 0
13 godina

koji monitor?

14 godina
protjeran
Christian kaže...

Pozdrav ekipa, 

trebao bih preporuku TV-a do 4000kn. Korišten bi bio kao primarni televizor, dijagonala po mogućnosti barem 106cm, smart tv opcije dobrodošle.
Hvala!

Ja bih ti preporučio ovaj tv.

Philips 40PFH 6510

14 godina
neaktivan

treba mi jedan tv za max 5000kn koji bi koristio za filmove, tv, x360 i povremeni pc gaming, mora biti 120cm, ne manje

E sada neznam da li je slika na 120 cm u uhd puno bolja od full hd ili ne, pa se ne mogu odluciti, I neznam koliko Hz-a da trazim..

3d i/ili ambilight mi nije potrebno

0 0 hvala 0
12 godina

Pff da nisam kupil komp otkanto bi svoj GT50 i kupio ovaj

Još ne postoji niti jedan LED po ne znam kojoj cijeni da ima bolji prikaz slike od ove plazme 

Za te novce nema boljeg na tržištu pod uvjetom da nema burn-ina i inih problema. 

Ako nekog žulja...

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 0
12 godina
Od danas krenula akcija za SAMSUNG UE48J6272 par ducana, al elipos je najpovoljniji - uz online popust navedeni tv je samo 4.369kn. Sta kazete na ovu akciju?

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE48J6272SUXXH/
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
jabooka kaže...
Od danas krenula akcija za SAMSUNG UE48J6272 par ducana, al elipos je najpovoljniji - uz online popust navedeni tv je samo 4.369kn. Sta kazete na ovu akciju?

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE48J6272SUXXH/

4.369kn???

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
Jutros kad sam glde je bila i ona njihova standardna ponuda za 5% ekstra popusta za web narudzbu. Sad pogledam i vise nema toga...al i bez toga, meni se cini ko odlicna prilika. Sancta domenica nudi UE48J6202 za 4.500kn. Kolko vidim, jedina razlika je u satelitskom tuneru...ili?
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
13 godina

Odite na nabava.net i ukucajte taj model i preko te stranice odite na elipso pa cete imat tih 5% dodatnog popusta za online kupnju.

Onda ce bit ta cijena koju ste naveli 4369kn.

4 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Tražim preporuku za tv, dakle min. 82 cm, da ima ugrađen mpeg4 i dvbt2 reciever, cijena da je do nekih 2000 kn (+- 100 kn), smart može a i ne mora biti.. I zanima me kakvi su oni TLC-ovi tv, vidim da su jeftini, a ne čine mi se loši, pa ako netko ima iskustva sa njima.. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Pff da nisam kupil komp otkanto bi svoj GT50 i kupio ovaj

Još ne postoji niti jedan LED po ne znam kojoj cijeni da ima bolji prikaz slike od ove plazme 

Za te novce nema boljeg na tržištu pod uvjetom da nema burn-ina i inih problema. 

Ako nekog žulja...

Zašto mijenjati GT50 za ST50? Zbog dijagonale?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 19:43 (Arai).
12 godina
Arai kaže...
gocc01 kaže...

Zašto mijenjati GT50 za ST50? Zbog dijagonale?

Naravno, razlika u samoj telki nije tolika osim u cijeni. Zato i je ST50 bio best buy u svoje vrijeme. 

Raspitivao sam se pred godinu dana na portalima kad je bio jedan u ponudi  i rekli su mi na oba da se isplati. 

Razlika je dual core (možeš imat otvoren shoutcast, recimo i surfat na internetu - wow) THX mod (ništa što se kalibracijom ne bi moglo nadoknaditi) 

i gradacija 12K naspram 24K. 

Za full hd ovo je još uvijek najbolji TV kaj se može kupiti trenutno i još 165 (!!) dijagonala :-)

Kontrast, slika u pokretu i crna boja. Sumnjam da će ijedan LED to nadmašiti čak i kod ove mid-range plazme.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
neaktivan
Jutros kad sam glde je bila i ona njihova standardna ponuda za 5% ekstra popusta za web narudzbu. Sad pogledam i vise nema toga...al i bez toga, meni se cini ko odlicna prilika. Sancta domenica nudi UE48J6202 za 4.500kn. Kolko vidim, jedina razlika je u satelitskom tuneru...ili?

Ali u santa domenice nemas 5god garancije. Vjerojatno je razlika samo u tom DVB-S tuneru, iako je model 6202 u SVAKOM dućanu skuplji od ovog 6272...

Uz onih 5% od nabave i 5 godina garancije, ovo je više nego dobra ponuda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 22:55 (givooo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice